IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ihanaa viikonloppu alkaa!Perjantai 14.01.2022 06:22

Oli kiva nähdä paras kaveri eilenä. Sillä oli kaikki onneksi hyvin niin ei tarvitse olla huolissaan. Suunniteltiin että vietetään mun synttäreitä ensi kuussa. Ostetaan herkkuja ja juotavaa. Innolla odotan. Olo on nyt todella hyvä tällä hetkellä. Eilenä oli jo paljon parempi päivä. Enää ei ahdista mikä on vaan hyvä. Nyt on muutenkin hyvä fiilis koska nyt alkaa taas viikonloppu. Aijon vaan olla ja levätä. Katson syke sarjaa taas eteenpäin.
Ai niin en ole vielä katsonut tämän viikon tempparit jaksoja. Katson ne tuossa viikonloppuna. Kohta tempparit loppuu. Ollut mun mielestä ihan hyvä kausi. Nyt siinä on alkanut vihdoinkin tapahtua. Innolla haluan lopussa nähdä ketkä parit pysyvät yhdessä ja ketkä eivät. Siinä voi tapahtua ihan mitä vaan lopussa. Nyt on taas leponex lääkettä. Kävin eilenä apteekissa. Kävin myös kaupassa niin mä ostin sitä jäätelöä ja sipsiä. Herkuttelen niillä sitten tänään ja viikonloppuna. Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit. Nyt on taas siistiä. Viihtyy täällä kämpässä.
Tänään aijon mennä illalla lenkille. Tulee jotain liikuntaa tälle päivälle.
Onneksi ulkona ei ole kamalan kylmä nyt siellä on aika lämmin. Luulen että kohta ilmat alkaa taas kylmetä. Kohta otan aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Viikonloppu fiilis vaan nyt päälle.
Mulla ei ole mihinkään kiire. Aijon nukkua, syödä käydä lenkillä ja katsella sarjoja ja ohjlemia. Siinä viikonloppu menee ihan kivasti taas. Nyt aijon nauttia tästä hyvästä olosta. Vielä kun vaan pystyy. Se ahdistus saattaa sitten taas tulla ihan puun takaa. Nyt en mieti sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.