IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään pelaamaan jalkapalloa.Tiistai 07.06.2022 05:44

Aurinkoinen aamu. Tänään on varmasti tulossa lämmin päivä. Meillä on jalkapallo pelit iltapäivällä. Kivaa mennä pelaamaan. Pääsee juoksemaan täysiä pallon perässä ja koitan taas tehdä maaleja. Pitää ottaa mukaan juomapullo koska pelatessa tulee jano. Kävin eilenä verikokeissa. Menin kävellen terveyskeskukseen niin siinä tuli tehtyä lenkki samalla. Yhteensä tuli käveltyä 6 kilsaa. Pääsin etuajassa sinne eikä haitannut yhtään.
Seuraavat verikokeet on sitten heinäkuun alussa. Kävin eilenä kaupassa ja aijon tehdä tänään ruoaksi kinkkukeittoa. Huomenna teen lohikastiketta ja riisiä. Hyvät ruoat parille päivälle. Olo tällä hetkellä tuntuu ihan hyvältä.
En usko että tulee tänään mitään huonoa oloa. Nautin nyt vaan kesästä.
Otan kohta aamulääkkeet. Haen sitä masennuslääkettä loppuviikosta.
Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. En eilenä jaksanut pestä pyykkiä mutta tänään pesen. Vien ne hetken päästä pesukone on varmasti vapaa.
Aijon mennä aamulenkille tuonne pururadalle. Hyvä aamulenkki niin herää. Tänään saa hyvin liikuntaa kun on lenkki ja pelit. Tekee vaan hyvää. Sain eilenä katsottua viime viikon rantabaari jaksot. Hyvin oli aikaa katsoa kun tulin verikokeista. Menee vaan jännäksi sekin sarja. Salkkareissa mä olen ihan mukana. Ai niin eilenä alkoi Roba sarjan viides kausi. Pakko katsoa sitä koska se on mun yksi lempi sarja.
Katsoin eilenä myös kotikatua. Olen kohta kuudennella kaudella. Tykkään siitä sarjasta paljon. Katson sitä aina kun tulee hyvä hetki.
Nyt alan tiskaamaan ja siivoilen tätä mun keittiötä. Alan kuunnella myös musiikkia. Onneksi aamukahvi herätti. Join sitä mustana ison kuppillisen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.