IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Leponexia en saanut vielä eilenä.Tiistai 07.07.2020 07:40

Viikko on lähtenyt hyvin käyntiin. Kävin eilen apteekissa mutta siellä sanottiin että saan leponexia vasta torstaina. Onneksi lääkkeet riittävät vielä tälle viikolle. Masennuslääkkeitä on vielä jäljellä niin niitä ei tarvitse vielä hakea. Tänään mä heräsin jo seitsemän jälkeen. Nukuin tosi hyvin viime yön. Nyt taas jaksaa tämän päivän. Ollaan kaverin kanssa menossa taas aamulenkille. Toivottavasti ei ala satamaan. Sen näkee sitten alkaako sataa. Menen varmaan taas illallakin lenkille.
Jos on hyvä ilma. Päätin että aijon liikkua paljon. Liikunta tekee hyvää. Mulle se tekee aina hyvää. Saa purettua paineita. Jos vaikka vituttaa niin lähden aina lenkille. Sitten lenkin jälkeen on hyvä olo.
Koitan tänään pestä pyykkiä. Jos pesukone on vaan vapaa. Alan varmaan pesemään sitten kun tulen aamulenkiltä. Kohta syön aamupuuron. Puuro on paras aamupala. Mun mielestä ainakin. En syö muuta aamulla kun sen. Pitää nälän hyvin poissa aamupäivän.
Elovena puuro on mun lemppari. Kävin eilen kaupassa ostamassa sitä lisää. Nyt ei vähään aikaan lopu puuro. Tänään on tullut taas rahaa kelalta. Hyvä niin saan maksettua vuokran. Sitten katson jos saan sen 40 euroa säästöön. Olisi aika hyvä. Tulee hyvä fiilis kun vaan säästää.
On sitten rahaa. Jos tulee yllätyksiä. Mutta. Nyt alan tiskaamaan.
Sekä kerätä kaikki pyykit valmiiksi. Aijon nauttia tästä aamusta.
Ihanaa kun ei ole kiire. Join jo aamukahvit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.