IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Psykologille tänään aamulla.Torstai 28.01.2016 07:37

Eilenä mulla oli hyvä päivä. Oli hyvä fiilis koko päivän. Töissäkin meni mukavasti eikä tullut huonoa oloa. Mentiin illalla taas salille kaverin kanssa. Oli mukava sali tunti. Tein aika kevyesti siellä koska en ole aikoihin ollut nyt salilla. Oli mukava tunti. Ja uni tuli hyvin eilenä illalla.
Nukuin hyvin viime yön. huomenna olisi taas perjantai. Olen menossa varmaan taas poikaystävän luo viettämään viikonloppua.
Ihanaa päästä sen luokse taas pitkästä aikaan. Päästään viettämään laatu aikaa taas yhdessä. Ja nukun varmaan taas aika paljon viikonloppuna. Nukun varmaan taas päikkärit ja pitkään aijon taas nukkua. Voisi sitten viikonloppuna syödä taas pitkästä aikaan ristorante pizzaa. Lauantaina voisi syödä. Ja suklaata aijon taas syödä. Syön nyt noi suklaat mitä sain synttäri lahjaksi.
Tänään mulla on aamulla kello 10 psykologille aika. Lähden kävelemään sinne puoli kymmenen aikaa niin olen ajoissa siellä taas.
Mulla on nyt aika paljon kerrottavaa kun menen sinne.
No ainakin tulee taas juteltua siellä. Ai niin pitää sanoa sille että uusii tuon mun leponex lääke reseptin niin saisin taas sitä.
kerkiän takaisin lounaalle. toiminta tunti on taas tänään. kahdelta. Käyn sen jälkeen kaupassa taas. Pitää ostaa muutama juttu.
Alan kohta siivoamaan kun olen saanut ensin tämän blogin kirjoitettua. Tänään on siivous päivä. Kerkiän hyvin siivoamaan ennen kun menen sinne psykologille. Puolessa tunnissa kerkeän hyvin siivoamaan. Ihan hyvä että tänään on taas siivous päivä koska mun kämppä on tällä hetkellä aika sotkuinen.
Pitää tiskata taas. Mutta laitan taas musaa soimaan niin on kivempi sitten siivota. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Viikonloppua odotellessa.
Että pääsee taas lomille. olen nyt paljon paremassa kunnossa kun viime viikolla. Ajattelin illalla mennä varmaan taas lenkille.
Vaikka siellä on aika liukasta. No pitää vielä miettiä.
sain taas pari laskua eilenä. Saan ne maksettua ensi kuussa kun tulee taas rahaa. erä päivät oli ensi kuun puolella.
Ja rahaa tulee taas silloin sopivaan aikaan niin pystyy laskut maksamaan.Eilenä mä katsoin taas pari tuntia gintama animea ennen kun piti lähteä salille. iski katsomis innostus.
Viikonloppuna ajattelin taas katsoa gintamaan. Ja ehkä tänään ja huomenna. Olen nyt katsonut gintama animea 32 jaksoa parissa viikossa. Jos katson samaan malliin niin saan hyvin katsottua ne kaikki jaksot. Riippuu ihan siitä että jaksaako vaan aina katsoa.
Mutta todella hyvä anime. En ymmärrä miksi en alkanut katsomaan sitä aikoja sitten.Yuru yuri animea on vielä pari jaksoa jäljellä. Sitten sekin anime on katsottu. Koitan katsoa sen loppuun tässä lähi päivinä. ensi kuussa ilmestyy taas uusin anime lehti. odotan sitä kovasti. Anime lehti saisi tulla joka kuukausi. Mutta se tulee aina muutaman kerran vuodessa. ei ihan joka kuukausi.
pitää pestä pyykkiä taas tänään. Ajattelin pestä tuossa lounaan jälkeen jos pesukone on vaan vapaa. Saisi noi lakanat pestyä ja vaatteet siinä samalla. Tänään taas pystytään skypettämään poikaystävän kanssa illalla. Eilenä ei keretty kun olin salilla. Kun pääsin salilta niin soitin poikaystävälle. Katsottiin taas parhaan kaverin kanssa salkkarit eilenä. Tänään pitää taas katsoa.
Jäi aika huvittavaan kohtaan. Menen taas tänään kaverinkin luokse katsomaan lemmen viemää. Ja juomaan teetä siinä samalla.
Mutta ihan mukava päivä tänään tulossa. On jonkin verran puuhaa ja huomenna on perjantai. Tää viikko on mennyt mun mielestä tosi nopeasti. Mutta hyvä viikko on ollut. En aijo valittaa. Olen jaksanut olla ryhmissä ja töissä. aijon ottaa lomille taas mukaan kannettavan ja tabletin. Niin kuin aina kun menen poikaystävän luokse.
Ensi viikolla mulla on varmaan taas noi verokokeet. Sinne pitää taas mennä. Niin kuin joka kuukausi. Mun pitää käydä joka kuukausi verikokeissa koska mä syön tuota leponex lääkettä.
Ensi viikolla pitää varmaan taas hakea leponexia apteekista.
se lääke kyllä riittää vielä ensi viikollekkin. Mutta sitä on hyvä hakea taas niin sitä on sitten taas. Se olisi huono juttu jos ei saisi leponex lääkettä. Onneksi sitä saa aina. Kunhan on vaan käynyt joka kuukausi verikokeissa ja muistanut uusia sen reseptin.
Ohjaajat aian välillä muistuttaa että lääkkeitä pitää hakea.
Se on ihan hyvä että ne sanoo siitä ettei unohdu. Mutta mä muistan aika hyivn aina että jos jokin lääke alkaa loppumaan niin pitää hakea vaan lisää. Ja mä aina lasken noi lääkkeet että ne aina riittää.
Ajattelin viikonloppuna juoda taas pitkästä aikaan muumi limsaa.
Se on vaan niin tosi hyvää. se olisi hyvä sauna juoma.
Jos me saunotaan poikaystävän kanssa.
Aamupalaan on vähän yli tunti aikaa. Hyvin kerkiää siivoamaan ennen sitä. Teetä en nyt aijo juoda aamulla. Juon sitten taas lounaan jälkeen. Aamukahvit join taas äsken. Nyt on pirteäja hyvä fiilis.
Heräsin tänään tuossa puoli seitsemän aikaan. Onneksi musta on tullut nyt aamu ihminen. Muistan kun Nukuin aina aamulla niin paljon kun mahdollista. En meinannut herätä. Mutta nyt olen melkein jo pari vuotta aina herännyt aikaisin. Mä tykkään herätä aikaisin ja nauttia aamusta kun ei ole kiire minnekkään.
Ja hyvin kerkiää kirjoittaa rauhassa tämän blogin.
Mulle on tullut nyt silleen että blogi pitää kirjoittaa joka päivä aamulla. Siitä on nyt syntynyt tapa. Ja mä tykkään kirjoittaa tänne.
Ja yleensä syntyy tosi paljo teksitä ja tilakin meinaa loppua täällä kun on niin paljon asiaa mitä kirjoittaa. Kirjoitan aina että mitä tulee sillä hetkellä mieleen. Teen nyt silleen että kun menen sinne psykologille aamulla, niin otan vaan avaimet ja puhelimen mukaan.
En jaksa ottaa laukkua tai lompakkoa mukaan. Ja noi avaimet ja puhelin säilyy hyvin mun toppahousujen taskussa.
Pitää liikkua aika varovasti tuolla koska on aika liukas ja märkä keli.
eli aika inhottava. No mä kävelen varovasti niin en lennä.
Kiva jos tulisi nyt noi kovat pakkaset taas niin olisi aika liukasta sen jälkeen. Mutta onneksi nyt on plussa keli. Tänään on jotain pari astetta plussaa. Onneksi ei ole enää noita kovia pakkasia.
Ilmat alkaa lämmetä pikku hiljaa. Ihan hyvä vaan että kevät alkaa pikku hiljaa tulemaan ja on enemmän valoisaa.
Illat ei ole enää niin kamalan pimeitä. Ja piristyy kun aurinko alkaa paistamaan. Odotan kevättä kovasti. Ja kesää.
Tää aika menee varmaan taas hurjaa vauhtia. Sitten kun on kesä niin aijon ostaa kesän alussa uusia kesä vaatteita.
Teen silleen joka vuosi kesän alussa. Pitää ostaa lisää minihameita jos löytyy ja toppeja. uudet aurinkolasit pitää myös hankkia.
toppeja ei ole koskaan liikaa. Mä ostan aina toppeja jos löytyy halvalla. Ihan hyvä että niitä on. Uusia alusvaatteita pitäisi myös ostaa. Kesällä pitää ostaa noita stringejä. Niitä on hyvä pitää jos on kamalan kuuma. Mä tykkään enemmän stringeistä kun tavallisista pikkareista. stringit on parhaat. Peppu näyttää hyvältä niissä.
Ja tuntee itsensä seksikkääksi ne päällä.
Poikaystävä tykkää myös. Pitää nyt vaikka katsoa maaliskuussa jos silloin tilaisi netistä sen uuden seksiasun. ensi kuussa en aijo shoppailla mitään. Katsoo maaliskuun puolella.
Silloin on vähän enemmän rahaa taas kun on säästänyt helmikuun ajan. Pystyy shoppailla. odotan innolla kun pääsee taas vähän shoppailemaan. Mutta onneksi olen oppinut säästämään. Aina välillä. Ja se tekee ihan hyvää. Tietää sen että on sitä rahaa.
Jos tulee yllättäviä menoja vaikka. Mutta. nyt alkaa siivoaminen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.