IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli todella mukava viikonloppu. Viettää aikaa poikaystävän kanssa.
Poikaystävä haki mut moottoripyörällä. Oli kivaa olla sen kyydissä pitkästä aikaan. Matka ei ollut kuin 20 kilsaa. Käytiin perjantaina alkossa hakemassa vähän juotavaa ja subileivät subwaysta. Ostin omenaviiniä. Mikä oli aika hyvää. Maistoin sitä ekaa kertaa. Maksoi vaan noin 8 euroa pullo. Sitten myös ostin siideriä ja lonkeroa.
Voin sanoa että en oikein muistanut perjantai iltaa. Olin aika kännissä ja mä sammuin poikaystävän sänkyyn. Heräsin sitten lauantai aamuna jotain kahdentoista aikoihin. Ei ollut pahaa krapulaa onneksi. Ruoka kyllä maistui seuraavana päivänä. Sekä oli kauhea jano.
Eilenä me saunottiin iltapäivällä. Oli hyvät löylyt. Mukavaa oli päästä taas saunaan. Poikaystävällä on kunnon puusauna.
Uusi viikko taas alkaa ja arki. Heräsin jo tänään vähän ennen kuutta. Nyt on juotu aamukahvit. Tänään tulee taas salkkarit ja rantabaari. Pakko katsoa. Katsomme ne jaksot parhaan kaverin kanssa. Olen menossa taas illalla sen luokse. Pitää kohta jakaa lääkkeet dosettiin niin nyt mun ei tarvitse hakea mitään lääkettä koska kaikkia on tällä hetkellä. On leponexit ja masennuslääkkeet. Viimeksi mä hain leponexia. Toivon että tämä viikko menee taas kivasti. Mutta jos tulee huonoja oloja niin sitten niitä tulee. Varaudun siihen.
Ne huonot olot voi tulla ihan puun takaa. Yllättäen. Se on inhottavaa mutta kestän ne kyllä. Jos olo menee niin huonoksi niin sitten syön noita rauhottavia. Nyt vaan elää taas hetken ja päivän kerrallaan.
Nyt keskityn tähän päivään. Pyykkiä pitää pestä jossain vaiheessa.
Aijon taas mennä lenkille illalla. Varmaan tuonne pururadalle. Se on mun suosikki lenkki. Siellä on ihanan rauhallista kävellä.
Sekä on ylä ja alamäkiä niin syke nousee kivasti.
Se lenkki kestää sen puolisen tuntia. On tehokas lenkki.
Mutta. kiva kun aurinko paistaa taas tänään. Saa nähdä koska tulee vesisateet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.