IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Verikokeisiin huomenna.Sunnuntai 20.12.2020 07:09

Huomenna alkaa taas uusi viikko. Verikokeet ovat huomenna. Sinne pitää taas mennä että saa haettua leponex lääkettä. Käyn sitä sitten hakemassa tuossa tiistaina. Seuraavana päivänä niin on sitten loppu kuulle taas lääkkeitä. Hyvä olo on edelleen ja nyt on vaan pakko nauttia. Se on nyt hyvä juttu että olen hyvässä kunnossa kun joulu tulee. Uskon että enää ei ala ahdistaa tai masentaa ennen joulua. Pääsee nauttimaan joulusta. Silloin pitää unohtaa huolet ja murheet.
Aamu on hyvin lähtenyt käyntiin taas. Heräsin puoli seitsemän.
Olen sen huomannut että aamulla mua ei koskaan ahdista tai masenna.
Ehkä johtuu siitä että nukun joka yö tosi hyvin ja olen virkeä kun herään. Sitten tuo aamukahvi herättää mut lopulta. Mikä on vaan hyvä.
Mä juon joka aamu todella vahvaa kahvia. En tykkää laihasta kahvista. Siinä pitää olla makua joka aamu. Sekä että se herättää.
Ylihuomenna maksan loput tämän kuun laskut. Vuoden viimeiset laskut.
Sitten on hyvä mieli kun on ne saanut maksettua. Saa samalla nähdä paljon tilille jää taas rahaa. Mutta onneksi mulla on kivasti rahaa säästötilillä. Sinne mä nyt taas säästän rahaa kun vaan pystyy. Uskon että alku kuusta saan siirrettyä taas noin 60-70 euroa. On se parempi kuin ei mitään. Säästän tosiaan reissuihin mitä tulee ensi vuonna.
Kuten laivareissuun. Mutta innolla odotan seuraavaa vuotta. Toivottavasti seuraava vuosi on parempi kun taas tämä vuosi. Tää vuosi on ollut ikävä koronan takia. Uskon että ensi vuonna on kaikkea kivaa tiedossa. Etenkin kavereiden kanssa.
Tehdään kaikkea kivaa. Synttärit lähestyy. Mä sanoin poikaystävälle että sitten kun mulla on synttärit niin haetaan pizzaa.
Rahaa tulee taas hyvin ennen mun synttäreitä niin hyvin pystyy hakemaan pizzat. Sitten mä korkkaan viinipullon.
Aijon jouluna juoda viiniä. Käyn sitten alkossa tuossa tiistaina niin haen sen viinipullon ja sitten poikaystävälle yhden sen lempi viinapullon. Sekä suklaata siihen päälle. Siinä on poikaystävän joululahja. Ei mene enää kauaa niin näemme. Kova ikävä on ollut sitä. Onneksi päästään viettämään joulua yhdessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.