IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jipii! Viikonloppu alkaa. Koko viikon olen taas odottanut. Olen menossa poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. Ei olla pitkään aikaan päästy viettämään aikaa toistemme kanssa. Vietetään kiva viikonloppu.
Käydään tänään kaupoilla ruoka ja juoma ostoksilla. Ehkä voisi käydä siellä subwayssa? No katsotaan. En ole vielä pakannut. Alan pakkailemaan kun saan blogin kirjoitettua. Pyykit pesin taas eilenä niin nyt on taas puhtaita vaatteita. Mulla on nyt ollut pari päivää pää kipeä. Ollut vähän kireä olo mutta kyllä se siitä. Hyvin olen taas selvinnyt tämän viikon.
Saa sitten nähdä miten ensi viikko menee. Toivon että hyvin. Olen lähdössä mökkireissuun tuossa 16 päivä elokuuta. Mennään yhden porukan kanssa ja ollaan pari päivää yötä mökillä. Ihan kiva. Pääsee vaihtamaan vähän maisemaa pariksi päiväksi. Se on aika iso mökki mihin mennään. Siellä on sauna. Varmasti saunotaan useaan otteeseen.
Sitten varmaan pelataan pelejä. Ollaan ulkona paljon. Onneksi mun yksi parhaista kavereista lähtee myös sinne mökille. Uskon että tulee hyvä ja hauska reissu. Siellä on ranta mutta en ajatellut mennä uimaan. Mulle riittää ihan hyvin sauna. Mä heräsin jo tänään vähän ennen viittä. En saanut enää unta. No aloin keittämään aamukahvia. Nyt olen ihan hereillä kofeiinin jälkeen. Kävin eilenä apteekissa. Nyt on taas karpalokapseleita.
20 päiväksi. Ostin pienen paketin niitä koska oli halvempi. Varmaan ensi viikolla pitää hakea leponexit. Katsoo eka kun jaan ne dosettiin paljon niitä jää. Kohta pitää myös hakea masennuslääkkeet. Elokuun lopulla viimeistään. Sain eilenä verikoe ajan. Mun pitää mennä seuraavan kerran verikokeisiin 30 päivä elokuuta. Päivällä on aika.
Odotan jo innolla salkkareita. Enää pari viikkoa niin alkaa. Puolentoista tunnin jaksoja alkuun. Ihan parasta. Tulee heti paljon salkkareita.
Mutta nyt alan pakkailemaan kamoja ja alan kuunnella hyvää musiikkia mistä tulee viikonloppu fiilis päälle. Innolla jo odotan että näkee taas poikaystävän. Näemme illalla vasta. Jaksan kyllä odottaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.