IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

David urheiluvaatteet oli alennuksessa. :)Keskiviikko 07.07.2021 06:27

Huomenna olen menossa poikaystävän luokse loppuviikoksi. Poikaystävällä on nyt loma niin vietetään nyt laatuaikaa toistemme kanssa. Ihanaa. Nyt vaan nautitaan tästä kesästä! Hyvä fiilis on päällä.
Olen alkanut jo toipumaan koronarokotteesta. Enää ei onneksi väsytä. Mutta nyt on hyvä mieli kun otti sen toisen rokotteen. On hyvä suoja koronalta. Mulla oli eilenä vähän tylsää niin menin tokmannille vähän shoppailemaan. Siellä oli taas David urheiluvaatteet alennuksessa. Löysin kivan urheilutopin ja legginsit. Meni vaan alle 15 euroa. Kannatti ostaa.
Mä rakastan David urheiluvaatteita. Ostan niitä aina välillä. Hyvä että niitä myydään tokmannilla. Niin voi sieltä aina sitten ostaa. Nyt en osta enää mitään muita vaatteita tässä kesän aikana. Sitten kun syksy alkaa niin alan shoppailla syysvaatteita. Eli huppareita ja housuja. Mä aijon syksyllä mennä sinne New yorkeriin shoppailemaan. Sekä cubukselle. Mä en ole varmaan nyt pariin vuoteen edes käynyt cubuksella kun on ollut tämä korona. Ei ole päässyt. No tänä syksynä todellakin menen sinne. Ajattelin ostaa farkut syksyllä. Ne olisi hyvät syyshousut. En ole aikoihin pitänyt farkkuja. Mä olen vaan pitänyt legginsejä. Legginsit tuntuu hyvältä päällä.
Ei purista mistään. Huomasin kun olin tokmannilla niin siellä myytiin jo aika kivoja huppareita. Mutta odotan jos vaikka syksyllä tulee tokmannille enemmän myyntiin syysvaatteita. Jos sinne tulee David merkkisiä huppareita taas. Haluan myös päästä taas kärkkäiselle shoppailemaan. Pitää sanoa poikaystävälle että mentäisiiin taas sinne jossain vaiheessa. Käytiin silloin pari kuukautta sitten. Löysin silloin ne kivat kesähousut mitkä vaan maksoi alle 5 euroa.
Siellä kärkkäisellä on myös yksi koruliike. Siellä myydään kivoja koruja.
Voisi taas joskus ostaa korvikset sieltä. Niin paljon kaikkea taas mitä haluaa shoppailla. Tänään on tullut kelalta rahaa niin maksan kohta vuokran. Saa sen pois alta. Mun pitää jo tänään siivota kämppä kuntoon ennen kun lähden poikaystävän luokse. Onneksi on tänään aikaa siivota. Lähden huomenna tuossa aamupäivällä.
En ole vielä alkanut pakkailemaan. Teen sen tuossa myöhemmin. Vaikka illalla. Tänään teen ruoaksi lohikeittoa. Yksi mun lempi ruoka.
Teen sitä aika usein. Se on vaan niin hyvää. Siinä on hyvä ruoka tälle päivälle. Pitää tehdä kauppalappu mitä ostaa huomenna kaupasta kun mennään poikaystävän kanssa. Mutta nyt otan aamulääkkeet ja alan siivoilemaan pikkuhiljaa. Pyykit pitää viedä jossain vaiheessa. Koitan jo tänään saada pestyä ne. Niin huomenna ei tarvitse. Mutta. huomista odotan innolla!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.