IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli kiva reissu :)Perjantai 07.08.2020 07:35

Mökkireissu meni kivasti. Oli aivan upea sää keskiviikkona. Aurinko lämmitti. Se mökki mihin mentiin niin oli kesellä ei mitään. Ranta oli mökiltä ainakin kahden kilometrin päässä. Me käytiin siellä rannalla.
En mennyt uimaan. Saunottiin keskiviikko iltana. Oli sähkösauna. Ihan hyvät löylyt tuli. Valvottiin kaverin kanssa johonkin yhteentoista asti.
Sitten mentiin nukkumaan. Herättiin aamulla puoli yhdeksän. Syötiin aamupalaksi puuroa. aamupäivä sitten siivottiin mökki, syötiin ja lähdettiin kotia kohti kahdentoista aikoihin. Matka kotiin kesti sen vähän yli tunnin. Mutta mukava porukka oli mökillä. Onneksi myös mun toinen kaveri oli mukana. Saatiin kaverin kanssa oma huone siellä mökillä mikä oli kiva. Hyvin nukuin sen yön siellä mökillä. Sänky oli vähän kova mutta ei se haitannut. Omat lakanat otin mukaan sinne mökille koska siellä ei ollut. Kun pääsimme takaisin kotiin niin nukuin heti päikkärit. Mua pikkasen väsytti sen reissun jälkeen.
Nukuin jotain pari tuntia. Niin ja illalla menin sitten jo nukkumaan kahdeksalta. Nukahdin heti kun menin sänkyyn. Nyt tänään jaksoin herätä vähän ennen seitsemää. Yhtään ei onneksi ahdistanut reissun aikana. Unohdin kaikki murheet kun lähdin sinne mökille.
Ajattelin kaikkia kivoja juttuja. Nyt ajattelin viikonlopun vaan levätä.
En ole lähdössä nyt mihinkään. Olen nyt ainakin tehnyt yhden mökkireissun tänä kesänä. Menen varmaan taas mökkeilemään ensi kesänä. Mutta kiva kun alkaa taas viikonloppu. Mun pitää käydä kaupassa tänään. Hyvin on aikaa päivällä. Aijon illalla mennä lenkille taas jos on hyvä ilma. Pakko saada jotain liikuntaa tänään.
Nyt kun on energiaa liikkua. Häviää mökkeily väsymys.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.