IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Löysin kivan fleecehupparin. :)Perjantai 18.02.2022 06:11

Eilenä oli hyvä päivä ja olo tuntuu hyvältä edelleen. Pakko nyt nauttia tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy ennen kun taas iskee ahdistus ja huono olo. Sain eilenä siivottua ja kävin lidlissä. Ostin lidlistä sipsiä, pähkinöitä, limua ja löysin kivan fleecehupparin. Se maksoi vaan 15 euroa. Halusin pitkästä aikaan ostaa jotain kivaa itselle. Se huppari oli hyvä löytö. Lidlistä löytää aina joskus kivoja vaatteita mitkä ovat halpoja.
Ostan niitä aina välillä jos vaan löytyy. Eilenä oli niin paska kävellä tuolla ulkona. Loskaa oli ihan joka puolella. Hyvä että selvisin lildistä kotiin. En lähtenyt enää lenkille eilenä tuon loskan takia. Tänään koitan mennä lenkille oli loskaa tai ei. Ajattelin nukkua varmaan päikkärit. On ollut vauhdikas viikko niin nyt levätään. Keräilen voimia taas ensi viikkoon.
Kohta otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Onneksi sain siivottua eilenä niin sitä ei tarvitse enää miettiä. Pyykkiä pesen vasta alkuviikosta.
Aijon koko viikonlopun ottaa ihan rennosti. Katson taas kotikatua ja syke sarjoja. Aijon myös lenkkeillä viikonloppuna niin saa vähän liikuntaa. Toivon että on hyvä sää ulkoilla. Voisin taas alkaa suunnitella mitä syön ensi viikolla. Mun tekee mieli kinkkukiusausta. Sitä voisi tehdä. Se on helppo ruoka laittaa vaan uuniin. Nyt perjantai ja viikonloppu fiilis päälle sekä alan kuunnella hyvää musiikkia. Aamu alkanut todella hyvin.
Kiitos aamukahvin! Tänään herkuttelen sipsillä. Eilenä kerkesin syödä pähkinöitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.