IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Paljon tekemistä tänään.Maanantai 22.02.2021 06:50

Viikonloppu vietetty ja uusi viikko alkaa. Mukavasti meni viikonloppu.
Nyt on taas voimia aloittaa uusi viikko. Tänään mulla on ohjelmassa: aamulenkit, pyykipesua, kaupassa käynti, menen kaverin luokse kylään ja sitten mennään kaverin kanssa lenkille vielä illalla. Ei ole tulossa tylsää päivää. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin taas. Jaksoin herätä kuudelta kun kello soi. Mä herään joka aamu kuudelta. Olen aamuihminen. Eilenä mä kerkesin nukkua puolentunnin päikkärit. Päikkäreiden jälkeen mä lähdin sitten lenkille. Ulkona oli eilenä kiva ilma. Ihanaa kun ei ollut yhtään kylmä kun olin tuolla lenkillä. Tällä viikolla ei pitäisi varmaan olla kamalan kylmä. Mikä on vaan hyvä.
Toivon että se kevät ja kesä alkaa pikkuhiljaa jo tulla. Tulee enemmän valoa ja lämpöä. Sain katsottua tempparit jaksot. Pakko sanoa että aika mielenkiintoisia pariskuntia meni siihen ohjelmaan. Haluan kovasti nähdä mitä kaikkea siinä ohjelmassa sitten tapahtuu. Vielä tulee monta tempparit jaksoa. Hyvää viihdettä. Salkkarit tulee taas tänään. Mä en enää muista mihin kohtaan salkkarit jäi viimeksi. No tänään se selviää.
Kohta pitää jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Nyt on taas kaikkia lääkkeitä ei tarvitse hakea tällä viikolla. Karpalokapseleita mulla on vielä 120 kappaletta jäljellä. Syön niitä joka päivä. Otan ne aina illalla leponex lääkkeen kanssa. Aamulla mulla menee sitten vaan masennuslääke.
Pitää tänään soittaa parhaalle kaverille ja kysellä miten sillä menee.
Viestiteltiin tuossa viikonloppuna. Sillä meni kivasti viikonloppu.
Mikä on hyvä. Putous jakso oli taas hauska. Sain sen katsottua eilenä. Odotan jo innolla seuraavaa jaksoa. Mä olen niin putous fani.
Mun kaveritkin seuraa putousta. Puhutaan aina välillä siitä.
Mutta nyt alan tekemään kauppalappua. Mitä ruokaa ostan kaupasta tänään. Menen vasta iltapäivällä kauppaan. Ostan kaikki kerralla.
Niin sitten on ruoat tälle viikolle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.