IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Näkee kaikki viikonloppuna. :)Perjantai 26.02.2021 06:47

Viikonloppu alkaa taas. Olen tänä viikonloppuna menossa vanhempien luokse ja poikaystävän luokse. Olen yhden yön porukoilla ja toisen yön poikaystävän luona. Näkee nyt samalla kaikki. Ihan mukavaa päästä vaihtamaan vähän maisemaa. Tulee erilaisempi viikonloppu. Porukat tulee hakemaan mut tuossa neljän aikaa iltapäivällä. Olen melkein pakannut kaikki. Olo on aika hyvä tällä hetkellä ja mä nautin siitä. Luulen että tuskin viikonloppuna alkaa ahdistaa. Mutta sitä ei voi koskaan tietää. Hyvin viikonloppu menee. Uskon nyt vaan siihen.
Heräsin taas kuuden jälkeen ja aamukahvit join äsken. Siitä tulikin mieleen että kahvia pitää käydä ostamassa lisää ensi viikolla. Kun menen kauppaan. Pitää suunnitella samalla mitä ruokaa sitä syö taas ensi viikolla. Voisin jo tänään suunnitella ne ruoat kun mulla on hyvin aikaa tänään. Kävin eilenä tokmannilla. Löysin kivan t-paidan mikä maksoi vaan 6 euroa. Ajattelin vähän piristää itseäni shoppailemalla.
Se oli alennuksessa se paita. Violetin värinen missä on kiva teksti.
Pyörin siellä tokmannilla melkein tunnin. Katselin siellä vaikka mitä.
Meinasin ostaa uusia mukeja mutta sitten päätin että katsoo ensi kuussa jos ostaisi vaikka ne sitten. Sinne oli tullut hienoja koiramukeja. Maksoi vaan alle 3 euroa kappale. Sitten mä melkein ostin sen kynsilakan. Mutta en ostanut. Päätin että mä säästän siinäkin 4 euroa. Sekä että mulla on kynsilakkoja. Mitä voi vielä käyttää. Voisin itse asiassa lakata kynnet tänään. Piristää varmasti. Mulla on edelliset lakat kuluneet kynsistä. En ole vieläkään kerennyt katsoa tämän viikon tempparit jaksoja. Innolla haluan nähdä mitä kaikkea niissä jaksoissa tapahtuu. Ilmat alkaa näköjään lämmetä.
Ihanaa ja auringon pitäisi paistaa. Alkaa olla kevät.
Se on vaan inhottavaa kun lumet alkaa sulaa, niin tulee loskaa.
Sitten on tosi kiva kävellä tuolla ulkona. Toivon että sulaa nopeasti pois. Mutta nyt otan aamulääkkeet ettei unohdu ja alan kuunnella vähän musiikkia. Perjantai fiilis nyt vaan päälle ja nauttimaan viikonlopusta. Pakkaan loput kamat ennen lähtöä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.