IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mulla eilenä peruuntui se hammaslääkäri aika. Sain uuden ajan niin se on 23 päivä marraskuuta. Yhdeltä. Mulle soitettiin siitä eilenä aamulla. Eilenä oli ihan mukava päivä. Sain pyykit pestyä, kävin apteekissa hakemassa ne karpalokapselit, sekä kävin lidlissä hakemassa kahvia. Nyt kahvi ei ihan heti pääse loppumaan. Oli taas hyvät treenit salilla. Hiki tuli ja hyvä olo. Huomenna sitten taas uudestaan treenaamaan. Pakko sanoa että viikko on alkanut ihan hyvin. Mua ei onneksi yhtään ahdista. Aika hyvä olo tällä hetkellä taas ja mä nautin siitä. Tänään heräsin kuudelta. Mun piti jo puoli kuusi herätä mutta en jaksanut. Nukuin hyvin viime yönä. Kun menin jo eilenä puoli kahdeksalta nukkumaan niin nukahdin heti. Kerkesin katsoa salkkarit mtv katsomosta ennen kun menin nukkumaan. Se on hyvä että noi salkkari jaksot voi katsoa sieltä koska vaan. Pakko katsoa tänään eilinen bb jakso. Nyt sinne taloon on mennyt uusia asukkaita ja niillä on nyt aika mielenkiintoinen viikkotehtävä. Taas talossa tapahtuu. En vielä tiedä että tykkäänkö mä niistä uusista asukkaista vielä? Tällä viikolla se sitten selviää. Tykkääkö vai ei. Ylihuomenna maksan vuokran pois. Rahaa tulee taas kelalta silloin. Maksan vuokran aina heti kun rahaa taas tulee.
Aina alku kuusta. Jos se hammaslääkäri on 23 päivä marraskuuta niin lasku tulee sitten siitä varmaan vasta joulukuussa. Tänään olen menossa aamulenkille pururadalle. Saa kunnon lenkin heti aamusta tehtyä. Olin eilenäkin lenkillä. Liikunta tekee vaan hyvää. Mulle se tekee. Mielelle ja kropalle. Voin sanoa että liikunta lievittää masennusta ja ahdistusta aika paljon. Mun kohdalla tuo liikunta toimii. Se on mun lempi harrastus. Koitan liikkua joka päivä paljon. Oli se sitten lenkki tai sali. Kroppa pysyy kunnossa kun liikkuu. Ai niin mä ostin eilenä pitkästä aikaan hunajaa. Laitan sitä teen sekaan. Kunnon terveysjuoma. Juon sitä mielummin kun taas kahvia. Mulla maistuu aina aamulla kahvi eikä koskaan päivän aikana. Päivällä mä juon vihreää teetä.
Kaikki tee maut menee. Mutta nyt otan aamulääkkeet. Sekä alan tiskaamaan. Voisi myös kuunnella jotain hyvää musiikkia. Tästä on tulossa hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.