IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vappua odotellen.Keskiviikko 27.04.2022 05:51

Jotenkin nämä päivät menee nopeasti nyt on jo keskiviikko. Aika menee nyt äkkiä ja se ei haittaa yhtään. Oli tasaiset pelit sählyssä eilenä. Olin taas ensin hyökkääjä ja loppuajan puolustaja. Sain tehtyä jopa pari maalia. Pelattiin noin yhteensä puolituntia siinä ajassa sai kyllä juosta. Onneksi mulla on hyvä kunto niin jaksaa juosta sen puolituntia.
Tänään olen menossa illalla salille. Teen kunnon treenit niin se tekee vaan hyvää. Eilenä mulla oli ihan kauhea päänsärky enkä tiedä että mistä se johtui. Nyt kun nukuin hyvin viime yön niin nyt pää ei ole enää niin kipeä.
Täytyy ottaa sitten särkylääkettä jos tämä päänsärky vaan jatkuu.
Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä viikko alkanut mukavasti. Ihan kiva palata arkeen niin on tekemistä. Sain pestyä pyykit eilenä ja huomenna pesen sitten lakanapyykkiä. Vaihdan kohta puhtaat lakanat sänkyyn. Huomenna aamulla aijon siivota niin saa kämpän taas järjestykseen. Odotan jo innolla vappua. Aijon juoda paljon simaa, syödä munkkeja, sekä viettää vappua mun yhden rakkaan kaverin kanssa. Meille tulee varmasti hauskaa. Erilainen viikonloppu se varmasti piristää mieltä.
En ole vielä päättänyt mitä puen vappuna päälle. Vaatekriisi iski. No tässä on monta päivää aikaa vielä suunnitella asu. Aijon vappuna pitää hauskaa.
En juo yhtään alkoholia niin ei tule krapulaa. Mielummin hyvä olo kun krapula jos saa valita. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet. Masennuslääke menee mulla joka aamu ja se on ollut hyvä lääke kaikki nämä vuodet.
Leponex lääkettä aloitin syömään 17 vuotiaana. Sekin on hyvä lääke ei ole onneksi joutunut vaihtamaan. Auttaa paljon tähän skitsofreniaan.
Olen onneksi jo oppinut elämään tuon sairauden kanssa. Välillä on hyviä päiviä välillä huonoja. Harhat iskee aina välillä mutta ne menee nopeasti pois. Olen tottunut harhoihin ja ne ei ole onneksi pelottavia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.