IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uusi sarja. Ullalla on asiaa.Sunnuntai 24.11.2019 08:29

Eilenä poikaystävä tuli käymään. Oli sen verran terve että nähtiin.
Mä tarjosin meille pizzat. Ostettiin samalla vähän limua ja leffamässyä.
Pari leffaa katsottiin. Mukavasti meni päivä. Illalla olin sitten parhaan kaverin luona. Valvoin yhdeksään asti. Höpöteltiin ja katseltiin telkkaa.
Tämän päivän vietän itseni kanssa. En näe nyt ketään tänään. Huomenna sitten taas näkee muita kun menen töihin. Toivon että ensi viikko on taas hyvä viikko. Päivä kerrallaan vaan niin hyvä tulee.
Huomenna on taas mentävä salille kaverin kanssa. Tulee hyvät treenit.
Laitan varmaan huomenna salille ne mun uudet salilegginsit mitkä ostin tokmannilta. Ne on sinisen väriset. Aika kivat. Niitä voi käyttää muutenkin. Laitan ne huomenna päälle. Eilen katselin taas temptation islandia. Se menee vaan mielenkiintoisemmaksi. Pakko katsoa koko kausi. Siinä taas tapahtuu enemmän mitä edellisellä kaudella.
Kaikki vaan panee siinä. Siiten itketään iltanuotiolla.
Voi voi. Salkkarit tulee taas huomenna. Salkkarit vissiin jää joulutauolle.
En vaan vielä tiedä koska. No se kyllä selviää.
Sitten taas jatkuu ensi vuonna. Nyt tulee taas joku uusi salkkari ohjelma. Sen niminen kuin Ullalla on asiaa. Alkaa joulukuussa.
Sen pystyy katsomaan c moresta ja mtv katsomosta.
Voi olla aika hauska. Kun siinä on Ulla. Se varmasti tekee vaikka mitä siinä ohjelmassa. Odotan innolla mitä siinä sitten tapahtuu.
Varmaan saa nauraa kun katsoo. Tänään aijon mennä lenkille iltapäivällä. Hyvä ilma ulkona. Saa samalla vähän liikuntaa kun eilen olin koko päivän sohvalla. Saa samalla raitista ilmaa.
En vielä tiedä mitä tekisin aamupäivän. No katson kohta.
Animea voisi katsoa tai netflixiä. Nyt olen koneella.
Musiikkia alan kohta kuunnella taas. Tulee hyvä fiilis kun kuuntelee hyvää musiikkia. Aijon nauttia tästä vapaa päivästä.
Ensi viikko on sitten taas täynnä kaikkea ja pitää vaan jaksaa.
Voisin kohta keittää teetä. Alkoi tehdä mieli. Mulla on semmoista mandariinivihreää teetä. On todella hyvää. Mun lempi tee.
Tykkään muutenkin vihreästä teestä. Mielummin mä juon enemmän teetä kun taas kahvia. Mulla menee vaan yksi kuppi kahvia päivässä ja se on se aamukahvi. Mikä pitää saada joka aamu.
Muuten mun päivä ei lähde käyntiin.
Kulta katriina kahvi on paras kahvi. Sitä muuten pitää ostaa lisää.
No ostan sitä taas kun käyn kaupassa. Mietin menenkö tänään käymään kaupassa. Voisin mennä niin huomenna ei sitten tarvitse mennä töiden jälkeen. Kävelee sitten töistä vaan kotiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.