IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikonloppu meni mukavasti vanhempien luona. Pääsi kunnolla rentoutumaan. Teki hyvää vaihtaa samalla maisemaa. Ulkoiltiin äidin kanssa, saunottiin, katsottiin urhelua telkasta, syötiin hyvää ruokaa, sai nukkua pitkään..kaikkea rentoa. Nyt sitten uusi viikko alkaa. Olen menossa taas tänään töihin ja salille. Apteekissa pitää käydä tänään.
Pitää hakea kaikkia lääkkeitä mitä syön tällä hetkellä. Onneksi tänään on tullut kelalta taas rahaa niin pystyy maksamaan ne lääkkeet.
Heräsin jo puoli viisi. Join aamukahvit äsken. Kyllä herätti.
Mulla on vaatekriisi että mitä puen tänään päälle. Ai niin me käytiin kavereiden kanssa stadium liikkeessä perjantaina. Löysin pari paitaa.
Ei ollut turha reissu. Kaverit löysi myös jotain.
Oli mukavaa pitkästä aikaan taas shoppailla. Se piristää mun mieltä aina. Odotan jo innolla niitä I love me messuja. Tulee kiva perjantai päivä. Ajattelin ottaa sitten käyttöön tuon mun punaisen Guess laukun.
Haaveilen jo kovasti uudesta Guess laukusta. Mutta sillä ei ole kiire.
Mulla on nyt kiva polkkatukka. Äiti leikkasi mun hiuksia.
Äiti on hyvä leikkaamaan tukkaa. Eikä maksa mitään.
Nyt on kevyt olo. Nää saa vielä ponihännälle.
Ei tarvitse käydä parturissa kun äiti osaa leikkaa. Uudet animesarjat ovat alkaneet. Pitää nyt vilkaista onko tullut hyviä sarjoja. Voisin kohta katsoa mitä on tullut. Eka kirjoitan blogin.
Poikaystäväkin katsoo animea. Voimme jutella niistä sarjoista.
Uskon että katsottavaa on tällä kaudella.
Odotan jo innolla seuraavaa desuconia. Liput tulee vissiin marraskuussa myyntiin. Kaveri hommaa liput. En ole vielä alkanut edes säästämään desuconin.
Nyt pitää katsoa tämän kuun lopulla jos saisi vaikka 40 euroa säästöön. Onneksi loppu kuusta tulee lisää rahaa. Näkee sitten.
Shoppailen siellä desuconissa noita figuureja, julisteita, ehkä pehmoleluja. Katsoo mitä kivaa löytää.
Budjetti voisi olla se 100 euroa ainakin. Saan ihan varmasti säästettyä sen verran. Nyt taas vaan säästämään eikä ostaa nyt mitään. Mulla on kaappi täynnä vaatteita niin en tarvitse nyt ostaa uusia. Sitten kun alennusmyynnit alkaa joulun jälkeen niin ehkä sitten voi ostaa uusia vaatteita.
Jos löytää halvalla. Shoppailen myös jossain vaiheessa noita guess koruja. Mulla on yksi guess kaulakoru minkä ostin jokin aikaa sitten.
Korvikset olisi kivat sen kaulakorun kanssa.
Katsoo sitten missä vaiheessa ne ostaa. Sitten varmaan kun tulee hyvä tilaisuus. Mutta nyt katson vaatteet mitä puen päälle.
Voisin samalla kohta kuunnella vähän musiikkia.
Uskon että tänään on tulossa hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.