IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jännittää paljon.Lauantai 19.08.2023 06:45

Mukavaa kun on viikonloppu niin saa taas levättyä ja kerätä voimia ensi viikkoon olo ja fiilis tuntuu hyvältä tällä hetkellä nautin siitä taas kun pystyy koska jossain vaiheessa mua alkaa sitten ahdistaa ja vituttaa ihan kaikki elän taas hetken ja päivän kerrallaan tätä elämää nyt aijon nauttia tästä viikonlopusta ja siitä että ei ole kiire ajattelin nukkua tänään päikkärit ja ennen niitä aijon käydä aamulla lenkillä ellei sada vettä.
Kävin eilenä tokmannilla niin ostin vähän sipsiä ja suklaata ajattelin herkutella nyt kun on viikonloppu. Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit hyvin oli eilinen aamu hoitaa ne pesen pyykkiä seuraavan kerran maanantaina taas.
Paras kaveri lähti viikoksi kreikkaan tänään soitin sille eilenä ja toivotin hyvää matkaa se lupasi soittaa mulle sieltä sitten jossain vaiheessa tietää sitten että sillä on kaikki hyvin siellä. Odotan tietoa siitä koska mulla alkaa ne työt ehkä ensi viikolla tulee enemmän tietoa siitä ärsyttävää on tämä odottaminen koska jo muutenkin jännittää se asia ja hermoilee että koska aloitan onneksi semmoista iloista jännitystä ei ahdista onneksi kun tietää että kun menen sinne niin tutut työkaverit ovat vastassa mut otetaan varmasti hyvin vastaan kaikki ovat innoissaan kun palaan.
Tänään ajattelin katsoa pitkästä aikaan netflixiä löysin pari sarjaa mitä voisin alkaa katsomaan ja pitäisi jatkaa sitä the good doctor sarjaa eteenpäin en ole katsonut sitä pitkään aikaan olen siinä neljännellä kaudella odotan innolla että tulee uusia kausia siitä sarjasta. Uskon että tästä tulee hyvä päivä iloinen ja positiivinen fiiilis on tällä hetkellä otan nyt aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musaa mukavaa kun huomenna on sitten sunnuntai vielä niin voi ottaa rennosti.

Mukavaa oli mökillä :)Perjantai 18.08.2023 04:46

Erittäin mukava ja kiva mökkireissu maisemanvaihdos teki todella hyvää siellä oli rantasauna missä sitten saunottiin molempina iltoina ja mä uskalsin mennä uimaan vesi tuntui alkuun aika kylmältä kun menin järveen mutta sitten lämpeni uidessa.
Syötiin myös aika paljon makkaraa sekä erilaisia salaatteja hyvät ruoat oli mukana reissussa nälkä lähti niillä aika hyvin pelattiin erilaisia pelejä ajan kuluksi ja se oli hauskaa. Nauroin aika paljon kun pelasimme huumoria oli paljon meidän reissussa mikä tuntui erittäin mukavalta. Nopeasti tuo pari päivää meni mökillä suunniteltiin että vuoden päästä uudestaan mennään taas tuolle samalle mökille siellä oli hyvät sängyt ja mä nukuin molempina öinä hyvin nukahdin heti kun otti iltalääkkeet. Voin sanoa että tuo mökkireissu vei kaikki mun voimat niin en ole nyt tänä viikonloppuna menossa yhtään mihinkään olin sosiaalinen nuo pari päivää ja oltiin koko ajan isossa porukassa niin nyt haluan olla ihan itseni kanssa tämän viikonlopun. Mä olen ihan päivistä sekaisin nyt on perjantai ja viikonloppu alkaa mun pitää siivota tänään ja pestä pyykkiä en eilenä jaksanut siivota kun tulimme takaisin mä olin vaan loppupäivän sohvalla ja katsoin kaikki salkkarit jaksot mitä oli tullut ja muita sarjoja. Olen nyt ihan mukana taas kaikissa sarjoissa sain katsottua kaikki jaksot. Otan kohta aamulääkkeet ja alan nauttimaan viikonlopusta mulla ei ole mihinkään kiire ensi viikolla olen menossa taas poikaystävän luokse ja tulee rahaa taas alkuviikosta niin saan maksettua loput laskut ja laskin että rahaa onneksi jää niiden jälkeen. Voin sanoa että tällä hetkellä on aika rentoutunut olo eikä onneksi siellä reissussa tullut pahaa ahdistusta mulla oli rauhoittavia mukana varmuuden vuoksi enkä onneksi joutunut ottamaan sitä lääkettä.

Kivaa lähteä reissuun! :)Maanantai 14.08.2023 05:40

Huomenna pariksi päiväksi reissuun mökille ja olen aivan innoissani viimeinen kesäreissu ennen syksyä meitä on iso ja todella hyvä porukka mökillä niin on varmasti sitten hauskaa mä aijon mennä uimaan koska haluan viimein heittää mun talviturkin pois en ole uinut edes vielä tänä kesänä onneksi pääsee suoraan saunasta järveen ja saa nähdä onko vesi kylmää. Olen pakannut melkein kaikki enää pitää pakata reppu ja sitten otan vielä olkalaukun mihin saa pienemmät tavarat eli puhelimen ja avaimet. Sain yhteen kassiin pakattua lakanat ja vaatteet pakkasin varmaan jotain 4 t-paitaa vaikka ollaan se pari päivää sitten otan mukaan tuon mun uuden Puma hupparin niin se on ihanan lämmin jos tulee kylmä. Katsoin vähän säätä niin vissiin keskiviikkona sataa vettä ja sitten illalla auringon pitäisi paistaa huomenna paistaa onneksi aurinko vielä koko päivän niin voidaan olla ulkona. Lähdemme päivällä semmoisella minibussilla koska meitä on paljon niin mahdutaan kaikki kyytiin matka kestää sinne mökille noin pari tuntia. Ihanaa kun mun rakas kaveri lähtee mukaan reissuun niin päästään myös viettämään aikaa toistemme kanssa. Nauramme paljon koska huumoria pitää olla reissussa. Olo tällä hetkellä tuntuu todella hyvältä voi unohtaa taas kaikki huolet ja murheet pariksi päiväksi eikä tarvitse tuijottaa pariin päivään mitään ruutua. Kun tullaan reissusta niin katson heti ekana kaikki salkkarit jaksot onneksi ne pystyy katsomaan koska vaan mtv palvelusta. Otan nyt aamulääkkeet fiilistely musat soimaan ja pakkaan viimeiset tavarat. Pesin jo eilenä pyykit niin tänään voi ottaa ihan rennosti aijon käydä lenkillä tuossa päivällä olin eilenäkin lenkillä.

Ylihuomenna mökille.Sunnuntai 13.08.2023 05:34

Viikonloppu on mennyt mukavasti tähän asti olen katsonut melkein koko ajan tuota ensitreffit alttarilla australiaa jäänyt siihen ihan koukkuun tänään varmaan jatkan taas sen katsomista siinä tapahtuu niin on kivaa katsoa sitä. Huomenna tulee sitten taas salkkarit saa nähdä mitä siinä sitten tapahtuu ensi viikolla innolla haluan nähdä.
Ajattelin jo tänään pestä pyykkiä niin huomenna ei sitten tarvitse voi ottaa huomisen päivän vielä rennosti ennen mökkireissua olen jo alkanut pakkailemaan kamoja reissuun mietin nyt että miten saan kaikki kamat pakattua kunhan ei liikaa koska me ollaan vaan se pari päivää. Jotain vaihtovaatetta ja otan pari hupparia mukaan jos tulee kylmä ei mitään tietoa siitä että millainen sää on sitten kun ollaan mökillä toivon kovasti että hyvä niin voidaan sitten olla paljon ulkona katsoo uskallanko mennä uimaan suoraan saunasta mun pitää ne bikinit pakata mukaan mitä en ole edes vielä käyttänyt tänä kesänä koska en ole uinut sitten kun tulee seuraava kesä niin aijon ostaa uudet bikinit. Olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä viikko sitten alkoi jo jännittämään tuo mökkireissu ahdisti vähän mutta nyt on semmoinen iloinen ja odottavainen fiilis että mennään sinne tulee varmasti hauskaa ja ollaan luonnon keskellä se pari päivää se on todella rauhallinen paikka tämä on kolmas kerta kun mennään sinne samalle mökille onneksi yksi mun rakkaista kavereista lähtee mukaan niin on hyvää seuraa. Tänään ei ihmeitä paitsi se pyykinpesu menen lenkille päivällä niin kuin eilenäkin. Alan kuunnella jotain hyvää musiikkia ja jatkan tuota pakkaamista onneksi tässä saa kamat kasaan vielä ennen lähtöä pari päivää aikaa miettiä miten saan kaikki mukaan.

Hyvä olo onneksi jatkuu :)Lauantai 12.08.2023 06:07

Mukavaa kun viikonloppu on taas alkanut niin voi ottaa ihan rennosti tänään on ohjelmassa lenkkeilyä, päikkäreitä, katson sarjoja ja ohjelmia..kaikkea mukavaa ja parasta kun ei ole mikään kiire olo tuntuu edelleen hyvältä ja voin sanoa että se johtuu ihan siitä että en ole juonut nyt alkoholia kolmeen viikkoon kohta on ollut tipaton kuukausi ja saa nähdä jatkanko edelleen etten juo. Olen niin huomannut että masennus ja ahdistus ovat aika lailla hävinneet pitkäksi ajaksi mikä on todella hyvä juttu ja aina kun olen juonut alkoholia niin sen jälkeen tulee nuo huonot olot ja se ei ole oikeen mukavaa enkä mä kaipaa niitä enää eli mielummin juon nyt alkoholia paljon harvemmin haluan olla iloinen sekä positiivinen ja että on tuo hyvä olo niin pitkään kun vaan pystyy.
Onneksi mulla on hyvä lääkitys myös päällä mikä auttaa todella paljon tuohon mun sairauteen ja pystyn nyt hyvin elämään tätä elämää sekä viimein hyväksynyt itseni semmoisena kuin olen mä varmaan elän elämäni parasta aikaa mulla on paljon rakkaita ja tärkeitä ihmisiä elämässä mistä mä saan niin paljon voimaa kiitos kaikille niille. Pitää kohta tarkistaa rahatilanne paljon on vielä tilillä rahaa varmasti sen verran että selviän kohta tulee takuueläke ja maksan sitten vielä pari laskua tässä kuussa pois onneksi raha asiat ovat kunnossa ei tarvitse murehtia rahasta saan sitä ja mulla on paljon sitä säästössä. Otan nyt aamulääkkeet ja alan katsomaan youtubesta videoita ja samalla kuunnella vähän jotain musiikkia tästä tulee hyvä päivä onneksi on hyvä lenkkeily sää teen pitkän lenkin tuossa iltapäivällä niin tulee askelia sekä saa tuuletteua vähän päätä ja ajatuksia.

Ihanaa, perjantai :)Perjantai 11.08.2023 06:09

Mökkireissu alkaa lähestyä pikkuhiljaa ihan kivaa lähteä pariksi päiväksi reissuun hyvän porukan kanssa pääsee samalla vaihtamaan maisemaa se on sitten kesän viimeinen reissu ennen syksyä sitten sen jälkeen arki alkaa viimein. Olo tällä hetkellä on ihan ok eilenä mua väsytti koko päivän mutta tänä aamuna on paljon pirteämpi fiilis kun joi ison kupin kahvia ja taas viikon paras päivä eli perjantai! Silloin pitää olla aina iloinen kun viikonloppu alkaa. En ole menossa mihinkään tänä viikonloppuna olen kotona ja aijon ottaa ihan rennosti ennen reissua. Aloin eilenä katsomaan ensitreffit alttarilla australian 9 kautta mikä jo alkuun mennyt jännään suuntaan ja sillä kaudella on varmasti paljon draamaa mistä tykkään olen katsonut salkkareita myös innolla kivaa kun se taas alkoi niin on katsottavaa arki iltaisin sekä joka jaksossa siinä tapahtuu aina jotain.
Tänään näen yhtä mun kaveria illalla olen menossa sen luokse kylään kivaa nähdä juodaan teetä ja höpötellään mikä piristää päivää kivasti. Menen tänään käymään kaupassa en eilenä jaksanut mennä sähköpotkulaudalla aijon kulkea niin tulee sillä taas ajeltua sekä pääsee nopeasti edestakaisin.
Uskon että tästä tulee hyvä päivä ihanaa kun ei ole mikään kiire ja eikä mua ahdista tai stressaa mikään asia koska elän taas hetken ja päivän kerrallaan tätä elämää en mieti edes huomista päivää keskityn taas tähän hetkeen otan kohta aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia niin tulee hyvä fiilis päälle nautitaan kaikki viikonlopusta. Ihanaa kun aurinko näköjään paistaa tänään niin on hyvä sää lähteä lenkille päivällä.
Tänään taas siivotaan sekä pesen pyykkiä onneksi on aamu aikaa hoitaa ne niin loppupäivän voi ottaa rennosti aijon päivällä käydä lenkillä ja kaupassa sähköpotkulaudalla niin tulee nyt sillä vähän ajeltua varmasti on aika hyvä ilma tänään ei pitäisi sataa mitään vettä. Otin eilenä jo käyttöön nuo uudet collegehousut ja käytän niitä tänäänkin tuntuu niin hyvältä päällä ihanan rennot housut niistä varmaan tulee mun lempi vaate ovat todella hyvät sitten töihin niin saa puhelimen taskuun ja se ei haittaa jos ne likaantuu töissä koska ne voi aina pestä ovat kokoa M muistan kun olin vuosia sitten vähän lihavampi niin silloin mun vaatekoko oli L mä en enää edes muista minkä takia mä silloin olin lihavampi että mistä se johtui vissiin lääkkeet lihottivat mut ja nyt vuosien aikana paino on vaan tippunut mikä on hyvä juttu koska aloin liikkumaan ja kuntoilemaan ja nyt liikunta on mun elämä mistä en aijo luopua haluan että mieli ja kroppa ovat hyvässä kunnossa sekä että kunto on hyvä. Syksyllä meillä alkaa taas sählypelit jalkapallon jälkeen mistä olen innoissani olen todella hyvä pelaaja olen kehittynyt vuosien aikana koska olen pelannut varmaan sählyä ainakin 12 vuotta alkuun se oli vaikeaa mutta alkoi sitten sujumaan paremmin mitä enemmän mä pelasin. Olo ja fiilis tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä otan kohta aamulääkkeet ja vien pyykit hetken päästä sitten alan imuroida parasta tässä päivässä on se että saa asiat tehtyä rauhassa eikä kiireellä mä inhoan tehdä asioita jos on kamala kiire alkaa vaan vituttaa ja ärsyttää.
Eilenä tuli mtv katsomoon tuo sinkkulaiva ohjelma mitä alan katsomaan kolme ekaa jaksoa pakko katsoa koska mä olen risteily fani tykkään itsekin olla aina laivalla odotan jo innolla että pääsisi kavereiden kanssa taas laivalle rahat ovat jo valmiina siihen reissuun koska olen säästänyt jo siihen aikoja sitten on jo juoma ja shoppailu rahat. Ehkä ensi vuonna tehdään se reissu vihdoinkin olin laivalla viimeksi vuonna 2019 paras laivareissu tähän asti hyviä muistoja.

Oli hyvät jalkapallopelit eilenä.Keskiviikko 09.08.2023 06:06

Eilenä iltapäivällä oli pitkästä aikaan jalkapallopelit pelattiin noin 40 minuuttia ja mä olin koko ajan hyökkääjä sain tehtyä ainakin pari maalia mutta mun joukkue hävisi yhdellä maalilla tiukat pelit mutta oli silti hauskaa. Tuntui hyvältä juosta siellä kentällä niin siinä samalla sai purettua kireää oloa pois mikä on nyt tuntunut tässä alkuviikosta. Pääsin ylös äsken ja onneksi aamukahvi herätti mut oli semmoinen fiilis etten olisi jaksanut herätä otan kohta nuo aamulääkkeet. Tänään ei ole mitään ihmeellistä näen kaveria tuossa illalla ja käyn lenkillä jos on hyvä sää aika rento päivä tänään ihanaa kun ei ole mikään kiire mun kaikki arki päivät on semmoisia ettei ole kauhea kiire minnekkään no arki muuttuu sitten taas kun menen kuntosalille treenaamaan ja työt alkaa niin tulee ihan erilainen viikko sitten on vähän enemmän tekemistä mikä ei haittaa mua yhtään olen aika innoissani vielä ei ole kuulunut koska aloitan sitten töissä ja se on nyt alkuun kerran viikossa katsoo sitten myöhemmin jos lisään toisen työpäivän viikkoon odotan jo että näkee kaikki vanhat työkaverit nekin ovat varmasti innoissaan kun palaan takaisin töissä aina viihtyy kun on hyvä työporukka mut otetaan varmasti hyvin vastaan. Kävin eilenä tokmannilla huvikseen mikä kannatti löysin kivat vaaleansiniset collegehousut mitkä maksoi vaan 12 euroa siinä on hyvät taskut niin niistä tulee sitten mun työhousut saa puhelimen taskuun jos olisivat olleet kalliimmat niin en olisi ostanut niitä niiden oikea hinta oli alkuun 24 euroa hyvä löytö laskin eilenä mun rahatilanteen niin päätin että ostan ne housut kun sai niin halvalla nyt en shoppaile enempää.

Pian alkaa salitreenit.Tiistai 08.08.2023 05:22

Eilenä oli ihan hyvä päivä kävin aamulla lenkillä ja tein toisen lenkin iltapäivällä aika lämmintä niin join paljon vettä mikä kyllä kannatti ei tullut huonoa oloa tuossa kuumuudessa.
Apteekissa käyty niin on taas masennuslääkettä kolmeksi kuukaudeksi ja leponex lääkettä pariksi viikoksi mulle sanottiin apteekissa että masennuslääke resepti pitää uusia taas niin sitä saa jatkossa mun pitää se nyt muistaa. Olo tuntuu tällä hetkellä aika hyvältä se varmaan ihan johtuu siitä että en ole juonut yhtään alkoholia viime aikoina pari viikkoa mennyt kun join viimeksi se oli silloin parhaan kaverin luona mä aijon katsoa kauan pystyn olla ilman alkoholia ehkä pitempään kun kuukauden ei tee edes yhtään mieli ja se on aika hieno juttu mä saan paljon iloa muista asioista ja se ei ole alkoholi liikunta, hyvä ruoka, uni ja ystävät ovat mun tärkeitä asioita elämässä tällä hetkellä. Kohta alan käymään salilla treenaamassa pari kertaa viikossa loppukuusta aijon aloittaa ja jatkaa sitä treeniä pitkälle kevääseen saakka eli ensi vuoden puolelle. Saa nyt nähdä tulenko entistä timmiin kuntoon kun alan treenata olen jo nyt erittäin tyytyväinen mun kroppaan tällä hetkellä paino ja kaikki on hyvin mun kropassa. Toivon myös ettei paino tipu liikaa olen sopivan painoinen tällä hetkellä varmaan lihakset tulee alkuun kipeiksi kun treenit alkaa mutta kyllä ne tottuu. Kivaa kun salkkarit alkoi taas katsoin eilisen jakson ja oli aika hyvä pakko tänään katsoa mitä seuraavaksi tapahtuu. Katsoin eilenä myös pari jaksoa ensitreffit alttarilla australiaa olen kohta saanut katsottua 8 kauden niin voi sitten siirtyä 9 kaudelle sillä kaudella jaksoja on sitten 37 eli monta tuntia katsottavaa. Löysin myös netflixistä pari sarjaa mitä voisi alkaa katsomaan. Otan nyt aamulääkkeet ja tiskaan sekä alan katsomaan youtubesta videoita sekä kuunnella jotain hyvää musaa onneksi aamukahvi herätti uskon että tästä on tulossa hyvä päivä.

Salkkarit alkaa tänään! :)Maanantai 07.08.2023 05:14

Oli todella mukava viikonloppu taas poikaystävän luona maisemanvaihdos teki vaan hyvää ja olo tuntuu aika hyvältä tällä hetkellä nyt kun heräsin. En juonut yhtään alkoholia viikonloppuna mistä olen erittäin tyytyväinen mun ei edes tehnyt mieli poikaystävä joi viikonloppuna viinaa ja lonkeroa mutta se ei onneksi haitannut mua join vaan coca colaa mikä oli ihan hyvää koska en ollut juonut sitä pitkään aikaan mä koitan todella vähentää tuota limun juontia ettei liikaa juo onneksi arkena ei mene yhtään mutta sitten sitä menee kyllä vähän viikonloppuna jos en juo alkoholia. Katsottiin poikaystävän kanssa animea viikonloppuna löytyi yksi sarja mistä todella tykkäsin kerettiin katsoa siitä puolet sitten kun menen luokse seuraavan kerran niin katsomme sen sitten loppuun todella mukavaa kun poikaystäväkin harrastaa animea mitä minäkin voidaan aina puhua animesta. Saunottiin lauantai iltana mikä rentoutti aika kivasti mä rakastan saunomista ja sitten kun juo kylmää limua saunan jälkeen maistuu niin hyvältä. Arki alkaa taas ja tänään vihdoinkin salkkarit!! Olen niin odottanut koko tämän kesän sitä mä haluan niin nähdä mitä seuraavaksi siinä tapahtuu mukavaa kun se tulee taas joka arkipäivä on katsottavaa syksyllä. Jaan kohta viikonlääkkeet dosettiin ja mun pitää tällä viikolla taas hakea kaikkia lääkkeitä masennuslääkkeet kolmeksi kuukaudeksi, leponexit, karpalokapselit..onneksi rahaa on tullut taas tänään niin on lääkkeisiin rahaa ja maksan tässä aamusta tuon vuokran pois minkä erä päivä on 10 päivä tätä kuuta pakko kyllä sanoa että raha tekee mut onnelliseksi saan sitä aina sopivasti joka kuukausi millä pärjää ja sitten on nuo säästöt ja saan aina säästötille siirettyä rahaa sitten sekin piristää jos haluaa joskus shoppailla niin siihenkin on sitten rahaa mutta nyt en shoppaile koska mulla menee tässä syksyllä rahaa pariin isoon laskuun ja haluan saada ne pois alta niihin menee ainakin yli 100 euroa. Saan ne maksettua kun en nyt tuhlaa mihinkään katsoo jos sitten loppusyksystä tekisi kaverin kanssa shoppailureissun kun on rahaa taas shoppailuun laskujen jälkeen hyvää kannattaa aina odottaa.
Jaan nyt lääkkeet dosettiin ja alan kohta pesemään pyykkiä mitä on kertynyt viikonlopun jälkeen onneksi on koko tämä aamu aikaa pestä ne.