IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

En käytä meikkiä.Keskiviikko 14.07.2021 07:22

Keskiviikko. Alkuviikko on mennyt taas nopeasti. Kohta se viikonloppu sieltä tulee. Mulla ei ole mitään ihmeellistä viikonloppuna. Aijon vaan olla ja levätä niin jaksaa sitten taas. Katson ruudusta sarjoja ja ohjelmia. Niitä on paljon siellä niin katsottava ei lopu ihan heti kesken. Aijon lenkkeillä viikonloppuna Niin tulee sitten liikuntaa. Olen varmaan ensi viikolla menossa vanhempien luokse viettämään viikonloppua. En ole pitkään aikaan ollut vanhempien luona. Ihan mukavaa mennä sinne taas pitkästä aikaan. Olo on tällä hetkellä edelleen hyvä. Viikko alkanut hyvin. Luulen että tämä koko viikko sujuu ihan mukavasti. Parasta on se kun ei ole mikään kiire. Saa rauhassa tehdä kaikki asiat. Tänään mun pitää tehdä ruokaa ja saada pyykit pestyä. En eilenä pystynyt pesemään pyykkiä koska pesukone oli koko ajan varattu. Tänään uusi yritys. Pitää alkaa siivoilla myös. Aloitan tänään jo siivoukset niin huomenna ei sitten taas ole niin kauheasti siivottavaa. Saa kämpän kuntoon. Kävin eilenä tokmannilla. Nyt on Dove suihkusaippuaa. Mikä tuoksuu hyvältä.
Aloin taas käyttämään dovea koska en ole vuosiin käyttänyt sitä.
Katselin tokmannilla samalla noita kynsilakkoja. Pitää ostaa niitä taas jossain vaiheessa. Mun pitää lakata kynnet taas. Tänään voisi vaikka lakata. Punaisen väriseksi. Nyt mulla on violetin väriset kynnet.
Mulla on pakko olla aina lakatut kynnet. Kivemman näköiset. Mä en meikkaa ollenkaan mutta kynnet pitää olla lakattuina. Mä en tarvitse meikkiä koska mulla on erittäin hyvä iho. Olen muutenkin kaunis.
Ei tarvitse mitään meikkiä. Sitä paitsi meikit ovat kalliita.
En halua tuhlata rahoja niihin. Mä meikkasin joskus ylä asteella.
Sen jälkeen mä lopetin meikkaamisen. Ihan hyvä niin.
Olen menossa taas aamulenkille ja sitten vielä illalla menen lenkille.
Pakko liikkua. Tekee vaan hyvää mielelle ja kropalle.
Kohta pitää ottaa aamulääkkeet ja alan syömään puuroa. Join äsken aamukahvit Mikä onneksi herätti. Pitää varmaan leponexia hakea sitten ensi viikolla taas. Masennuslääkettä on vielä paljon jäljellä.
Se ei ole ihan heti loppumassa. Nyt on ollut todella hyvä etten ole syönyt rauhoittavia. Onneksi mä syön aika harvoin niitä. Syön niitä siinä vaiheessa jos mikään muu ei auta. Eli jos tulee todella paha ahdistus tai pahat harhat. Mutta nyt keskityn hyviin asioihin.
Nauttia vaan siitä että on hyvä olo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.