IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikko on ollut tosi rankka koska mulla on edelleen antibioottikuuri.
Ylihuomenna se loppuu onneksi. Voin sanoa että lääkkeet ovat auttaneet. En turhaa syönyt niitä. Toivon että nyt vähään aikaan sitten taas tarvitse syödä niitä. jaksoin silti olla onneksi töissä. Viikonloppu lähestyy ja olen nyt menossa vanhempien luokse. En ole pitkään aikaan ollut porukoilla. Nyt on taas kivaa mennä sinne. Ulkoillaan äidin kanssa, saunotaan, nukutaan, syödään..otetaan rennosti.
Tänään on ohjelmassa verikokeet aamulla, pitää siivota ja leivon keksejä. Tehdään kavereiden kanssa ruokaa tänään niin mä olen niistä se joka leipoo. keksit onnistuvat varmasti. Niistä tulee varmasti hyviä.
Huomenna päästään Kavereiden kanssa vähän shoppailemaan.
Mun budjetti on 20 euroa. Aijon etsiä uusia salivaatteita.
Jotain uutta hikipaitaa. Huomenna tulee rahaa niin voi vähän shoppailla.
Se tekee vaan hyvää. Shoppailu piristää mua aina kun löydän jotain kivaa. Aijon tänä syksynä tehdä vielä semmoisen kunnon shoppailureissun että menen etsimään syysvaatteita.
Mun asumistuki on onneksi noussut. Sain kirjeen siitä eilen.
Se on vaan hyvä niin pystyy maksamaan vuokran. Mikä on myös noussut. Ensi viikolla pitää apteekista hakea taas ihan kaikkea.
Leponexia, masennuslääkettä, rauhottavia, karpalokapseleita.
Sitten niitä on taas. Toivon että vettä ei nyt sada kun menen verkokeisiin. Otan sateenvarjon mukaan.
Niin en kastu pahasti. Viikonloppuna aijon herkutella. Syön suklaata, pizzaa ja juon limua. Nyt mun tekee ihan kauheasti mieli ananaspizzaa. Se on yksi mun lempi pizzoista.
Syön sitä. Pitää ostaa joku limu saunajuomaksi kun me saunotaan viikonloppuna. Ihanaa päästä pitkästä aikaan kunnon puusaunaan.
Puusauna on paras sauna. Kohta laitan musiikkia soimaan kun alan siivoilemaan. Siivoan nyt osan ja loput siivoan kun tulen verikokeista. Pyykkiä alan sitten myös vasta pesemään.
Mutta mulla on nyt hyvä fiilis päällä. Ajon nyt vaan nauttia seuraavat päivät. Pitkät vapaat alkaa tämän päivän jälkeen.
Aijon levätä koko viikonlopun porukoilla.
Varmasti nukun päikkäreitä viikonloppuna. Ihanaa kun voi sitten vaan nukkua. Kerätä voimia. Ai niin. Me ollaan kavereiden kanssa menossa "i love me" messuille. Ollaan oltu nyt joka vuosi siellä.
Mä aijo katsoa jos mä löydän sieltä jonkun hienon laukun.
Sitten siellä on se muotinäytös mikä on ollut upea esitys.
Mennään sitäkin katsomaan. Tulee kiva päivä.
Siellä on hese niin mennään sinne sitten syömään.
Ihanaa päästä syömään roskaruokaa. Olen kaivannut sitä.
Jaksetaan sitten shoppailla kun ollaan syöty hyvin. Tulee kiva perjantai päivä. Hyvää ruokaa ja shoppailua.
'

Jälleen antibioottikuuri.Torstai 26.09.2019 07:48

Viikko on tuntunut rankalta. Mutta nyt alkaa onneksi helpottaa kun alkaa pitkät vapaat. Eilinen päivä oli tosi rankka. Jouduin menemään lääkäriin. Mulla on taas tulehdus niin mulle määrättiin 10 päivän antibioottikuuri. Voi olla että ne lääkkeet pistää aika kivasti väsyttämään. Rahaa meni niihin 16 euroa. Sain kahta eri antibioottia.
No toivon että ne auttaa. Eilen oli niin muutenkin niin ahdistava olo että Jouduin ottamaan sen rauhottavan. Olo helpottui heti kun otin sen.
Nukuin viime yön sohvalla. Hyvin nukuin. En herännyt yöllä.
Onneksi nyt ei ole mihinkään kiire. Työt on tällä viikolla tehty.
Nyt voi onneksi vaan levätä. Aijon nukkua niin paljon kun nukuttaa.
Pitää siivota taas tänään ja pestä pyykkiä. Alan kohta siivoilemaan.
Laskuja pitää myös maksaa tänään pois. Onneksi on nyt vaan aikaa.
Pitää katsoa ne bb jaksot mitä en ole vielä kerennyt katsomaan.
Pari jaksoa on jäänyt katsomatta. Katson ne tänään.
Nyt olo on ihan ok. Ei ahdista. On vaan väsynyt olo.
Kohta pitää ottaa aamun antibiootti annos. Joudun ottamaan niitä kolme kertaa päivässä. Mutta se on sama antibiootti mitä olen syönyt aiemmin. Silloin kun mulla oli kerran taas se tulehdus.
Tää antibiootti annos tänä vuonna on jo 7 kerta.
Olen tänä vuonna syönyt aika paljon antibioottia. Keväällä mulla oli useampi kuuri. Aijon vaihtaa mun e-pillerit toisiin pillereihin.
Noi pillerit mitä nyt syön eivät sovi mulle.
Lokakuussa käyn hakemassa ne uudet. Syön vielä hetken noita pillereitä. Onneksi nuo e-pillerit on aina saman hintaisia.
Kolmen kuukauden annos on se 40 euroa tai alle.
Ei ole paha hinta. Pitää kohta ostaa lisää noita karpalokapseleita.
Olen niitä syönyt ihan sen takia ettei tule enää noita virtsatietulehduksia. Voin sanoa kun aloin niitä syömään niin niitä tulehduksia ei ole sen jälkeen ollut. Suosittelen karpalokapseleita.
Ei ole pahan hintaisia. Mä ainakin hyvin pystyn ostamaan niitä joka kuukausi. On rahaa niihin. Ajattelin tänään varmaan käydä kaupassa hakemassa jotain herkkuja.
Sipsiä ja dippiä mun tekee mieli. Kuulin että irtokarkit olisi tarjouksessa. 5 euroa kilo. Limua aijon ostaa myös.
En mennyt eilen parhaan kaverin luokse kun oli väsynyt. Mutta tänään olen menossa. Huomenna tulee taas vain elämää. Katsotaan sitä sitten parhaan kaverin kanssa. Lauri Tähkän päivä.
Varmasti taas lauletaan hyviä biisejä. Odotan innolla huomista jaksoa. Viime vain elämää jakso oli hyvä.
Aijon katsoa kaikki jaksot. Join äsken aamukahvit niin nyt olen melkein hereillä. Pikkasen vielä väsyttää mutta enköhän mä kohta herää. Nyt siivoilemaan.

Kiva hammaslääkäri lasku!!Maanantai 23.09.2019 06:42

Viikonloppu meni hyvin ja nopeasti. Heräsin tänään vähän ennen kuutta. Tuli nukuttua aika paljon poikaystävän luona. No olen saanut taas levätä. Mikä on hyvä niin jaksaa aloittaa taas uuden viikon.
Saunottiin perjantaina. Oli hyvät löylyt. Mukavaa oli taas päästä kunnon puusaunaan. Puusauna on paras sauna. Tällä viikolla pitää maksaa pari laskua. netti ja mukava hammaslääkäri lasku mikä oli 59 euroa.
Siitä kun ne paikkasivat mun yhden ylähampaan.
No onneksi sain rahaa kelalta viime viikolla niin pystyn maksamaan loput laskut. Tilille sitten jää taas sen verran että ihan hyvin pärjää loppukuun. Nyt alan taas säästämään pikku hiljaa. Koska ensi vuonna mulla on 30 vuotis synttärit. Haluan niitä juhlia isosti.
Sitten on desucon ensi vuonna ja sovittiin kavereiden kanssa taas että mennään laivalle taas ensi keväänä.
Niihin nyt pitää alkaa säästämään. Aijon myös alkaa säästämään siihen uuteen Guess laukkuun minkä nyt haluan kovasti!
Sekin on seuraava iso hankinta. Aijon varmaan syksyllä tehdä semmoisen kunnon shoppailureissun taas. Sitten kun rahatilanne sallii.
Ostelen vähän kivoja lämpimiä syysvaatteita.
Neulepuseroita haluan ostaa mitkä lämmittää takin alla.
Villapaitoja. Cubuksella varmaan myydään aika kivoja syysvaatteita.
Ostan varmaan sieltä. Sitten voisin käydä myös Gina tricot liikkeessä katsomassa olisiko siellä jotain kivaa. Olen nyt viime aikoina ostanut sieltä vaatteita. H&M on myös yksi mun lempi vaateliike.
Se on aina semmoinen vaateliike että sieltä mä löydän aina jotain. Halvalla. Siellä myydään kivoja vaatteita eikä ole niin kamalan kalliita. Aijon käydä siellä taas seuraavan kerran kun menen shoppailemaan kunnolla. Mutta tällä hetkellä mulla on vaatteita millä pärjään toistaseksi. Kannattaa nyt vaan säästää ja hyvää kannattaa aina odottaa. Tänään pitäisi mennä taas töihin.
Hyvällä mielellä olen menossa. Tänään tulee taas salkkarit. En enää muista mihin kohtaan se nyt jäi.
Lemmen viemää jäi aika jännään kohtaan viimeksi. Pakko katsoa se jakso tänään kun pääsen salilta kotiin.
Niin salia on taas tänään tiedossa. Menen sinne innolla.
Teen nyt kunnon treenin että tuntuu.
Kulutan viikonloppuna tulleet kalorit. Tuli taas vähän syötyä kaikenlaista. Kebabrullaa, pizzaa, suklaata, limua..tunnustan sorruin juomaan vähän siideriä ja lonkeroa.
Teki niin kovasti mieli! Oli pakko ostaa. Käytiin alkossa poikaystävän kanssa hakemassa sille vähän juotavaa.
Semmoisia juomia mitä en itse juo. Mä en pysty juomaan kun vaan viiniä, siideriä ja lonkeroa.
Viinoihin en aijo enää koskaan koskea.
Mulla on kokemuksia mitkä eivät ole olleet kivoja.
Opin niistä! Lempiviini on päärynäviini. Aina kun ostan sitä niin koko pullo kyllä menee. Kun täytän 30 niin sitten juodaan vähän viiniä.
Olen harkinnut tosiaan sitä tatuointia. Mietin olisiko se hyvä 30 vuotis lahja itselle. Voisi olla! Pitää vaan alkaa suunnittelemaan millainen se olisi. Olen ihan teini iästä asti halunnut sen tatuoinnin.
Voisin käydä sen ottaa sieltä mistä paras kaveri hankki sen tatuoinnin. Voisin mennä sinne liikkeeseen kyselemään.
Näin aijon tehdä.

Oli hyvä leffa!Perjantai 20.09.2019 08:55

Olen suomalainen leffa oli tosi hyvä. Arvosanaksi annan 9. Se leffa kesti parisen tuntia. Ehkä yksi parhammista suomalaisista leffoista mitä olen nähnyt. Kaverit tykkäsivät myös. Syötiin puoliksi pätkis karkkipussi kaverin kanssa. Oli hyvää. Muuta en syönyt siellä leffassa.
Oli kyllä mukavaa olla leffassa pitkästä aikaan. Kaverin kanssa suunniteltiin että voitaisiin uudestaan mennä leffaan. Jos joku hyvä leffa pyörii. Viikonloppu on taas koittanut. Olen menossa taas poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. Illalla olen sitten lähdössä. Poikaystävä hakee mut kun pääsee töistä. Ajattelin tänään tarjota pizzat. Olen saanut kelalta taas tänään rahaa niin hyvin pystyy tarjota.
Perjantain kunniaksi. En aijo juoda yhtään alkoholia. Juon vaan coca colaa. Se on hyvä juoma. Se tekee vaan hyvää pitää taukoa juomisesta. Poikaystävä juo mutta se ei häiritse mua yhtään.
Parhaan kaverin tatuointi oli hieno. Ihastelin sitä eilen kun oli kylässä.
Paras kaveri sanoi ettei se sattunut yhtään. Nipisteli.
Mä en itse ole varma vielä haluanko minä joskus tatuoinnin. Olen kyllä miettinyt sitä paljon. Ehkä joskus. Alan kohta pakkailemaan kamoja.
Pitää tehdä lista mitä ostaa kaupasta. Viikonloppu herkut pitää ostaa. Limua ainakin. Suklaata en osta koska söin eilen pätkis suklaata.
Aijon viikonloppuna nukkua pitkään. Olen joka päivä tällä viikolla herännyt aikaisin. Nyt aijon nukkua viikonloppuna. Varmaan päikkäreitä nukun myös. Otan rennosti. Katsotaan varmaan leffoja taas viikonloppuna. Pidetään leffa ilta. Voisi ostaa vähän leffa herkkuja. Sipsiä ainakin. Dipin kanssa. Eilinen bb jakso pitää katsoa tänään ruudusta. Katson sen kun kerkiää.
Mulla on hyvä olo tällä hetkellä. Nyt vaan nautin siitä kun vaan pystyy. Huono kausi tulee sitten taas jossain vaiheessa enkä aijo miettiä sitä että koska se tapahtuu.
Se tulee kun tulee. En ole rauhottavia syönyt moneen viikkoon.
Harhojakaan ei ole ollut pitkään aikaan.
Se on vaan hyvä juttu. Olen voinut hyvin. Kohta alan kuunnella vähän musiikkia. Perjantai ja viikonloppu fiilis nyt vaan päälle.
Tulee mukava viikonloppu. Voisin tänään käydä tokmannilla pyörimässä. Mulla on koko päivä aikaa.
Niin saa siellä ajan vähän kulumaan. Teen silleen.
Pitää jossain vaiheessa ostaa uusia rintaliivejä. No onneksi tokmannilta saa ostettua. Ei tarvitse mennä kauas kun tokmanni on ihan tuossa vieressä.
Mutta nyt alan pakkailemaan.

Katsomaan "Olen suomalainen" leffaa.Torstai 19.09.2019 07:26

Viikko on mennyt taas hurjan äkkiä. Mutta hyvin on viikko mennyt.
On ollut tekemistä. Töitä ainakin. En mennyt eilen salille koska mun rintaan sattui ihan kauheasti. Oli kovaa kipua. Mutta se meni onneksi ohi. Verenpaineet oli ok. Ne mitattiin varmuuden vuoksi.
Katselin loppu illan sitten sarjoja ja big brorheria. Pakko katsoa tänään eilinen bb jakso. Pakko nähdä miten ne on järjestänyt noi nukkumispaikat. Saako Eevis ja Jukka nukkua enää yhdessä?
Olen huomannut että Kristian kiroilee ihan koko ajan. Jokaisessa lauseessa on kirosanoja. Sitä on hauska katsoa kun se kiroilee.
Nyt kun ne ei saa polttaa tupakkaa tai käyttää nuuskaa niin hermot on varmasti kaikilla aika kireänä. Hauska seurata miten ne selviää.
Tänään olen menossa elokuviin. Katsomaan sen Kari Tapion leffan. Olen suomalainen.
Kestää pari tuntia. Muutenkin on kiva mennä leffaan kun en ole taas käynyt vähään aikaan.
Pari kaveria lähtee mukaan katsomaan. En ole vielä päättänyt ostanko leffamässyä. Limua en osta sinne koska mulle iskee leffan aikana kauhea pissahätä. Se leffa alkaa puoli neljä.
Paras kaveri ei ole lähdössä leffaan koska se ottaa sen ekan tatuoinnin tänään. No kerron sille oliko leffa hyvä.
Tänään mä näen sen tatuoinnin kun menen illalla kylään.
Varmasti hieno. Tänään mä heräsin jotain puoli seitsemän.
Ajattelin nyt kirjoittaa blogin ja alan siivoilemaan sen jälkeen.
Torstai on mun siivouspäivä. Pitää myös pestä pyykit.
Mulla on koko aamu ja päivä aikaa ennen kun lähetään leffaan.
Huomasin että mun kahvinkeitin ei enää keitä kuumaa kahvia.
Mun pitää varmaan kohta ostaa uusi kahvinkeitin.
Tokmannilla myydään niitä eikä pitäisi olla kamalan kalliita.
Siellä on halpoja ja kalliita.
En varmaan osta kamalan kallista. Semmoisen että saa aamukahvit aina keitettyä. Niin se riittää mulle. Huomenna on tulossa lisää rahaa.
Hyvä niin saan maksettua puhelin ja netti laskun.
Maksan ne ensi viikolla. Eräpäivä on silloin.
Odotan nyt hammaslääkäri laskua. Kun ne viimeksi paikkasivat sen hampaan. Toivon että ei tule kamalan kallista laskua sieltä.
Aina kun olen käynyt hammaslääkärissä niin ne laskut on aina olleet jotain 50 euroa. Viime aikoina ovat olleet sen hintaisia.
Mutta se on tärkeintä että mun hammas on kunnossa.
Sen paikkaaminen kesti melkein tunnin.
Laittoivat puuduksen ennen kun alkoivat paikkaamaan.
Se puudutus ei onneksi sattunut kauheasti.
Pisti hetken aikaa. Voin sanoa että se hammaslääkäri on ollut yksi parhaimmista tähän mennessä. Olen käynyt nyt viime aikoina sen luona aina. Se on mies hammaslääkäri.
Paras kaverikin on käynyt monta kertaa sen luona.
Onneksi mulla ei ole hammaslääkäri kammoa.
Mulle on tehty ihan kaikki hammaslääkärissä niin en pelkää enää siellä mitään. On ollut oikomishoidot, revitty viisauden hampaat irti..
Otettu pois tulehtnut hammas.
Olen käynyt melkein koko elämäni hammaslääkärissä.
Mutta. Nyt alan siivoilemaan.

Pientä shoppailua.Sunnuntai 15.09.2019 09:30

Viikonloppu on mennyt ihan kivasti. Olin eilen vähän shoppailemassa. Löysin kivan mekon mikä maksoi 24 euroa. Muuta en sitten ostanut.
Mulla meni vaan se 24 euroa. Enempää en halunnut tuhlata.
No tällä viikolla tulee taas lisää rahaa. Perjantaina. Niin pärjää taas loppu kuun. Viikonloppu on mennyt ihan kivasti. Olen parhaan kaverin kanssa viettänyt iltaa. Eilen katsottiin huuma. Oli aika hauska.
Voi jatkossakin katsoa sitä. Menin jo eilen yhdeksältä nukkumaan kun nukutti. Hyvin nukuin viime yön. Tänään poikaystävä on tulossa käymään ja vietetään kiva päivä. Eli syödään hyvää ruokaa ja katsotaan leffoja. Käydään subwayssa tänään ja mä ajattelin kokeilla wrapia. En ole vielä maistanut sitä nyt ajattelin kokeilla. Otan varmaan kanan. Poikaystävä lupasi tarjota. Mä sitten taas tarjoan sen jälkeen.
Kävin perjantaina tokmannilla niin sieltä sai pari sipsipussia 2,50 eurolla. Oli pakko ostaa. Olen jo syönyt toisen sipsipussin.
Tänään syön toisen kun katsellaan leffoja. En mieti yhtään kaloreita. Mä saan ne taas huomenna kulutettua salilla. Ihan hyvin voin syödä sipsiä.
Mulla oli verikokeet viime perjantaina. Nyt siellä on taas käyty ja saa haettua lisää lääkkeitä. Leponexia pitää varmaan huomenna hakea lisää. Käyn työpäivän jälkeen apteekissa.
On sitten sitä lääkettä taas. Masennuslääkettä pitää hakea sitten sen jälkeen. Onneksi mulla on hyvä lääkitys niin pystyy elämään tätä elämää. Olen täysin hyväksynyt nämä sairaudet.
Skitsofrenian ja masennuksen. Voin sanoa että oli ihan hyvä että sairastuin nuorena niin nyt elämä tällä hetkellä on paljon helpompaa.
Olen onnellinen vaikka mulla on nää sairaudet.
Olen hyväksynyt itseni semmoisena kuin olen.
En ole onneksi yksin näiden sairauksien kanssa. Parhaalla kaverilla on myös samat sairaudet mitä mulla.
Ymmärrämme toinen toisiamme ja olemme toistemme tukena.
Ai niin mun pitää kohta ottaa aamulääkkeet ettei unohdu. Mulla menee masennuslääke aamuisin.
Otan sen kohta. Kohta voisi kuunnella vähän musiiikkia. Tulee hyvä fiilis kun kuuntelee taas hyvää musaa.
Kohta katson vaatteet mitä puen päälle tänään. Ajattelin ottaa nahkatakin tänään käyttöön. Ulkona on sateinen ilma. Saa nähdä koska paistaa taas aurinko. Mun pitää hommata uusi sateenvarjo koska edellinen hajosi. Käyn sen ostamassa tokmannilta.
Sieltä saa onneksi sateenvarjoja.
Huomenna arki sitten taas alkaa. Hyvällä mielellä aloitan ensi viikon.
Tulee sitten taas tekemistä.
Salkkarit tulee sitten taas ja se rantabaari. Se rantabaari on mun mielestä hyvä sarja. Paras kaverikin tykkää siitä.
Se on kiva kun tulee useampi jakso viikolla.
Salkkarit jäi viimeksi aika mielenkiintoiseen kohtaan. Pakko katsoa taas huomenna. Että mitä tapahtuu.

Lopetan juomisen toistaiseksi.Torstai 12.09.2019 08:22

Viikko on sujunut hyvin. Mutta aika paljon on väsyttänyt. Varmaan sen takia koska on ollut töitä ja vaan salia. Mutta nyt alkaa taas pitkät vapaat. Tänään pitää siivota, tehdä ruokaa, ja varmaan mulla on hammaslääkäri tänään. Mulla on etuhammas kipeä.
Saan varmaan ajan sinne jo tänään kun soittaa sinne. Saa hampaan kuntoon. Maksoi mitä maksoi. Mua ei onneksi jännitä yhtään mennä hammaslääkäriin. Olen tottunut. Ahdistusta ja harhoja ei ole ollut yhtään. Olen hyvin taas selvinnyt. En ole syönyt rauhottaviakaan moneen viikkoon. Se on vaan merkki että nyt on taas hyvä kausi ja että olen voinut hyvin. Voin sanoa että olen onnellinen.
Eilen oli semmoinen fiilis etten olisi jaksanut lähteä salille mutta menin silti ja kannatti. Tuli hyvä olo sen jälkeen. Nyt se rantabaari sarja on alkanut ja se on mun mielestä hyvä. Se on hyvä että se tulee kolme kertaa viikossa aina salkkareiden jälkeen.
Tänään pitää taas katsoa se. Nyt en ole katsonut paria bb jaksoa. Katson ne tänään kun kerkiää. Olen vähän jäljessä.
Mutta ei se mitään. Pääsen kyllä kärryille siinä. Mitä on tapahtunut.
Huomenna olen menossa vähän shoppailemaan. Pidän shoppailu päivän. Cubuksella pitää käydä. Jos sieltä saisi ostettua uudet housut. Mä tarvitsen uusia housuja. Sitten mä tarvitsen myös toppeja ja t-paitoja. No katson mitä löydän.
Bussilla joutuu taas kulkemaan mutta nyt olen alkanut tottumaan olla bussissa. Ei ahdista niin paljoa enää.
Tänään maksan pari laskua niin näkee sitten paljon jää rahaa tilille.
Onneksi tulee vielä rahaa lisää loppu kuusta.
Odotan sitä hammaslääkäri laskua. Niin saa sen maksettua pois.
Toivon että ei ole iso lasku. Kumminkin varmaan jotain 50 euroa ainakin. Varaudun siihen. Huomenna mulla on taas verikokeet aamulla. No onneksi kerkiää syömään aamupalan ennen lähtöä niin jaksaa kävellä sinne. Sitten kun on käynyt piikillä niin kuukauteen ei tarvitse mennä. Saa lääkkeitä taas kun on käynyt verikokeissa.
Leponex lääkettä ei saa jos ei ole käynyt verikokeissa.
Ne on tosi tarkkoja siitä. Olen tosiaan nyt päättänyt että lopetan juomisen toistaiseksi. Mulle on tullut siitä aina vaan huono olo ja maha kipeäksi. Sen takia nyt lopetan. Kesällä tuli juotua silleen kun oli lämmin niin kylmä siideri maistui aina.
Nyt kun ei ole enää niin lämmin niin ei tee mieli sitä siideriä.
Mä sanoin poikaystävälle ja kavereille että en nyt enää juo.
Ne oli silleen että ok. Keskityn nyt hyvään oloon mikä on ilman alkoholia. Juon nyt vaan limua ja mehua.
Tämä oli hyvä päätös minkä olen tehnyt vähään aikaan.
Mä säästän rahaa aika kivasti kun en juo.
Jotain hyvää siinäkin. Mutta. nyt alkaa siivoaminen ja pyykin pesu.
Mulla on järkyttävä pyykkivuori.
Joutuu varmaan pari koneellista pesemään.
No mulla on koko päivä aikaa pestä pyykkiä.
Lakanat pitää pestä myös. Sekä laittaa puhtaat lakanat sänkyyn.
Mukava nukkua puhtaissa. Mutta ihan mukava päivä tulossa tänään.
On tekemistä ainakin.

Tarina olisi saanut tippua!Maanantai 09.09.2019 06:35

Viikonloppu meni kivasti. Perjantaina tuli vähän juotua. Join siideriä, lonkeroa ja päärynäviiniä. Paras niistä oli se päärynäviini. Pikkasen väystti seuraavana päivänä. Mä nukuin myös melkein koko sunnuntai päivän. No nyt on saanut lepoa. Katsottiin viikonloppuna yks kauhuleffa. Nimeä en nyt muista mutta oli ihan hyvä leffa.
Big brotheria olen myös katsonut innolla. Mun lempparit on Kevin ja kristian. Emma tippui tällä kertaa. Tarina olisi saanut mun mielestä tippua. No ehkä se tippuu jossain vaiheessa. Salkkarit tulee taas tänään. En enää muista mihin kohtaan se jäi. No tänään selviää.
Tänään on ohjelmassa töitä ja illalla taas salille. Arki alkaa taas.
En nyt onneksi herännyt siinä neljän aikaan. Niin kuin yleensä aina maanantaina. Saa nähdä millainen päivä on tänään tulossa.
Mutta kyllä mä jaksan. Pääsee salille purkamaan paineita.
Tällä viikolla olen menossa taas vähän shoppailemaan. Perjantaina ajattelin mennä kun mulla ei ole muutakaan. Vietän kivan päivän.
Pyörin kaikissa vaateliikkeissä. Katsoo jos löydän jotain kivaa.
Cubus liikkeessä aijon ainakin käydä. H&M liikkeessä myös.
Sieltä voi löytää jotain halpaa ja kivaa.
Hirveästi en aijo tuhlata. Budjetti voisi olla vaikka 20 euroa. Sillä löytää varmasti jotain kivaa. Mä koitan taas säästää tämän kuukauden.
Ensi kuussa Yhdellä kaverilla on synttärit ja tuparit.
Mennään kavereden kanssa sitten sinne juhlimaan.
Ollaan yötä siellä. Päivää ei ole vielä päätetty mutta ensi kuussa.
Mukavaa sitten päästä kavereiden kanssa juhlimaan.
Mä juon sitten siideriä ja lonkeroa.
Viinit jätän nyt väliin. Juon sitten viiniä taas jossain vaiheessa.
Sitten kun tekee mieli. Päätin etten juo enempää tässä kuussa.
Lokakuussa sitten taas. Olen huomannut että juon aina vaan kerran kuussa. Mikä on vaan hyvä. Ettei ihan joka ikinen viikonloppu.
Hyvä pitää välillä taukoa. Nyt mä juon vaan vettä, teetä ja kahvia.
Limua en aijo juoda. Pärjään hyvin ilman limsaa.
Siinä on niin paljon sokeria. En ole onneksi koukussa sokeriin.
Sallin juoda limua aina viikonloppuna.
Viikolla pystyn olemaan ilman limsaa. Helppoa.
Ainakin mulle. Nyt voisin katsoa mitä puen tänään päälle.
Varmaan aika viileä päivä tänään tulossa.
Kuulin että ilmat muka taas lämpenee. Saa nähdä.
Muka helteitä on luvattu.

Harkitsen tatuoinnin ottamista.Perjantai 06.09.2019 07:59

Viikonloppu. Tätä olen odottanut koko viikon. Viikko on mennyt yllättävän nopeasti. On ollut kaikenlaista puuhaa. Töitä ja liikuntaa ainakin. Tänään mulla on hammaslääkäri kello kymmenen. Saa nyt nähdä mitä ne tekee mun hampaille. Toivon että eivät ala repimään hampaita. Varmaan ne paikkaa tuon mun yhden hampaan.
Ei onneksi jännitä kauheasti. Hyvin se menee.
Sitten ei varmaan hammaslääkäriin tarviste mennä vähään aikaan.
Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Mukavaa mennä taas poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. Olen lähdössä vasta illalla. En ole vielä pakannut kamoja. Teen sen sitten myöhemmin. Mulla on koko päivä aikaa pakata. Aijon varmaan juoda tänään. Tekee mieli vähän siideriä.
Jos vaikka ostaisi niitä pari ja ehkä se päärynäviini pullo alkosta.
Alkossa me käydään tänään poikaystävän kanssa. Poikaystävä ostaa itselle sieltä taas juotavaa. Ehkä minäkin.
Heräsin tänään seitsemän jälkeen. En onneksi nukkunut tänään pommiin. Päätin nyt herätä ajoissa. Että saa taas blogin kirjoitettua taas. Tänään tai huomenna katson eilisen bb jakson. Sitten kun vaan kerkiää. Katson sen ruudusta. Siinä on varmaan tapahtunut vaikka mitä vuorokauden aikana. Odotan innolla että näen sen jakson.
Salkkarit on mennyt mielenkiintoiseen suuntaan. Camilla ei näköjään halua sitä lasta. Katsotaan miten siinä sitten käy.
Tuskin käy hyvin siinä. Kohta voisin kuunnella jotain musiikkia.
Perjantai fiilis nyt päälle. Kyllä tämä vielä iloksi muuttuu.
Aijon nyt vaan nauttia. Olen päättänyt että kasvatan pitkät hiukset.
Vielä on kasvattamista. No pikkuhiljaa. Nyt ne on jo aika pitkät.
En aijo värjätä enää koskaan mun hiuksia.
Tykkään tästä omasta väristä. Kun on oma väri niin siinä säästää rahaa ettei värjää. Mutta sitten jos kyllästyn pitkiin hiuksiin niin lyhennän niitä. En ole vielä kyllästynyt.
Paras kaveri harkitsee tatuoinnin ottamista. Itsekin haluaisin jonkun tatuoinnin. Olen ihan nuoresta asti halunnut.
Mutta en ole uskaltanut. Ehkä voisi ottaa sen tulevaisuudessa.
Aijon harkita asiaa. Mulla on kyllä rahaa siihen.
Pitää vaan miettiä minkä kuvan ottaa. Voisihan se olla vaikka joku teksti. Mutta katsotaan. Aijon vielä miettiä.
Mutta taidan nyt alkaa pakata kamoja.
Hammaslääkäri on parin tunnin päästä. No sen saa hoidettua sitten alta pois.

Kristian on kyllä paras!Torstai 05.09.2019 06:10

Viikko on sujunut tosi hyvin. On ollut paljon energiaa tehdä asioita.
Jaksanut töissä ja salilla. Eilen oli taas ohjattu kuntosaliryhmä ja se meni kivasti. Oli sama ohjaaja kun viimeksi. Päätin nyt herätä ajoissa että saa taa blogin kirjotettua ja sen jälkeen alan taas siivoilemaan ja pesemään pyykkiä. Nyt se big brother sitten alkoi ja mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Kristian on yksi mun suosikki. Sillä on vaan hyvät ilmeet. Sitten mä tykkään siitä Kevinistä. Ville on kyllä vähän outo ja se Tarina on kyllä ärsyttävä. Katson tänään ne bb jaksot mitä en ole vielä kerennyt katsomaan. Katson ne ruudusta. Mun on pakko lukea kaikki bb uutiset mitä sieltä aina tulee. Haluaisin että mulla olisi se 24/7 niin voisi vaan koko ajan katsoa bb:tä. No ainakin on katsottavaa joka päivä. Kun tulee se bb jakso. Mä en jaksa valvoa kun yhdeksään asti.
Menen aina yhdeksältä nukkumaan joka ilta.
Niin en katso bb:tä illalla. Paras kaveri katsoo sen aina iltaisin.
Sitten me puhutaan siitä joka ikinen päivä että mitä siinä on tapahtunut.
Välillä siinä on hauskia kohtia. Mitkä jää mieleen.
Toivon että Kristian voittaa bb:n. Ellei sinne sitten tule uusia mielenkiintoisia asukkaita lisää. Siinä voi tapahtua ihan mitä vaan.
Odotan innolla. Mitä tulee tapahtumaan.
Eilen kun tulin töistä kotiin niin nukuin parin tunnin päikkärit ennen salille menoa. Pikkasen väsytti. Unikin tuli hyvin eilen illalla.
Nukahdin heti kun menin sänkyyn. Onneksi mulla ei ole ongelmia nukkumisen kanssa. Nukun joka yö tosi hyvin.
Vähintään sen 9 tuntia tulee nukuttua. Ai niin sain eilen viestin että mulla olisi hammaslääkäri huomenna aamulla.
Kello kymmenen. No sinne sitten pitää mennä. Onneksi mulla ei ole hammaslääkärikammoa. Olen tottunut.
Mulle on tehty ihan kaikki hammaslääkärissä.
En pelkää enää mitään. Mulla on ollut raudat, poistettu kaikki viisauden hampaat, yksi hammas poistettu...
Kaikkea tuommoista. Eilen mä meinasin nukkua pommiin.
Kerkesin onneksi töihin. Nyt on taas työt tehty tällä viikolla ja alkaa taas pitkät vapaat. Olen lähdössä taas huomenna poikaystävän luokse viettämään viikonloppua.
En ole ollut pitkään aikaan poikaystävän luona.
Mukavaa taas mennä. Sitten kun olen siivonnut kaikki niin katson ne bb jaksot. No siivotessa menee se noin tunti.
Nyt on ollut taas semmoinen hyvä kausi. Ei ole ahdistanut yhtään.
Eikä harhoja ole ollut aikoihin.
Lääkitys on auttanut taas. Kannattaa siis syödä lääkkeitä ettei vaan sekoa. Onneksi noi lääkkeet auttavat.
Joudun varmaan syömään niitä loppuelämän mutta olen hyväksynyt sen asian. Syon niitä loppuun asti.
Olen huomannut että rauhottavia en ole syönyt moneen viikkoon.
Mikä on hieno juttu. Olen selvinnyt ilman niitä.
En ole aikoihin ottanut töihinkään mukaan rauhottavia koska mä aina uskon että selviän työpäivästä.
Olen selvinnyt. Mua ei ahdista töissä koska siellä on kaikki työkaverit joiden kanssa teen töitä enkä ole yksin.
Työkaverit antaa mulle aina voimia jaksaa.
Ne myös kannustavat mua ja mä kannustan niitä.
Toivon että saan jatkaa tuolla työpaikassa. Saan ainakin olla siellä vielä tämän kuun loppuun asti. Sitten on se keskustelu että saanko jatkaa tuolla. Vai juodunko hakemaan muuta työtä.
No se selviää sitten. En ota mitään paineita siitä.
Nyt mä elän vaan päivän kerrallaan.
Katsoo mitä tulvaisuus tuo.