IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Diza e-pilleri.Maanantai 02.07.2018 05:21

Aikainen aamu. En saa enää unta niin päätin nyt herätä. Eilen mun aamu meni pieleen. En herännyt kun kello soi. Olen nyt hereillä ja nukun sitten päikkärit tuossa päivällä. Ihana aamu kun ei tarvitse lähteä töihin. Mulla on kesäloma. Heinäkuun loppuun asti.
Sitten mulla on kolme työpäivää viikossa. Maanantai, tiistai ja keskiviikko. Neljän tunnin työpäiviä. Toivon sitten kun pääsee töihin niin olisi jotain hommia. Varmaan tulee nuo kaikki korkki ja hiili hommat sitten taas. Laitellaan korkkeja pusseihin ja hiilejä paketteihin.
Mä tykkään noista hommista. Saa hyvin ajan kulumaan töissä kun noita hommia tekee. Olin eilen lenkillä pururadalla. Tänään menen uudestaan tuossa illalla. Oli tosi lämmin kun lenkkeilin eilen. Otan nyt vesipullon mukaan lenkille tänään. Tänään on tulossa taas lämmin päivä.
Mietin pitäisikö tänään käydä lidlissä? Kun on hyvin koko päivä aikaa.
Mulla ei ole mitään ryhmiä tänään kun ne on kesätauolla.
Netflixiin oli tullut eilen iloinen yllätys. Uusia animesarjoja oli tullut taas muutama. Nyt on paljon animea siellä mitä alan katsomaan. Moneksi tunniksi katsottavaa. Sinne oli tullut jopa semmoisia sarjoja mitä en ole vielä katsonut. Nyt olen taas innostunut katsomaan animea. Mikä on vaan hyvä juttu. Desucon tapahtuma on sitten tosiaan helmikuussa ensi vuonna. Tässä on nyt monta kuukautta aikaa säästää rahaa sinne. Hyvin saa säästettyä kaikki bussi, ruoka ja shoppailu rahat. Odotan jo kovasti desuconia. No sieltä se tulee kyllä. Tänään alan tosiaan syömään sitä Diza nimistä e-pilleriä.
Vähän jännittää miten se vaikuttaa mun mielialoihin kun on menkat.
Olenko raivopää vai ihan rauhallinen? No sen näkee sitten.
Muita lääkkeitä mulla on vielä niin ei tarvitse nyt hakea leponexia eikä masennuslääkettä. Niin ja ei rauhottavia.
Nyt mä en ole onneksi joutunut syömään rauhottavia. En ole syönyt nyt niitä viikkoon. Hyvä vaan. Eikä nyt ole ollut mitään ahdistusta.
Tai harhoja. Tänään tulee taas pihlajakadun tuhmat tädit.
Katsotaan se parhaan kaverin kanssa. Se on niin paras.
Viimeksi kun katsottiin niin sai nauraa. Odotan jo kovasti että salkkarit alkaa taas. Jäi aika hyvään kohtaan.
Huomenna olen menossa klubitalolle. Lähden aamulla bussilla.
Menen sinne keittiöön taas tekemään ruokaa. Meillä on huomenna siellä ruokana tonnikalasalaatti. Mä tykkään tonnikalasta.
Etenkin salaattina. Käyn vielä tosiaan klubitalolla heinäkuun ajan ja sitten en enää kun alkaa työt. Uudet tuulet puhaltaa.
Olen siitä tosi iloinen ja onnellinen että mulla on tosi kiva paikka missä olen töissä. En saa palkkaa sieltä mutta se ei haittaa koska mä saan kelalta hyvin rahaa joka kuukausi.
Tunnen itseni hyödylliseksi kun teen hommia siellä. Siellä on tosi kivat työkaverit. Ja töihin kävelee kymmenessä minuutissa. Ei ole pitkä matka täältä kotoa töihin.
Kohta pesen tuon mun kahvipannun ja kerään nyt kaikki pyykit valmiiksi koska alan pesemään pyykkiä heti aamupalan jälkeen jos pesukone on vaan vapaa. Mulla on taas syntynyt kiva pyykkivuori.
Nyt on hyvin aikaa pestä kun on loma.
Mietin menenkö kohta takaisin nukkumaan vai olenko vielä hereillä?
Mua ei kyllä nyt nukuta. Mutta kohta alkaa tietysti nukuttamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.