IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sataa ja sataa.Perjantai 27.05.2022 05:47

Perjantai. Eilenä oli sateinen päivä. Sateet jatkuvat edelleen ja koko viikonlopun. Saa nähdä koska aurinko alkaa paistamaan. Nyt kun vaan sataa niin mä voin vaan löhöillä sohvalla ja katsoa sarjoja ja ohjelmia eteenpäin ei tule tylsää. Aijon myös nukkua päikkäreitä kun nukuttaa.
Soitin eilenä parhaalle kaverille. Se on lähdössä tänään viikoksi etelään.
On aivan innoissaan siitä reissusta. Lupasi mulle sitten soitella sieltä ja kertoa miten sillä menee. Innolla sitten odotan kun se soittaa.
Heräsin tänään viiden jälkeen ja join äsken aamukahvit. Aamu alkanut ihan mukavasti. Olo tuntuu tällä hetkellä aika hyvältä. Uskon että ei ala ahdistaa tänään ja olen siitä iloinen että viikonloppu alkaa. Aijon vaan olla. Ensi viikolla olisi tarkoitus mennä taas poikaystävän luokse.
Kävin taas eilenä kaupassa. Mun teki mieli kauheasti jäätelöä ja ostin dipin sipseille nyt on kunnon herkut viikonlopulle. Aijon herkutella samalla kun katson sarjoja. Nyt mulla on monta rantabaari jaksoa katsomatta. 8 jaksoa koska en ole vielä katsonut viime viikon jaksoja. Ajattelin katsoa sitä sarjaa sitten tänään. Olen päättänyt että aijon ottaa netflixin takaisin.
Mulla ei ole ollut sitä nyt pariin vuoteen. Ajattelin ottaa sen koska sinne on tullut nyt ihan varmasti paljon hyviä leffoja, sarjoja ja animea. Jos tulee kesällä vaikka tylsää niin katson netfixiä. Sitten mä ja poikaystävä voidaan katsoa leffoja ja sarjoja sieltä yhdessä. Pitää katsoa menenkö lenkille tänään. Jos tulee silleen hyvä hetki ettei sada niin kauheasti vettä. Katsoin eilenä kotikatu sarjaa pari jaksoa. Olen siinä viidennellä kaudella. Tykkään siitä sarjasta ja se on kiva kun ne kaikki jaksot on tuolla yle areenassa niin voi katsoa ne sieltä. Aijon jatkaa sen katsomista myös viikonloppuna. Tänään on pakko katsoa salkkarit se menee todella jännäksi. Kohta salkkarit jää kesätauolle. Viimeinen jakso on sitten varmasti jännittävä. Nyt otan aamulääkkeet ja alan fiilistellä sitä että nyt on perjantai! Alan kuunnella samalla hyvää musiikkia. Ihanaa kun ei ole kiire.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.