IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli mukava päivä eilen. Pääsi viettämään poikaystävän kanssa aikaa.
Käytiin tosiaan subwayssa hakemassa subit. Mä otin tällä kertaa kana teriyaki leivän. Ostettiin kaupasta vähän leffa mässyä ja katsottiin pari leffaa. Toinen leffoista oli yksi animeleffa. Sen niminen kuin: "Your name" Katsottiin se yle areena sivulta. Mulla on tunnukset siellä.
Pystyy katsomaan sieltä leffoja ja sarjoja. Tykkäsin siitä animeleffasta. Oli hyvä. Olen aina halunnut nähdä sen niin nyt mä näin sen.
Tänään ajattelin katsoa animea pitkästä aikaan taas. Mulla ei ole mitään ihmeellistä ohjelmaa tänään. Lenkillä voisi käydä iltapäivällä.
Ellei sada vettä. Fiilis on nyt todella hyvä. Nyt kun on saanut vähän levättyä niin jaksaa taas. Ensi viikko vielä töitä niin sitten alkaa parin viikon loma. Hyvin jaksan varmasti ensi viikon vielä. Huomenna olen menossa taas salille illalla. Soutamaan soutulaitteella taas parisen kilsaa. Tykkään todella siitä laitteesta. Mun lemppari salilla.
Tekee ihan hyvää mennä salille viikonlopun jälkeen. Nyt kun viikonloppuna on syönyt taas kaikenlaista. Herkkuja ja juonut limua. Mulla on vielä yksi coca cola tölkki minkä aijon juoda tänään pois.
Sitten en taas viikkoon osta limua. Paino pysyy hyvänä kun herkuttelee vaan viikonloppuna. Eikä viikolla. Olen kyllä tyytyväinen mun painoon.
Olen normaalipainonen ja siitä aijon pitää kiinni.
Liikunta auttaa pitämään painon hyvänä. Mulla se ainakin toimii.
Ensi viikolla pitää hakea taas lääkkeitä. Mun pitää hakea taas leponexia. Nyt mä saan niitä taas kun kävin verikokeissa viime perjantaina. Pitää varmaan myös masennuslääkettä hakea myös.
Uskon että ensi viikolle riittää masennuslääkkeet.
Kaikkea pitää taas hakea apteekista. Onneksi apteekki ei ole kaukana. Voisi huomenna tai tiistaina käydä hakemassa ne lääkkeet.
Työpäivän jälkeen. Hyvin kerkiää hakea.
En ole aikoihin syönyt rauhottavia mikä on vaan hyvä juttu.
Kun syö niitä vaan harvemmin niin sen parempi.
Liikunta auttaa jos mua alkaa kauheasti ahdistamaan.
Kuntosalilla käynti on yksi keino tai lenkki. Suosittelen kokeilemaan.
Jos alkaa ahdistaa pahasti. Mua se ainakin auttaa paljon.
Kuntosali auttaa myös jos vituttaa kauheasti. Pääsee salille purkamaan niitä tunteita. Sitten on hyvä olo taas sen jälkeen.
Kun on hikoillut. Voisin katsoa valmiiksi vaatteet mitä pistän huomenna päälle. Kivaa mennä huomenna töihin taas.
Näkee taas kaikki työkaverit. Huomisesta tulee hyvä päivä!
Uskon että koko viikosta tulee hyvä viikko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.