IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Koronaa joka paikassa.Lauantai 14.03.2020 08:19

Nyt olo alkaa olla paljon parempi. Eilen oli taas todella kiva päivä. Mua ei ahdistanut yhtään enää. Jee. Olen paremmassa kunnossa taas.
Mä jopa nauroin eilenä. Kavereiden kanssa kun olin. Niin mua nauratti kaikki. Oli ihanaa taas nauraa. Jaksoin viettää eilen aikaa taas kavereiden kanssa. Olin toisella kaverilla kylässä ja illalla olin parhaan kaverin luona. Katsottiin salkkarit ja posse. Hyvä että se Camilla jätti Noelin. Mä tykkäsin alkuun Noelista mutta en enää. Siitä tuli kusipää.
Nyt kun koronaa on joka paikassa, niin tuli semmoinen käsky että salille ei saa nyt mennä pariin viikkoon. Eikä me saada nyt pelata sählyäkään pariiin viikkoon. Ettei se tauti leviä. Mua ei yhtään pelota se korona. Olen vaan ajatellut että jos se tulee niin tulee. Kaveritkaan ei pelkää sitä. Ollaan puhuttu tästä paljon kavereiden kanssa. No nyt sitten vaan paljon lenkkeilyä parisen viikkoa. Toivottavasti tulee hyvät ilmat. Aurinko saisi paistaa. Mä alan nyt sitten käymään lenkillä ihan joka päivä. Me ei nyt mennäkkään poikaystävän kanssa sinne kärkkäiselle koronan takia. Mennään joskus toiste. No me sitten käydään hakemassa tänään kebabia ja pizzaa sekä leffamässyä. Katsotaan muutama leffa. Pidetään leffa katsomis päivä.
Mikäs sen mukavampaa. Nyt pitää elää hetki ja päivä kerrallaan koronan takia. Voi tapahtua ihan mitä vaan vielä. Parhaan kaverinkin laivareissu peruuntui. Maailma on mennyt ihan sekaisin sen koronan takia. Sekin voi olla ettei se koskaan edes tartu muhun.
Nyt vaan nautin elämästä täysillä. Unohdan koko koronan.
Elän niin kuin normaalisti tätä elämää. Ihanaa nähdä poikaystävää. Ei olla nähty pariin viikkoon. On ollut kova ikävä.
Olen menossa taas viikon päästä sen luokse. Päästään taas kunnolla viettämään aikaa toistemme kanssa. Ollaan nyt vaan puhuttu puhelimessa. Sekä laitettu viestiä.
Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja nauttimaan tästä päivästä.
Menen taas illalla parhaan kaverin luokse.
Pääsee senkin kanssa viettämään aikaa. Ihanaa kun on kavereita.
Mun tukiverkosto.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.