IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Desucon parin viikon päästä! :)Perjantai 03.06.2022 04:53

Heräsin tänään vähän yli neljä. En saanut enää unta niin aloin keittämään aamukahvia. Jee, perjantai ja viikonloppu alkaa! Olen menossa poikaystävän luokse taas viettämään viikonloppua. Lähden taas vasta illalla koska poikaystävällä on tänään työpäivä. Käydään kaupoilla ostamassa ruokaa ja juotavaa. Rahaa on tullut tänään niin hyvin pystyy ostamaan kaikki. Aijon viikonloppuna juoda siideriä ja lonkeroa. Pakko saada vähän alkoholia niin rentoutuu. Ai niin aijon varmaan tänä viikonloppuna ottaa takaisin tuon netflixin. Innolla haluan nähdä mitä kaikkea katsottavaa sinne on tullut varmasti paljon animea. Desucon on parin viikon päästä ja olen aivan innoissani! Pääsee ihailemaan hienoja cosplay asuja, shoppailua, fiilistelyä..olen saanut säästettyä rahat siihen reissuun. Mä säästin koko tämän kevään. Se kannatti niin ei tarvinnut ottaa säästötililtä rahaa. Olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä ja se on vaan hyvä. Käyn tänään siellä apteekissa. Menen sähköpotkulaudalla niin sillä pääsee nopeasti. Käyn hakemassa ne leponexit ja karpalokapselit.
Toivottavasti ei sada kaatamalla vettä kun menen. Eilenäkin satoi koko päivän. En eilenä päässyt lenkille. Pidin eilenä kotikatu sarjan katsomismaratoonin koko iltapäivän. Sai silleen päivän hyvin kulumaan.
Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit. Ensi viikolla aijon pestä kaikki mun ikkunat. Pesen ne aina kerran vuodessa. Siinä menee hetki koska mulla on aika monta ikkunaa tässä mun kämpässä. Alan nyt tiskaamaan ja kuuntelemaan hyvää musiikkia. Aijon nauttia ihan täysillä tästä viikonlopusta. Voisin kohta jatkaa pakkaamista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.