IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna näen parhaan kaverin. :)Keskiviikko 15.12.2021 05:40

Olo alkaa jo pikkuhiljaa olla parempi. Eilenä oli hyvä ja mukava pävä ei yhtään ahdistanut. Ehkä nyt alkaa taas parempi kausi. Mä toivon niin.
Hetki ja päivä kerrallaan taas mennään tätä elämää. Ajattelin jo tänään aloittaa siivoukset niin huomenna ei sitten ole niin kauheasti siivottavaa.
Pyykkiä pitää taas huomenna pestä eli lakanat ja vaatteet. No mulla on taas hyvin huomenna aamulla aikaa hoitaa ne. Huomenna mä näen parhaan kaverin. Olen menossa sen luokse kylään. Kerkiää nähdä koska se on kohta lähdössä reissuun. Annan jo sille joululahjan. Ostin parhaalle kaverille lahjaksi ison paketin pätkis suklaata. Se on sen lempi suklaa.
Ei olla nähty moneen viikkoon niin nyt on taas kiva nähdä. Luin että Putous tulee taas ensi vuonna. Helmikuussa. Niin paras ohjelma. Saa nähdä millaiset sketsihahmot on siinä kaudella. Toivon että hauskat niin on sitten kiva seurata. Onneksi aamukahvi herätti mut tänä aamuna. En meinannut jaksaa nousta ylös mutta pääsin onneksi. Kohta otan aamulääkkeet. Mä kovasti toivon että nyt en taas joudu vähään aikaan syömään rauhoittavia. Toivon että nyt olo on taas paljon parempi ennen joulua mutta jos se ahdistus iskee taas niin sitten se tulee. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Nyt mietin vaan hyviä juttuja enkä mitään ahdistavia juttuja. Olen varmasti taas oma iloinen itseni. Mikään ei masenna minua tällä hetkellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.