IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tuo antibiootti väsyttää.Torstai 10.03.2022 06:08

Tää aika vaan menee nopeasti nyt on jo torstai. Huomenna alkaa taas viikonloppu. En ole menossa mihinkään tänä viikonloppuna koska olen kipeä ja mulla on antibioottikuuri. Täytyy nyt vaan levätä ja kerätä voimia. Tuo antibioottikuuri kyllä väsyttää. Vielä muutama päivä niin sitten niitä ei tarvitse enää syödä. Onneksi siitä ei ole tullut haittavaikutuksia. Kävin eilenä lenkillä koska en mennyt salille. Ensi viikolla sitten salille taas. Alan kohta siivota pyykit pesin jo eilenä.
Olo on tällä hetkellä vaan väsynyt ei onneksi ahdista. Kohta otan aamulääkkeet. Mun pitää ensi viikolla käydä apteekissa hakemassa lisää masennuslääkettä. Se lääke alkaa kohta loppua. Mulla on myös verikokeet ensi viikon maanantaina. Pitää mennä piikille että saa taas hakea leponexia. Jos ei mene verikokeisiin niin sitä lääkettä ei saa. Ovat todella tarkkoja siitä. Olen taas katsonut kotikatu sarjaa eteenpäin. Olen nyt katsonut sitä 80 jaksoa yli kahdessa kuukaudessa. Eilenä katsoin syke sarjaa vielä illalla. Sekin on todella hyvä sarja olen viidennellä kaudella.
Pitäisi käydä lidlissä. Mietin menenkö tänään käymään siellä. Mulla on vaan aikaa. Katson fiiliksen mukaan mitä teen. Menenkö vai en. Tänään ulkoilua taas. Eilenä oli ihana auringonpaiste. Oli kivaa lenkkeillä kun oli lämmin. Kevät jo alkaa olla. Nyt ilmojen pitäisi vaan lämmetä. Hyvä niin lumi ja loska sulaa pois. Kohta pääsee taas pyörällä ajamaan kaikkialle.
Pääsee paljon nopeammin sillä. Niin ja sähköpotkulaudalla. Se pitää ladata ennen käyttöä niin akku on sitten täynnä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.