IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lenkkeilyä ja netflixiä.Tiistai 09.06.2020 07:33

Tiistai päivä. Viikko on lähtenyt ihan hyvin käyntiin taas. Olin viime sunnuntaina siellä liikuntapuistossa. Noin tunnin treenasin siellä.
Olen menossa taas tällä viikolla sinne. Varmaan viikonloppuna.
Olin eilen taas lenkillä. Kaverin kanssa käytiin. Tänään olen menossa taas lenkille. Aamulla. Ulkona on aika pilvistä. Kunhan ei ala vettä satamaan niin olisi aika hyvä. Olo on ollut aika ok. Ei ole onneksi silleen ahdistanut. Mennyt vaan hetken ja päivän kerrallaan. Harhoja ei ole onneksi nyt ollut. Se on vaan hyvä ettei niitä ole niin ei joudu syömään sitten rauhottavia. En ole aikoihin edes nyt syönyt rauhottavia. Mulla on siis mennyt aika hyvin. Väliilä tämä mun sairaus on ihan perseestä.
Välillä taas pystyy elämään sen kanssa. Mulla on taas verikokeet tämän viikon perjantaina. Päivällä on aika. Joudun käymään tosiaan kerran kuussa siellä. Onneksi on tottunut. Sitten kun on käynyt piikillä niin sen jälkeen saa taas hakea leponex lääkettä. Ne on todella tarkkoja siitä että pitää käydä verikokeissa. Jos ei käy niin ei saa lääkettä. Näin se vaan menee. Uskon että tästä tulee hyvä päivä.
Käyn tosiaan nyt siellä lenkillä. Sitten lenkin jälkeen katson varmaan taas netflixiä. Siellä on paljon katsottavaa nyt. Olen alkanut katsomaan sieltä sillä silmällä ohjelmaa. Olen jäänyt siihen ihan koukkuun.
Ekan kauden olen katsonut ja vielä on neljä kautta katsomatta.
Vielä on tunteja katsottavaa. En kadu että otin sen netflixin.
Mulla on nyt se ollut muutaman vuoden. Hyvin pystyy maksamaan sen joka kuukausi. Ei ole edes mun mielestä kallis.
Siellä on paljon leffoja ja sarjoja mitä katsoa ja lisää sinne tulee jatkuvasti. Mä katson netflixiä joka päivä. Poikaystävä katsoo myös netflixiä. Välillä me katsotaan yhdessä leffoja sieltä.
Puhutaan netflixistä varmaan joka päivä. Että mitä kaikkea sinne on tullut. Suosittelen netflixiä. On hyvä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.