IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vielä pystyy ottamaan rennosti tämän päivän ennen ensi viikkoa. Olen kerännyt voimia niin jaksaa taas ensi viikon. Mulla on nyt jotain mitä odottaa ja se on parhaan kaverin synttärit mitä vietetään ensi viikon viikonloppuna. Odotan innolla että näemme on ollut kova ikävä parasta kaveria ei olla nähty pitkään aikaan. Ensi viikolla menen tokmannille metsästämään lahjaa parhaalle kaverille. Ajattelin jos ostaisi muumumukin sille ja suklaata. Nyt on tullut myyntiin hienoja muumimukeja mitä itsekin haluaisin ostaa ne on vaan niin kalliita.
Tänään taas aamulenkille ja teen toisen lenkin iltapäivällä liikuntaa taas tälle päivälle. Huomenna sitten salitreenit illalla. Nyt kun olen alkanut käymään salilla ja lenkkeillyt niin paino ja kroppa on pysynyt todella hyvänä. Paino ei ole yhtään noussut ja olen siitä todella tyytyväinen.
Aijon jatkaa samaan malliin. Huomaa kun jättää kaiken sokerin pois ja syö terveellistä ruokaa niin sekin vaikuttaa painoon aika paljon. Viikonloppuisin mä sallin juoda limua, viiniä tai siideriä. Viikolla ei onneksi yhtään tee mieli mitään sokeri juomia. Juon vaan silloin kahvia, teetä ja vettä. Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. Eilenä oli mukava päivä katsoin love islandia taas ja big brotheria. Olen kohta katsonut loppuun tuon love island UK kauden. Sen jälkeen alan katsomaan uutta love island USA kautta mikä on tullut tuonne mtv palveluun Jaksoja on tullut 31. Animea voisi alkaa taas katsomaan en ole pitkään aikaan katsonut. Netflixissä on pari anime sarjaa mitä alan katsomaan jossain vaiheessa. Pakko sanoa että mulla ei lopu katsominen ihan heti kesken kun on niin monta ohjelmaa ja sarjaa mitä seuraan. Saa nähdä kuka tippuu big brotherista tänään. Toivon että Nabaz jää taloon koska se on mun suosikki. Mathias saisi lähteä se on aika tylsä asukas. Nyt otan aamulääkkeet ja huomasin tuossa eilenä että leponexia pitää hakea ensi viikolla ja karpalokapseleita. Masennuslääkettä hain tällä viikolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.