IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Voi ei Marko lähti!!Maanantai 16.11.2020 07:15

Aamu on lähtenyt hyvin taas käyntiin. Heräsin taas tuossa puoli seitsemän ja aamukahvit on juotu. Onneksi musta kahvi herättää mut joka aamu. Juon sitä aina ison kupillisen. Sitten kun olen juonut kahvin niin alan kirjoittaa blogia. Uusi viikko taas alkaa. Viikonloppu meni taas nopeasti. Mutta nyt on levännyt olo niin jaksaa taas tämän viikon.
Olen menossa salille illalla. Jalka alkaa olla terve. Tekee jalalle ihan hyvää kun menee salille. Huomenna menen pelaamaan taas sählyä.
Viime viikolla en päässyt pelaamaan jalan takia. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Ei onneksi ahdista yhtään. Luulen että tämä viikko menee todella hyvin. Kun liikkuu paljon taas niin se tekee mielelle hyvää ja kropalle hyvää. Lievittää ahdistusta. Sekä masennusta.
Marko lähti bb talosta! Mitä ihmettä?? Mä niin toivon että se olisi ollut finaalissa. Nyt tuntuu todella oudolta kun se ei ole enää talossa. Vili olisi niin saanut jo lähteä! Mä toivon että Vili ei ole finaalissa. Se saa nyt kyllä lähteä seuraavaksi. Taas tapahtuu bb:ssä. Siinä voi tapahtua ihan mitä vaan. Tänään pitää pestä pyykkiä. Sitä on taas kertynyt. Pesen tuossa aamupäivällä. Silloin on hyvin aikaa pestä. Olen kyllä innolla menossa tänään salille treenaamaan. Kun viime viikolla ei oikeen päässyt. Nyt taas vaan kunnolla liikkeelle. Pitää alkaa suunnitella poikaystävän synttärilahjaa. Sen synttärit on kohta. Varmaan vietetään niitä tänä viikonloppuna jo. Ostan jo sen lahjan tällä viikolla.
Käyn tokmannilla katsomassa jos sieltä löytää jotain. Sitten mä ajattelin alkosta ostaa jonkun juoman siihen lahjaan.
Poikaystävä tykkää viinoista. Se juo aina niitä. Onneksi rahaa tulee tällä viikolla niin on rahaa siihen lahjaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.