IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään herkutellaan. :)Lauantai 09.10.2021 06:29

Lauantai aamu. Heräsin taas viiden jälkeen. Nyt kun on saanut kofeiinia niin se herättää mukavasti. Ajattelin nyt aamun olla koneella. Olla täällä ja kuunnella musiikkia. Eilenä aamulla oltiin poikaystävän kanssa lääkärissä. Sen jalka on ollut kipeä monta viikkoa. Tulin sen tueksi sinne lääkäriin.
Nyt sille määrättiin särkylääkettä sekä lepoa jalalle. Sanottiin jos kipu ei helpota niin sitten uudestaan lääkäriin. Poikaystävä sai nyt sairaslomaa.
Toivon että sen jalka alkaa pikkuhiljaa parantua. Ettei se vaan pahene.
Viikko on mennyt hyvin. Mukavaa kun on taas viikonloppu. Saa taas olla ja kerättyä voimia. Ajattelin tänään käydä kaupassa hakemassa jotain hyvää. Mun tekee mieli jäätelöä ja sipsiä sekä pepsi max lime limua. En ole vielä herkutellut tällä viikolla. Nyt aijon pitää herkuttelupäivän tänään. Olen pari bb jaksoa jäljessä. No mä kerkiän tänään hyvin katsoa ne jaksot. Ai niin ja katson myös tänään eilisen Posse jakson. Paljon katsottavaa taas. Saa päivän hyvin kulumaan. Menen iltapäivällä lenkille. Kun olen eka käynyt kaupassa niin sen jälkeen. Herkuttelen illalla.
ahdistusta ei ole onneksi ollut. Vähän kireä olo. Kävin eilenä iltalenkillä mikä teki hyvää. Sai raitista ilmaa. Kyllä tämä kireä olo jossain vaiheessa taas helpottaa. Mielummin se kun ahdistus. Kohta pitää ottaa muuten aamulääkkeet ettei unohdu. Ajattelin mennä liikuntapuistoon treenaamaan jos on hyvä sää. Huomenna voisi mennä kun on hyvin aikaa.
Saa sunnuntai päivän kulumaan kivasti. Jos sataa vettä niin en sitten mene. Salille olen menossa taas ylihuomenna. Pääsee silloinkin treenaamaan. Kaikki asiat kyllä järjestyvät. Koitan taas keskittyä hyviin asioihin taas niin elämä menee mukavasti. Ei ole mitään hätää.
Nyt alan siivoilla vähän keittiötä. Pitää tarkistaa myös pyykit että pitääkö taas kohta pestä. Tästä tulee mukava päivä. Aijon nauttia herkuista mitkä ostan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.