IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Maha alkaa parantua.Perjantai 13.07.2018 08:19

Vatsa alkaa pikku hiljaa parantua. Kävin eilen apteekissa hakemassa noita maitohappobakteereita. Mulle suositeltiin precosa maitohappobakteeria. Se maksoi vaan jotain 12 euroa. Otin äsken taas pari niitä. Mä kävin eilen verikokeissa. Pääsin etuajassa kun ei ollut yhtään ruuhkaa. Nyt taas menen verikokeisiin kuukauden päästä taas.
Kohta alkaa vissiin kunnon helteet. Pitää käydä tokmannilla tai kaupassa ostamassa aurinkorasvaa lisää koska mulla on se kohta ihan loppu. En halua että mun iho palaa kun on niin kuuma.
Viikonloppu taas alkaa. Tää viikko on mennyt äkkiä. Olen nyt täällä viikonlopun. Menen taas lomille ensi viikolla. Nyt mä aijon vaan levätä.
Tuo mahatauti vei kaikki voimat. Jaksaa sitten taas ensi viikolla.
Pyykkiä pitää pestä. En eilen jaksanut yhtään pestä. Tänään pesen.
Kun on hyvin aikaa. Sain eilen jotenkin siivottua. En ihan täydellisesti mutta melkein. Ei ollut kauheasti voimia eilen kun siivosin.
No sain imuroitua ja mopattua. Ihanaa mulla on yksi avaamaton kulta katriina kahvipaketti. Join äsken edelliset kahvit loppuun.
Kyllä tuo kahvi maistui vatsataudin jälkeen niin hyvältä. Pakko juoda vielä toinen kuppi kahvia tänään.
Teetä en ole nyt juonut pariin päivään. Tänään pitää käydä pankkiautomaatilla nostamassa noin 60 euroa. Laiva reissu rahat.
Ohjaajille pitää antaa se 55 euroa siitä laiva matkasta.
Menen kylille tuossa päivällä. Kun on aikaa. Nyt kun olen ollut kipeä niin olen miettinyt että olenkohan mä laihtunut yhtään näiden päivien aikana? Ei haittaisi yhtään jos olen laihutunut.
No olen tällä hetkellä muutenkin ihan tyytyväinen mun painoon.
Se ei ole nyt yhtään ainakaan noussut. Pysynyt samana.
Liikunta ja syöminen vaikuttaa todella paljon painoon.
Katsoo jos tänään illalla pääsee pitkästä aikaan lenkille.
Mä kaipaan kovasti ulkoilua kun olen ollut kipeä.
Etenkin lenkkeilyä. Kuntosalin mä aloitan taas syksyllä. Se on nyt vähän jäänyt. En ole jaksanut tänä kesänä oikeen käydä.
Mutta. Syksyllä uusi yritys. Mä yritän päästä taas maanantain ryhmään ja keskiviikon ryhmään. Ohjaaja ilmoittaa sitten mut niihin ryhmiin. Sitten on kiva alottaa taas sali. Kaveri tulee myös varmaan niihin ryhmiin. Pitää ostaa uusia salivaatteita. Tokmannilla oli jotain urheiluvaatteita. Jos sieltä löytyy uudet housut salille.
Tai sitten menen ohjaajan kanssa shoppailemaan jonnekkin urheilu liikkeeseen. Mä tarvitsen uudet housut salille koska nuo edelliset housut on aika kuluneet. Tässä on vielä pari kuukautta aikaa hankkia salille ne housut. Sitten mä voisin ostaa samalla pari hiki paitaa salille. Nyt kun syksy alkaa, niin alan säästämään rahaa.
Laitan pieniä summia säästötilille. Joka kuukausi.
Niin sitten alkaa taas kertyä rahaa säästötilille pikku hiljaa.
Desuconiin alan myös nyt säästämään. Niin on sinne myös sitten rahaa. Tässä on nyt monta kuukautta aikaa säästää.
Kun syyskuussa ei ole mitään reissuja niin siinäkin säästyy kivasti rahaa. Laiva reissuun menee nyt vielä tänä kesänä rahaa.
Sen huomaa kun on kesä niin menee paljon enemmän rahaa.
Kun on noita reissuja ja muita menoja. Onneksi saan kelalta joka kuukausi sopivasti rahaa niin hyvin pärjää niillä.
Saa myös samalla vähän säästöön.
Kohta aamupalalle. Nyt leipä kyllä maistuu. Ruisleipä.
Olen kaivannut leipää kun olen ollut kipeä.
Nyt saa taas syödä. Normaalia ruokaa. Ihanaa. Tuo puuron syöminen alkoi jo tökkimään. Saa nyt enemmän energiaa kyn syö normaalia ruokaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.