IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Verikokeet päivällä.Maanantai 05.07.2021 06:52

Uusi viikko alkaa. Mukavasti ja rennosti meni viikonloppu. Nyt taas jaksaa.
Tänään on jonkin verran ohjelmaa. Pitää käydä kaupassa, on verikokeet päivällä, nähdä kaveria, mennä illalla lenkille..ei ole tulossa tylsää maanantai päivää. Lääkkeet pitää taas jakaa dosettiin. Kaikkia lääkkeitä on paitsi mun pitää käydä apteekista ostamassa lisää karpalokapseleita.
Ne alkaa taas loppumaan. Tällä viikolla tulee taas rahaa. Ihan hyvä niin saan vuokran maksettua pois. Maksan sen ylihuomenna. Kun rahat tulee.
Olo alkaa jo olla paljon parempi koronarokotteen jälkeen. Enää ei väsytä kauheasti. Eilenä mä jaksoin mennä iltapäivällä lenkille ja kävin kuntoportailla. Teki ihan hyvää. Tänään taas lenkkeilyä illalla. Tänään tulee taas Emmerdale illalla. Pakko katsoa. Se on kiva kun sitä tulee pari jaksoa. On katsottavaa. Saa nähdä mitä kaikkea siinä tapahtuu tällä viikolla. Innolla odotan myös salkkareita mitkä jatkuu elokuussa.
Ai niin meinasin unohtaa että big brother tulee syksyllä. Innolla odotan sitäkin. Saa nähdä millaisia asukkaita sinne taloon sitten menee.
Ja että millaisia viikkotehtäviä niillä sitten on. Sitten se tulee taas joka päivä. On katsottavaa. Katson ne kaikki jaksot sitten ruudusta. Voin koska tahansa katsoa ne jaksot sieltä. Mä olen viime aikona katsonut ruudusta vaikka mitä. Siellä on paljon katsottavaa mikä ei ihan heti lopu kesken. Mulla ei ole enää netflixiä. Katsoo jos mä hommaan sen sitten taas jossain vaiheessa. Mutta nyt ei tällä hetkellä. Sillä ei ole mikään kiire. Mutta sitten jos mä hankin sen jossain vaiheessa taas niin sinne on tullut varmasti taas uusia sarjoja, leffoja ja kausia.
Tänään teen ruoaksi mifukastiketta ja pastaa. Siinä on hyvä ruoka. Nopea ja helppo. Teen sen iltapäivällä. Sitten kun sen on syönyt niin jaksaa lähteä lenkille. Tiedän jo minkä lenkin aijon tehdä tänään.
Mutta nyt alan jakamaan lääkkeet dosettiin ja otan aamulääkkeen.
Aamu lähtenyt taas kahvilla käyntiin. Onneksi saa kofeiinia joka aamu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.