IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uusi viikko alkaa. :)Maanantai 31.05.2021 06:51

Maanantai aamu. Nousin heti ylös kun kello soi. Eli kuudelta. Uusi viikko alkaa taas ja uskon että on tulossa hyvä viikko. Aurinko näköjään taas paistaa tänään. Ihanaa! Tänään mulla on ohjelmassa aamulenkki, pitää käydä kaupassa, pestä pyykkiä, nähdä kaveria, sitten taas illalla vielä lenkille...ainakin on tekemistä tänään. Ei ole tulossa tylsää päivää.
Kohta pitää taas jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Nyt on kaikkia lääkkeitä tällä hetkellä. Ei tarvitse nyt hakea mitään. Verikokeet mulla on taas viikon päästä. Pitää mennä piikille taas että saa haettua leponexia sen jälkeen. Nyt on ollut silleen hyvä olo ettei ole masentanut tai ollut ahdistusta. Toivon että nuo olotilat eivät sitten tule tällä viikolla. No hetki ja päivä taas kerrallaan. Nyt vaan koitan ajatella mukavia juttuja.
Pitää tosiaan katsoa tällä viikolla koska menisi taas liikuntapuistoon. Sitten kun tulee hyvä hetki niin menen sinne. Siellä on kiva treenata kun nyt ei pääse oikeen salille. Mutta mä toivon että sitten viimeistään syksyllä pääsisi taas salille. Odotan jo innolla. Aijon tässä kesällä ostaa tokmannilta uuden vesipullon. Se on hyvä olla kun helteet tulee. Tai sen voi ottaa mukaan kun menee liikuntapuistoon. On sitten juotavaa. Kävin eilenä tokmannilla taas. Mun alkoi tehdä mieli jätskiä niin kävin sitä ostamassa. Ostin magnum jäätelön. Oli hyvää. Se on hyvä että asuu tokmannin lähellä niin sieltä pystyy hakemaan jätskiä. Aina kun tekee mieli. Salkkarit tulee taas tällä viikolla niin Seppo näköjään taas palaa. Jee! Olen kaivannut sitä. Rantabaari sarjan vikat kolmannen kauden jaksot tulee tällä viikolla. Se viime jakso jäi aika jännään kohtaan. Pakko sekin katsoa tänään. Innolla odotan jo seuraavaa kautta. Salkkarit jää kohta kesätauolle. Innolla odotan sitten syksyn jaksoja. Olen jo tehnyt kauppalapun mitä pitää ostaa tänään kaupasta.
Siellä ei onneksi mene kauaa. Menen taas pyörällä kauppaan. Pääsee sillä nopeasti sinne ja takaisin. Otan repun mihin laitan mun ostokset.
Nyt alan jakamaan lääkkeet dosettiin ja otan aamulääkkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.