IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mölkkyä.Torstai 02.08.2018 07:11

Työt tehty jo tällä viikolla. Nyt voi loppu viikon ottaa rennosti. Kohta alkaa taas viikonloppu. Mä ja paras kaveri ollaan täällä viikonloppu. Ei olla lähdössä lomille. Toinen kaveri lähtee lomille. Tallinnan risteilyyn alle viikko. En malta odottaa. Ihanaa lähteä reissuun pariksi päiväksi. Tekee vaan hyvää. Vähän vaihtelua. Pääsee Tallinnaan shoppailemaan.
Mikäs sen parempaa. Mun shoppailu budjetti on noin 100 euroa. Eiköhän sillä summalla löydy jotain kivaa. Katsoo jos ostaa taas jonkun uuden hienon laukun. Tai löytää kivoja toppeja ja t-paitoja.
Katsoo sitten reissussa mitä löytää. Tämä viikko on mennyt todella hyvin. Ei ole ahdistanut yhtään. Eilinen työpäivä meni mukavasti. Nopeasti. Kävelin suoraan töistä kotiin. En käynyt kaupassa kun ei tarvinnut. Käyn varmaan huomenna kaupassa. Ostan vähän herkkuja viikonlopuksi. Suklaata varmaan ja coca colaa. Sipsiä en nyt syö koska mä söin niitä viime viikonloppuna. Pidän vähän taukoa sipsien syömisestä ettei niitä tule syöytyä ihan joka viikonloppu. Silloin tällöin.
Kohta siivoamaan. Sekä pesemään pyykkiä. Kirjoitan eka blogin.
Heräsin tänään puoli seitsemältä. Ei ollut ongelmaa nousta ylös.
Mä olen aamuvirkku. Tykkään herätä joka aamu aikaisin.
Uni tulee sitten aina illalla hyvin. Nukahdin eilen heti kun menin omaan sänkyyn nukkumaan. Eka meinasin nukahtaa parhaan kaverin sohvalle. Tänään olisi tarkoitus katsoa animea. Joko koneelta tai netflixistä. En ole vielä päättänyt kummasta.
Saisi vähän katsottua taas sitäkin. Kahvi alkaa kohta olla taas loppu.
Pitää hankkia sitä lisää. Sen pitää olla kulta katriinaa. Paras kahvi.
Mukavaa kun nyt on ollut taas hyvä olo. Olen vaan nauttinut siitä tällä viikolla joka päivä. Toivon että ei tule huonoa oloa siellä Tallinnan reissussa taas. No onneksi mulla on rauhottavat mukana reissussa ja kaverit. Niillä mä sitten selviän hyvin.
Kaverit tukee mua jos iskee huono olo. Ne tuntee mut tosi hyvin.
Ja ovat tukena. Kävin eilen tokmannilla. En ostanut mitään katselin vaan. Siellä olisi ollut ihanat korvikset mutta päätin että vasta laivalla ja Tallinnassa vasta shoppailen. Jaksan kyllä viikon odottaa.
Rahaa tulee taas onneksi ennen kun lähdemme reissuun.
Siellä laivalla on varmaan aika hyvä buffetpöytä. Eli hyvää ruokaa tiedossa. Odotan innolla. Hyvää seuraa ja ruokaa. Mikäs sen parempaa. Tosiaan en aijo juoda tippaakaan alkoholia reissussa.
Mä olen taas yrittänyt lopettaa juomisen.
Juon siellä laivalla limua. Siitä ei tule onneksi huonoa oloa.
Sanon vielä ohjaajille että ovat mun tukena etten juo.
Ja kavereille. Ymmärtävät varmasti.
Siinä säästää monta euroa ettei osta vaikka siideriä laivalla.
Käytän rahat mielummin siihen shoppailuun.
Meillä on taas toimintatunti iltapäivällä niin pelataan taas mölkkyä.
Kuulin sen eilen iltapalalla. No mä tykkään pelata mölkkyä ja mä olen siinä aika hyvä. Hyvät pelit siis tulossa.
Saa nähdä kuka voittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.