IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kohta saan toisen koronarokotteen.Keskiviikko 02.06.2021 07:14

Odotan jo innolla perjantaita. Olen menossa parhaan kaverin luokse yökylään. Sovittiin että ostan sipsit niin paras kaveri ostaa dipit ja karkit.
Niin ja tottakai pitää ostaa juotavaa. Käyn sitten perjantaina kaupoilla pyörällä niin saa kaikki ostettua. Menen kello kolmelta parhaalle kaverille.
Tulee varmasti hauskaa. Sekä on taas kiva nähdä paras kaveri. On ollut ikävä sitä. Näköjään tänään aurinkoinen päivä tiedossa. Ihan kiva. Nyt pitää nauttia kesästä kun vaan pystyy. Sekä siitä että aurinko paistaa.
Sain eilenä kuulla että saan toisen koronarokotteen 2 päivä heinäkuuta.
Perjantaina. Sitten on otettu kaikki rokotukset. Ihan hyvä vaan. Mä kuulun riskiryhmään niin saan sen. Mun toinen kaveri saa myös samana päivänä sen. Paras kaveri saa vähän myöhemmin sen toisen rokotteen.
Sitten meidät on rokotettu. Hyvä vaan niin suojaa koronalta. Olo on ollut edelleen hyvä. Hyvin on tämä viikko sujunut. Olen nauttinut tästä hyvästä olosta. Sekin piristää paljon kun aurinko paistaa. Tänään on pakko päästä lenkille. Aijon illalla taas mennä ja nyt aamulla. Saa liikuntaa tälle päivälle. Tekee vaan kropalle hyvää kun liikkuu. Sekä kunto vaan nousee.
Olen siitä todella iloinen että paino on pysynyt normaalina. Painoon vaikuttaa myös paljon mitä syö. Syön joka päivä terveellisesti. Niin paino pysyy hyvänä. Jättää ihan kaiken sokerin sitten arkipäivinä pois. Herkuttelen aina viikonloppuisin. Ostan silloin sipsiä tai suklaata. Sekä juon limua. Kun olen poikaystävän luona viikonloppuna niin silloin juon siideriä, lonkeroa tai viiniä. Tänään teen ruoaksi lasagnettea.
Siitä on tullut yksi mun lempi ruoka. Pitää vaan olla 40 minuuttia uunissa. Pitää alkaa taas suunnitella mitä ruokia tekee ensi viikolla. Viikonloppuna suunnitelen ja teen kauppalapun. Tänään aijon jo siivota.
Niin huomenna hoitaa vaan pyykit. Sitten on kiva kun on siistiä.
Eilinen vika rantabaari jakso oli jännittävä. Innolla odotan jo seuraavaa kautta. Mua harmitti kun Milo kuoli. Se oli yksi mun suosikki hahmo.
Jartsa on raskaana. Sekin tuli ihan yllätyksenä. Saa nähdä synnytääkö sen lapsen. Jännäksi menee. Mutta nyt siivoilemaan. Laitan hyvää musiikkia taustalle soimaan niin on kivempi siivota.
Tästä tulee varmasti mukava päivä. Nautin täysillä kesästä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.