IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Subway kutsuu.Perjantai 29.11.2019 07:57

Perjantai. Vihdoin ja viimein. Viikonloppu alkaa. Pääsee viettämään laatuaikaa poikaystävän kanssa pitkästä aikaan. Tulee mukava viikonloppu varmasti. Tehdään vaikka mitä: Saunotaan. juodaan, valvotaan, tehdään ruokaa, katsellaan leffoja..kaikkea rentoa ja mukavaa. Olen melkein pakannut kaikki mun kamat. Pakkailen kohta loput. Eilen tehtiin taas kavereiden kanssa ruokaa. Kanamunapizzaa tein minä. Oli aika erikoinen ruoka. Mutta hyvää oli. Sitten oli salaatti ja jälkiruoaksi kiisseliä. Hyvät ruoat tehtiin taas. Parin viikon päästä teemme taas sitten ruokaa yhdessä. Salkkarit jäi aika mielenkiintoiseen kohtaan taas. Pakko katsoa taas tänään. Mitä seuraavaksi tapahtuu.
Kohta alan kuunnella vähän musiikkia. Viikonloppu fiilis nyt vaan päälle.
Käydään poikaystävän kanssa tänään subwayssa. Haetaan subit perjantain kunniaksi. Varmaan juodaan tänään illalla. Mä juon siideriä ja lonkeroa. Hyvät saunajuomat jos saunotaan tänään illalla.
Coca colaa pitää myös ostaa. Se on sitten mun leffa juoma kun katsellaan leffoja viikonloppuna. Katsomme netflixistä. Varmaan huomenna katsellaan leffoja. Pitää sitten ostaa tänään kaupasta leffamässyt. Sipsiä ehdottomasti ja dippiä.
Käydään lidlissä kaupassa. Sieltä saa halvalla sipsiä.
Ulkona on inhottava keli. Vettä vaan sataa ja on märkää.
Ei hirveästi tee mieli olla ulkona. No onneksi viikonloppuna ei tarvitse mennä ulos. Aijon olla sisällä. Saisi nyt tulla vähän pakkasta ja lunta.
Olisi paljon mukavampaa. Saa nähdä millainen keli on sitten ensi viikolla. Varmaan vaan vettä sataa. On tosi jouluinen tunnelma.
Paras kaverikin lähtee sen vanhempien luokse viikonlopuksi.
Näemme sitten taas ensi viikolla. Selvittiin hyvin tästä viikosta.
Alku viikko oli vähän perseestä mutta selvisin. Loppu viikolla tuli paljon parempi fiilis taas. Hyvä että nyt on hyvä olla. Nyt vaan nautitaan elämästä täysillä taas. Ennen kun paskaa tulee taas.
Pitää kohta ottaa aamulääkkeet. Mulla menee masennuslääke aamuisin. 10mg. Se lääke auttaa aika paljon. Kun sen aina ottaa niin ahdistus ei välttämättä iske. Päivä menee aika kivasti. Mutta välillä tulee päiviä että se lääke ei välttämättä auta aina.
Olen siitä tyytyväinen että mulla on aika hyvä lääkitys.
Pystyy jotenkin elää tätä elämää. Kaverella on sama kun mulla. Nekin syö masennus ja psyykelääkkeitä.
Ymmärrämme toinen toisiamme. Ne on mun parhaat kaverit.
Olen niiden tukena jos tarvitsee. Ja ne tukee minua.
Mukavaa päästä viettämään parin viikon päästä pikkujouluja kavereiden kanssa. Vietetään vähän joulua jo.
Juodaan ja syödään. Sekä höpötellään ja nauretaan.
Tulee kiva ilta varmasti. Odotan innolla. Luulen että tää kuukausi menee äkkiä. On paljon ohjelmaa tässä kuussa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.