IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kohta alkaa maaliskuu.Keskiviikko 24.02.2021 06:51

Viikon puoliväli. Pakko sanoa että viikko on mennyt nopeasti. Ylihuomenna on taas perjantai. Eilinen ruoka onnistui. Oli hyvää mifumakaroonilaatikkoa. Loput laitoin siitä pakkaseen. Syön sitten sitä jossain vaiheessa taas. Olo on ollut vähän masentunut. Mutta ei onneksi ahdistunut. Onneksi ei ole joutunut nyt syömään taas rauhoittavia.
Hyvin olen taas pärännyt ilman niitä. Mulla on aina pitkiä kausia etten syö niitä. Mutta uskon että tämä masennus menee ohi jossain vaiheessa. Se kestää mulla sen muutaman päivän. Sitten kaikki on hyvin taas. Tänään on taas lenkkeilyä. Menen aamulenkille ja sitten vielä illalla lenkille. Saa hyvää liikuntaa taas tälle päivälle. Tänään tulee taas käveltyä yhteensä sitten tunti. Mulla noi lenkit on aina puolentunnin lenkkejä. Pakko sanoa että kunto on vaan noussut kun on kävellyt ja paino alkanut tippumaan. Olen taas normaalipainoinen. Mikä on hyvä.
Kohta on jo maaliskuu. Pakko sanoa että nää pari viimeiset kuukautta ovat menneet todella nopeasti. Kesä alkaa pikkuhiljaa lähestyä. Ihanaa. Tulee varmasti ihan mahtava kesä. Aijon viettää kavereiden kanssa aikaa kesällä. Tehdään kaikkea kivaa. Olisi kiva päästä jonnekkin reissuun kesällä. Nyt mä olen alkanut säästämään kesää varten. Jos tulee reissuja. Mä niin jo odotan seuraavaa laivareissua mikä tehdään kavereiden kanssa. Sitten kun tämä koronatilanne rauhoittuu.
Niin sitten mennään laivalle. Viime laivareissu oli paras. Meillä oli todella hauskaa. Saan rahat kerättyä kasaan tulevaa laivareissua varten. Aijon tänään jo siivoilla. Niin huomenna ei sitten olen niin kauheasti siivottavaa. Pyykkiä pesen huomenna taas. Heti aamusta.
Pitää kohta tarkistaa paljon mulla on leponex lääkettä jäljellä.
En yhtään nyt muista. Tarkistan sen tänään jossain vaiheessa. Jos alkaa loppumaan niin haen sitä sitten lisää. Verikokeet mulla on taas 15 päivä maaliskuuta. Muutaman viikon päästä. Saa nähdä millainen ilma on sitten silloin. Toivon että aurinko paistaa ja on lämmin.
Kevät alkaa jo pikkuhiljaa olla. Soitin eilenä parhaalle kaverille. Sillä menee hyvin mikä on hyvä juttu. Ei tarvitse olla huolissaan.
Juteltiin niitä näitä. Sain eilenä maksettua kaikki laskut mitä oli tullut.
Ai niin ja eilenä sain hammaslääkärilaskun. 47 euroa. Pystyn sen maksamaan heti alku kuusta. Kun rahaa tulee taas. Menen seuraavan kerran hammaslääkäriin sitten kesällä. Onneksi ei ihan heti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.