IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt on tämän viikon salitreenit tehty oli hyvät eilenä hiki tuli ja onnistunut olo aijon loppuviikon nyt sitten lenkkeillä niin tulee sitten jotain liikuntaa etten nyt ihan jämähdä paikoilleen. Olo on ollut todella hyvä koko viikon tähän asti mistä olen niin nauttinut. Onneksi lääkkeet ja liikunta auttaa siihen ettei sitä ahdistusta ja masennusta tule.
Mä en edes enää muista koska olen syönyt viimeksi rauhoittavia se oli vissiin joskus kesällä? Mulla on avaamaton paketti niitä vielä. Kun sairastuin niin jouduin jatkuvasti syömään rauhoittavia kun silloin mikään muu ei auttanut harhoihin ja ahdistukseen nyt olen huomannut että liikunta auttaa paljon noihin olotiloihin. Tänään olen menossa käymään tokmannilla etsimään mun yhdelle kaverille synttärilahjaa sillä on synttärit kohta koitan löytää jotain kivaa sille aijon samalla katsoa jos siellä on myynnissä noita david urheiluvaatteita. Tekisi mieli ostaa pari paitaa niin olisi salille taas uusia treenivaatteita Jos vaan löydän jotain kivoja. Poikaystävän synttärit lähestyy myös annan sille lahjaksi yhden mun anime figuureista ja siihen vielä vaikka alkosta joku viinapullo. Siinä on hyvä lahja! Ei tarvinnut sitä kauaa suunnitella. Tänään olisi siivouspäivä ja pitää pestä pyykkiä. Hyvin on aamu aikaa tehdä nuo kaikki. Laitan hyvää musiikkia soimaan niin on kivempi siivota. Mä heräsin jo ennen herätyskelloa ihme ja kumma. No ei se mitään aloin keittämään aamukahvia. Onneksi kun juo ison kupin mustaa vahvaa kahvia niin se herättää heti.
Aijon käydä päivällä tekemässä puolen tunnin lenkin niin saa raitista ilmaa toivon ettei nyt alan satamaan mitään räntää tai vettä.
Nyt otan aamulääkkeet ja alan imuroimaan tästä tulee hyvä päivä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.