IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pelaan täysillä.Tiistai 03.11.2020 07:32

Tiistai aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Heräsin tuossa seitsemältä.
Hyvin nukutti viime yönä. Eilen meni päivä ihan kivasti. Kävin lenkillä aamulla ja illalla olin salilla. Tuli tehtyä kunnon treenit ja tuli hyvä olo niiden jälkeen. Tänään on taas iltapäivällä sählypelit. Päästään juoksemaan pallon perässä. Näen parhaan kaverin koska sekin tulee pelaamaan. Saa nähdä päästäänkö tänään samaan joukkueeseen. Olisi ihan kiva. Olo tuntuu tällä hetkellä todella hyvältä. Ihanaa kun ei ahdista yhtään. Luulen että tämä viikko menee kivasti. Ettei tule sitä ahdistusta. Tai että alkaa masentaa. Mua ei nyt masenna mikään!
Mulla on kaikki hyvin tällä hetkellä niin miksi mua alkaisi masentaa??
Nautin elämästä nyt kun vaan pystyy. Nyt on hyvä olla.
Pitää taas tänään katsoa big brotheria. En ole vielä katsonut eilistä jaksoa. Katson sen tänään kun mulla on hyvin päivällä aikaa.
Nyt niillä näyttäisi olevan aika mielenkiintoinen viikkotehtävä. Kaikki niiden tavarat on viety! Mielenkiinnolla haluan nähdä että miten ne selviää. Saa nähdä kuka lähtee seuraavaksi talosta. Mä toivon että Vili lähtee. En tykkää siitä yhtään. Onneksi mun suosikit ovat vielä talossa.
Ei enää kauaa niin bb loppuu. Nopeasti nää viikot ovat menneet sen parissa. On ainakin ollut viihdettä. Kaikenlaista on tapahtunut.
Olen taas menossa tässä aamulla lenkille. Aamulenkki pitää tehdä taas.
Sillä päivä lähtee hyvin aina käyntiin. Herää ainakin. Käyn ylihuomenna siellä apteekissa. Haen ne lääkkeet. Sitten niitä on taas.
Perjantaina mulla on verikokeet. Päivällä aika. Pitää mennä sinne piikille. Mutta. Innolla odotan pelejä. Tulee hyvät pelit. Pelaan niin täysillä kun vaan pystyy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.