IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Salitreenit teki hyvää.Torstai 02.02.2023 06:04

Se on torstai ja tänään taas siivotaan heräsin viiden jälkeen ja nyt on aamukahvit juotu niin olen ihan hereillä. Olin eilenä illalla salilla ja oli tosi hyvät treenit tein aika isoilla painoilla mikä kannatti ja sai vähän purettua semmoista kireää oloa pois mikä tuntui eilenä melkein koko päivän. Onneksi nukuin hyvin viime yönä ja heräsin tänä aamuna niin olo tuntuu nyt aika hyvältä. Menen huomenna apteekkiin hakemaan sitä leponex lääkettä ja karpalokapseleita lisää. Huomenna tulee asumistuki ja ensi viikolla sitten lisää rahaa niin pärjää taas helmikuun onneksi raha asiat on hyvin niin sitä ei tarvitse murehtia. Tänään aijon mennä lenkille tuossa päivällä tulee askelia ja liikuntaa varmasti on hyvä sää ulkoilla.
En ole vielä katsonut eilistä salkkarit jaksoa katson sen tänään kun tulin salilta eilenä niin menin heti sen jälkeen jo nukkumaan koska väsytti.
Onneksi nuo salkkarit jaksot voi katsoa koska vaan tuolta mtv palvelusta
ai niin uusi tempparit jakso pitää myös katsoa jossain vaiheessa.
Odotan jo kovasti viikonloppua että mä ja paras kaveri nähdään ylihuomenna se päivä koittaa ja olen innoissani käyn huomenna jo alkossa ja kaupassa ostamassa juomat. Uskon että tästä tulee hyvä päivä innolla alan kohta siivota ja pesemään pyykkiä laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle. Olo tuntuu tällä hetkellä iloiselta ja positiiviselta semmoinen mä yleensä aina olen kun on hyvässä kunnossa ja kaikki on hyvin. Otan nyt aamulääkkeet ja alan ensin siivota keittiön ennen kun alan imuroimaan
pesukone on varmasti vapaana näin aamusta. Voin sanoa että tässä talossa meillä on hyvä pesukone ja kuivuri helpottaa pyykinpesua paljon!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.