IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vartalotyyny on ihan paras.Tiistai 28.12.2021 06:25

Heräsin tänään vähän ennen kuutta. Aamukahvit on juotu. Olo tuntuu tällä hetkellä hyvältä. Hyvin nukuin viime yön. Jaoin eilenä viikon lääkkeet dosettiin niin haen seuraavan kerran leponexia vasta ensi kuussa. Kaikkia muita lääkkeitä on. Masennuslääkkeet riittävät vielä pariksi kuukaudeksi.
Sitä ei tarvitse hakea vielä. Sain eilenä pestyä pyykit aamulla. Pesen sitten pyykkiä varmaan huomenna taas kun lakanat pitää pestä. Aijon ottaa uudet lakanat käyttöön minkä sain joululahjaksi. Pinkin väriset.
Olen nyt nukkunut sen vartalotyynyn kanssa. Aivan paras. Mun pitää tokmannilla käydä ostamassa siihen tyynyliina. Tänään aijon taas lenkkeillä ja lenkkeillä. Aamulenkki ja iltalenkki. Hyvin tarkenee tuolla ulkona kun on kunnon talvivaatteet niin ei tule kylmä. Mulla on kunnon toppahousut ja takki. Tammikuussa mennään äidin kanssa käymään luhta myymälässä katsomassa mulle uusia toppahousuja. Siellä on varmasti silloin alennusmyynnit. Äiti ostaa ne toppahousut mulle koska se oli mun yksi joululahja. Olen kerennyt jo syömään yhden konvehtirasian. Vielä on 3 jäljellä. Sitten vielä muut suklaat siihen päälle mitä sain kavereilta. Syön noita kaikkia pikkuhiljaa pois. Mulla on yli kilo suklaata. Huhhuh. Odotan jo innolla että salkkarit taas alkaa. Sitten saa taas nähdä mitä kaikkea siinä tapahtuu. Olen katsonut vähän taas jersey shorea eteenpäin pari jaksoa. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Tänään on aika rento päivä. Ei ole mihinkään kiire. Käyn vaan lenkillä tänään en missään muualla. Nukun ehkä päikkärit tänään kun on hyvin aikaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.