IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olen syönyt liikaa suklaata.Keskiviikko 12.10.2022 06:00

Enää ei väsytä niin paljon mitä alkuviikosta. Nukuin eilenä taas parin tunnin päikkärit se kannatti. Heräsin ennen sählypelejä ja hyvin jaksoi pelata. Oli tasaiset pelit pelasimme noin puolituntia ja mun joukkue voitti yhdellä maalilla. Oli hauskaa pelata ensi viikolla sitten uudet pelit.
Kävin kaupassa eilenä niin tänään teen ruokasi mifupastavuokaa. Eilenä mulla oli ruokana tonnikalakastiketta ja riisiä. Kivaa syödä mifua taas pitkästä aikaan mä tykkään siitä. Jos kyllästyy kanaan tai jauhelihaan niin tekee sitten vaikka mifua. Hyvää vaihtelua. Ensi viikolla ajattelin tehdä kanasta jotain ruokaa. Vaikka kananuudelikeiton voisi tehdä. En ole syönyt nuudeleita pitkään aikaan. Se sopii hyvin kanan kanssa.
Olo ja fiilis on ok tällä hetkellä. Tänään taas salitreenit niin tekee vaan hyvää kropalle ja mielelle. Teen niin hyvät treenit tänään kun vaan pystyy.
Vaihdan kohta puhtaat lakanat sänkyyn ja aloitan siivoukset jo tänään
niin huomenna sitten ei ole niin kauheasti siivottavaa. Nyt olen ihan hereillä koska join kunnon aamukahvit. Juon tosi vahvaa mustaa kahvia en lisää todellakaan siihen mitään maitoa tai sokeria. Siitä tulikin mieleen että kun menen seuraavan kerran lidliin niin käyn ostamassa lisää kahvia.
Voisi vaikka huomenna mennä kun on silloin hyvin aikaa. Nyt päätin etten syö vähään aikaan suklaata. Sitä tuli vähän syötyä tuossa sunnuntaina ja maanantaina. Olin ostanut perjantaina tokmannilta suklaalevyn minkä söin sunnuntaina ja poikaystävä oli tuonut mulle lisää suklaata samana päivänä. Olen syönyt ihan kaikki. En aijo nyt syödä suklaata ainakaan viikkoon. Kun viikonloppu tulee, niin syön sitten vaikka sipsiä ja juon limua. Nyt otan aamulääkkeet ja pesen tuon kahvipannun sekä tiskaan. Musiikkia alan myös kuunnella mistä tulee hyvä fiilis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.