IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Harmi että viikonloput menevät niin nopeasti mutta oli todella kiva viikonloppu poikaystävän luona katsottiin animea, nukuttiin pitkään lauantaina käytiin kärkkäisellä hyvä minä en ostanut mitään sieltä vaikka oli vaikka mitä myynnissä näin siellä yhden hienon anime mukin mikä olisi maksanut vaan 14 euroa oli todella lähellä että olisin ostanut sen. Poikaystävä osti limua sieltä ja mausteita lauantai iltana saunottiin oli hyvät löylyt puusauna on paras sauna kyllä rentoutti kivasti tehtiin viikonloppuna lämpimiä voileipiä mihin tuli hyvät täytteet niin nälkä lähti.
Olin koko viikonlopun hyvällä ja iloisella tuulella mä vaan nautin enkä murehtinut mistään asioista keskityin poikaystävään ja viikonloppuun huumoria oli koko viikonlopun ja naurettiin paljon. Uusi viikko alkaa ja mä heräsin tuossa ennen herätyskelloa mä en ymmärrä että miksi olen alkanut heräämään silleen? No ei se mitään join aamukahvit äsken niin nyt olen ihan hereillä katsoo jos tänään nukkuu myöhemmin vaikka päikkärit tänään taas kunnolla liikkeelle eli menen lenkille ja illalla sitten on salitreenit. Kunnon treenit että hiki tulee ja hyvä olo siitä tää viikko taas hyvin lähtee. Kohta jaan taas viikonlääkkeet dosettiin ei tarvitse vielä hakea mitään lääkettä tällä viikolla. Olo tuntuu tällä hetkellä aika hyvältä ei onneksi ahdista vielä sekin voi olla että sitä ei tule tai sitten ihan puun takaa varaudun siihen. Olen alkanut katsomaan tuota Masked singer suomea jännittävää arvailla että kuka on maskin takana laulavat samalla hyviä biisejä siinä ohjelmassa viime kautta en katsonut. Salkkarit tulee taas ja saa nähdä mitä kaikkea siinä sitten tapahtuu tällä viikolla innolla haluan nähdä. Vien kohta pyykit onneksi kerkiää nyt pestä koska sitä on kertynyt viikonlopun jälkeen kiva määrä alan katsomaan youtubesta videoita ja kuunnella hyvää musaa.

Tänään valvotaan ja katsotaan animea.Perjantai 15.09.2023 04:18

Viikko mennyt äkkiä ja viikonloppu onneksi taas alkaa olen menossa poikaystävän luokse olin viimeksi sen luona kolme viikkoa sitten mukavaa taas nähdä ja päästään viettämään laatuaikaa katsomme paljon animea viikonloppuna kun on aikaa semmoisia sarjoja mitä en ole nähnyt sekä vanhoja sarjoja uudelleen pidetään katsomismaratooni uskon että siinä tää perjantai ilta menee mukavasti valvotaan varmasti myöhään mutta sitten huomenna voi nukkua pitkään.
Olo tällä hetkellä tuntuu todella hyvältä pakko sanoa että on ollut todella mukava viikko pitkästä aikaan olen ollut iloisella päällä melkein koko ajan ja nauranut paljon mikään ei ole masentanut mua olen vaan nauttinut tästä hyvästä olosta saa nähdä miten ensi viikko sitten menee mutta nyt en mieti sitä yhtään aijon keskittyä viikonloppuun. Heräsin taas tänään ennen herätyskelloa no ei se mitään aloin keittämään aamukahvia mikä herätti aijon kohta ottaa nuo aamulääkkeet ja jatkan tavaroiden pakkaamista tiedän jo mitä vaatetta puen tänään päälle niin mulla ei ole vaatekriisiä laitan yhden mun mustan hupparin ja mustat housut sekä yhden mun laukun minkä olen ostanut joskus desuconista. Ajattelin tässä tämän vuoden lopussa vähän shoppailla netissä uusia vaatteita ja näin puolenkuun pelit sivuilla todella hienon pokemon repun mikä maksaisi noin 40 euroa haluan sen. Ennen kun alan shoppailla mun pitää maksaa pari menoa tässä syksyllä mihin menee aika kiva summa rahaa no onneksi mä saan rahaa kelalta ja sekä asumistuen joka kuukausi niin hyvin pärjää niillä rahoilla saa laskut maksettua, jää käyttö rahaa sekä saa jopa jotain siirrettyä säästötilille raha asiat ovat ok siitä ei tarvitse onneksi murehtia raha tekee ainakin mut erittäin onnelliseksi kun sitä on. Perjantai musat soimaan ja alan siivota keittiötä sekä viedä roskat.
Viikonloppu fiilis päälle olen vasta illalla lähdössä poikaystävällä on työpäivä niin sen jälkeen tulee hakemaan mut mä kerkiän nukkumaan tänään pitkät päikkärit tuossa päivällä niin illalla jaksaa sitten valvoa.

Enää ei ole jännittynyt olo.Torstai 14.09.2023 04:56

Eilenä illalla salilla oli todella hyvät treenit hiki tuli ja onnistunut olo nyt on tämän viikon treenit tehty niin loppuviikon voi ottaa rennosti ja seuraavan kerran taas salille ensi viikon maanantaina sai samalla purettua tuota jännitystä pois on paljon kevyempi ja hyvä olo ei ole onneksi ahdistanut yhtään tällä viikolla hyvä viikko ollut tähän asti tiistain työpäiväkin on piristänyt todella paljon mun mieltä ja innolla odotan ensi viikkoa ja seuraavaa työpäivää. Syksy on alkanut eikä se masenna mua yhtään päinvastoin tykkään syyskuusta sitten kun lokakuu ja marraskuu tulee niin on vähän enemmän jotenkin väsynyt koska alkaa olla aika pimeää pitää joka aamu juoda sitten kuppi vahvaa kahvia että herää joka aamu.
Onneksi mulla on viikolla joka päivä jotain tekemistä niin se onneksi piristää mun mieltä näkee samalla paljon ihmisiä nopeasti nää viikot jotenkin menee kesäkin meni äkkiä mutta oli todella kiva kesä kun sitä sai viettää kavereiden kanssa. Kohta alan siivota ja pestä pyykkiä mitä on kertynyt kiva määrä no onneksi on aamu hoitaa nuo pyykit alan kohta eka imuroimaan, sitten moppaan ja siivoan vessan laitan hyvää siivous musaa soimaan taustalle muuten on aika rento päivä tänään aijon mennä lenkille ellei sada vettä tarkistan kohta mun tilin paljon mulla on rahaa siellä onneksi ensi viikolla tulee takuueläke niin saa sitten maksettua kuun loput laskut ja rahaa jää laskujen jälkeen vielä selviää loppukuun nyt on saludo kahviakin niin saa aamukahvit keitettyä. Otan aamulääkkeet ja katson mitä vaatetta puen päälle tänään jotkut rennot vaatteet eli varmaan hupparia ja collegehousut.

Oli todella kiva työpäivä! :)Keskiviikko 13.09.2023 05:04

Eka työpäivä meni todella hyvin kaikki mun entiset työkaverit olivat ihan innoissaan kun palasin sinne takaisin paikka näytti ihan samalta kuin aina ennenkin tuli juteltua paljon kaikkien kanssa ja pääsin ekana päivänä maalaus hommiin niin siinä se työpäivä meni oli todella mukavaa! Käyn nyt kerran viikossa töissä ja katsoo loppuvuodesta jos lisää sitten keskiviikko päivän toiseksi työpäiväksi odotan jo innolla että pääsee taas töihin ensi viikolla siellä on ihan paras työporukka huumoria oli paljon eilenä niin oli ihanaa nauraa rento meininki.
Olo tällä hetkellä on ollut hyvä mukava viikko tähän asti eikä ole ahdistanut kiitos aamulääkkeiden jotka lievittävät sitä ettei se helposti tule onneksi tänään on illalla salitreenit mistä olen innoissani pääsee purkamaan tätä jännitystä vähän pois mitä on ollut alkuviikosta uskon että alkaa helpottaa eikä enää tarvitse jännittää loppuviikko menee varmasti mukavasti ja rennosti hetki ja päivä kerrallaan. Aamukahvit join äsken ja huomasin että kahvi alkaa loppumaan no hankin sitä tänään lisää herätti hyvin taas tänä aamuna nyt olen ihan hereillä otan kohta aamulääkkeet. Huomenna aijon taas siivota ja pestä pyykkiä heti aamusta niin saa ne hoidettua niin pääsee viikonlopun viettoon olen menossa poikaystävän luokse pitkästä aikaan päästään viettämään laatuaikaa taas katsomme varmasti viikonloppuna paljon animea niin kuin viimeksi. Meillä jäi viimeksi yksi anime sarja silloin kesken niin haluan katsoa sen loppuun sitten me saunotaan viikonloppuna pitää ostaa joku hyvä saunajuoma ihanaa päästä kunnon puusaunaan siinä sitten rentoutuu kivasti sekin on parasta että viikonloppuna voi sitten valvoa ja nukkua pitkään ei tarvitse katsoa mitään kelloa.

Eka työpäivä.Tiistai 12.09.2023 04:23

Ensimmäinen työpäivä tänään voin sanoa että pikkasen jännittää mutta se on semmoista hyvää jännitystä kun olen menossa sinne niin yksi mun kavereista on siellä mua vastassa sekä muut tutut työkaverit. Varmaan nyt eka päivä on semmoinen tutustumispäivä näen mitä töitä siellä tehdään, kuinka tulla muiden kanssa toimeen..eli tottua pikkuhiljaa siihen paikkaan työt alkavat kello 9 sain jo eilenä päätettyä mitä puen päälle sinne laitan harmaat farkkulegginsit ja mustan hupparin missä on taskut niin saa puhelimen taskuun. Otan omat eväät sinne töihin niin tulee halvemmaksi kun syödä sitä työpaikan ruokaa. Onneksi mua ei ahdista yhtään on semmoinen iloinen ja innostunut fiilis täältä kotoa kävelee töihin kymmenessä minuutissa ei ole kaukana. Olin eilenä salilla treenaamassa niin nyt treenasin vaan jalkoja mulla on todella hyvät lihakset jaloissa koska mä liikun ja kuntoilen paljon hiki tuli ja hyvä olo sen treenin jälkeen huomenna taas salille illalla. Sain pestyä eilenä kaikki pyykit aloin heti viiden aikaan pesemään aamusta pesukone oli vapaana. Tykkään aina pestä pyykkiä heti aamusta koska olen aamuvirkku heräsin jo tänä aamuna puoli neljältä ja aamukahvit join niin nyt olen ihan hereillä otan kohta aamulääkkeet niin ei tule sitten ahdistusta päivän aikana se lääke onneksi lievittää aika hyvin kun ottaa sen lääkkeen aamuisin
ei tule mitään huonoa oloa kun olen töissä. Nyt hyvät musat soimaan, tiskaan ja nauttimaan siitä että tästä tulee todella hyvä päivä iloinen ja positiivinen fiilis nyt päälle niin selviän ekasta työpäivästä pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin aijon olla oma itseni en esitä mitään sekä mulle on ihan se ja sama mitä musta ajatellaan siellä uskon että tulen kyllä kaikkien kanssa toimeen aijon olla ystävällinen ja reilu muita kohtaan ja että on paljon huumoria niin viihtyy töissä.

Jee, salitreenit tänään :)Maanantai 11.09.2023 04:30

Heräsin taas tänä aamuna ennen herätyskelloa no ei se mitään aloin keittämään aamukahvia mikä onneksi herätti mua jo jännittää se huominen päivä työt alkavat olen samalla aika innoissani tulee vähän muuta tekemistä päivään kun olla kotona tiedän mitä puen päälle sitten huomenna puma hupparin ja vaaleansiniset collegehousut eli aika rennot vaatteet pitää muistaa ottaa ne uudet sisäkengät mukaan aijon ottaa repun niin siihen saa pakattua nuo eväät ja kengät. Olo tuntuu tällä hetkellä aika hyvältä hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa taas uuden viikon ja odotan jo kovasti viikonloppua koska olen menossa poikaystävän luokse on varmasti mukava viikko nyt en aijo miettiä mitään ikäviä asioita vaan keskityn hyviin juttuihin hetki ja päivä kerrallaan niin kaikki menee hyvin. Eilenä oli mukava päivä kävin pitkällä aamulenkillä sen jälkeen mä nukuin parin tunnin päikkärit ja piti käydä tokmannilla ostamassa uusia sukkia koska ne oli aika vähissä. Katsoin pari jaksoa the good doctor sarjaa olen kohta viidennellä kaudella siinä on yksi mun lempi sarjoista. Tänään on illalla salitreenit mistä olen erittäin innoissani päätin jo mitkä treenivaatteet pistän tänään päälle mä näin eilenä tokmannilla aivan ihanat urheilulegginsit mutta päätin että nyt en osta koska mä en tarvitse uusia mulla on niitä vaatekaappi aika täynnä. Otan kohta aamulääkkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin ei tarvitse mennä apteekkiin kaikkia lääkkeitä on mitkä hyvin riittävät tälle viikolle loppukuusta mun pitää ostaa noita karpalokapseleita lisää ja leponex lääkettä vasta lokakuun alussa masennuslääkkeet riittävät taas pariksi kuukaudeksi. En eilenä jaksanut pestä pyykkiä niin pesen tänään vien ne hetken päästä. Alan katsomaan youtubesta videoita ja kuunnella hyvää musiikkia niin maanantai päivä lähtee niillä käyntiin. Tänään mä näen pitkästä aikaan mun kaveria se on parantunut koronasta mukavaa nähdä se olen niin kaivannut sen ihmisen seuraa.
Eilenä oli todella mukava päivä nähtiin poikaystävän kanssa käytiin motonet liikkeessä koska sen piti ostaa pari juttua sieltä sitten haettiin pizzat yhdestä ruokapaikasta otin kinkku ananaspizzan mikä maksoi vaan 9 euroa oli todella hyvää jaksoin syödä sen melkein kokonaan kyllä nälkä lähti. Löydettiin sitten netflixistä yksi zombie leffa mikä vaikutti erittäin järkevältä ei siinä voinut kun nauraa kun sitä katsoi
kesti pari tuntia. Juotiin paljon coca colaa kun katsottiin leffaa ei tehnyt mieli mitään karkkia tai sipsiä limu riitti ihan hyvin mä olen syönyt nyt viime päivinä suklaata ja lakuja nyt en aijo herkutella taas viikkoon ensi viikon viikonloppuna olisi tarkoitus mennä sitten poikaystävän luo ellei tule mitään esteitä. Sunnuntai aamu alkanut mustalla kupillisella kahvia mikä onneksi herätti tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä aijon ulkoilla ja katsella sarjoja ja ohjelmia eli ottaa rennosti ylihuomenna on sitten eka työpäivä ja olen jo ihan innoissani siitä saa nähdä mitä pääsee tekemään ja näen mun työkaverit. Nyt on uudet kengät töihin niin pääsee sitten niitä käyttämään mulla on vaatekriisi että mitä aijon sitten pukea päälle töihin semmoiset siistit vaatteet eikä haittaa jos likaantuu koska ne voi aina pestä. Fiilis tällä hetkellä on hyvä olen iloinen ja onneksi ei ahdista yhtään nyt aijon taas keskittyä hyviin juttuihin mitkä tuo mulle iloa huomenna on salitreenit illalla ja se tekee todella hyvää viikonlopun jälkeen pääsee kunnolla liikkeelle kohta alkaa myös sähly jalkapallon sijasta saa nähdä pelataanko vielä jalkapalloa ensi viikolla jos on hyvä sää innolla odotan kyllä sählyä. Tarkistan paljon mulla on pyykkiä kertynyt niin voisin vaikka kohta alkaa pesemään niitä niin huomenna ei sitten tarvitse. Pitää myös tarkistaa paljon mulla on lääkkeitä mun muistin mukaan olla ihan kaikkia niin ei tarvitse hakea mitään. Nautin tästä päivästä nyt musat soimaan sekä hyvä fiilis päälle tulee mukava sunnuntai päivä.

Mun tekee mieli pizzaa.Lauantai 09.09.2023 06:00

Kävin eilenä tokmannilla niin mä löysin uudet sisäkengät töihin ne on punaisen väriset ja maksoivat vaan 30 euroa hyvältä tuntuivat jalassa sitten mä ostin lakuja ja uusia ponnareita. Tänään varmaan näemme poikaystävän kanssa sovittiin siitä jo eilenä. Mun tekee mieli kauheasti pizzaa käydään hakemassa tänään ne siinä on hyvä ruoka tälle päivälle en ole aikoihin syönyt sitä. Siellä mistä me haetaan ne niin maksaa jotain 11 tai 12 euroa on aika isoja pizzoja niin nälkä varmasti lähtee. Eilenä illalla oli vähän ahdistunut olo mutta kun otin nuo iltalääkkeet niin menin ajoissa nukkumaan ja ne samalla rauhoitti sain onneksi sitten nukuttua viime yönä ja tänä aamuna mä heräsin jo viiden jälkeen nyt olo on ok ei enää ahdista ja otan kohta aamulääkkeet niin ei tule sitten tänä aamuna mitään huonoa oloa. Nautin tästä päivästä kun ei ole mikään kiire minnekkään voi vaan olla ja on hyvää seuraa niin mikäs sen parempi lauantai päivä huomenna voi myös ottaa ihan rennosti vielä ennen kun uusi viikko alkaa. Sain katsottua tuolta mtv palvelusta kaikki nuo sinkkulaiva jaksot tykkäsin siitä ohjelmasta ihan sen takia koska itsekin viihdyn laivalla. Toivon että ensi vuonna teemme kavereiden kanssa tuon laivareissun vihdoin ja viimein rahat ovat kasassa jo siihen reissuun säästin jo aikoja sitten siihen on juoma ja shoppailu rahat. Alan kuunnella hyvää musiikkia ja miettiä mitä puen päälle tänään pieni vaatekriisi no laitan jotkut rennot vaatteet eli varmaan joku kiva huppari ja legginsit tänään on tulossa lämmin päivä auringon pitäisi paistaa.

Olen nyt saanut nukuttua päikkäreitä.Perjantai 08.09.2023 06:10

Eilenä oli mukavan rento päivä pitkästä aikaan on ollut niin vauhdikas viikko. En ole vielä käynyt tokmannilla katsomassa niitä kenkiä tänään aijon mennä kun on hyvin aikaa. Rahatilanne on silleen myös hyvä että saan ne kengät ostettua toivon kovasti että ne löytyy eikä olisi kamalan kalliit. Mukavaa kun viikonloppu alkaa taas nopeasti nää viikot menee huomenna poikaystävä tulee kylään niin käydään hakemassa pizzat, leffamässyä ja katsellaan leffoja netflixistä pidetään kiva lauantai päivä mukavaa taas nähdä ja viettää sen kanssa aikaa. Nukuin eilenä pitkät päikkärit mikä teki vaan hyvää olen ollut niin jännittynyt tällä viikolla että en ole pystynyt kunnolla nukkumaan noita päikkäreitä olo tuntui heti paremmalta sen jälkeen sai levättyä. Aamu alkanut taas isolla kupillisella mustaa kahvia mikä on mun ainoa kupillinen joka päivä en halua olla riippuvainen kofeiinista ja juoda sitä koko ajan koska musta tulisi todella hermostunut varmaan myös alkaisi enemmän ahdistaa. Juon mielummin tuota vihreää teetä mikä on minun mielestä paljon terveellisempää mutta jotkut juovat kahvia jotkut teetä oma valinta.
Olo ja fiilis tällä hetkellä tuntuu aika hyvältä ja ihan senkin takia koska on perjantai viikon paras päivä silloin pitää olla aina iloinen. Otan nuo aamulääkkeet, alan taas siivota keittiön ja tiskata sekä kuunnella jotain hyvää musiikkia niin sillä tää viikonloppu lähtee käyntiin. Tänään aijon soittaa yhdelle mun kaverille koska se on sairastunut koronaan kyselen miten sillä menee tuntuu nyt oudolta kun ei olla nähty koska me näemme aina melkein joka päivä. Itsellä mulla on ollut tuo korona pari kertaa olin viimeksi kipeänä viime keväänä paha flunssa mikä kesti viikon ja piti ihan akuuttiin asti mennä missä odotin 5 tuntia se oli oikein kiva reissu sitten mulle määrättiin antibioottikuuri.
Oli kunnon treenit eilenä salilla illalla tuli hiki ja hyvä olo sen jälkeen menen taas seuraavan kerran salille ensi viikon maanantaina aijon nyt viikonloppuna ottaa ihan rennosti käyn kyllä lenkillä niin tulee jotain liikuntaa. Ajattelin olla viikonlopun kotona ja poikaystävä tulee käymään katsotaan netflixistä leffoja ja syödään sitten pizzaa mikä kuulostaa kivalta ja mukavaa sitten viettää aikaa yhdessä olen sitten menossa poikaystävän luokse ensi viikon viikonloppuna ellei tule esteitä.
Saan samalla levättyä viikonloppuna koska mulla alkaa nuo työt sitten tiistaina en malta odottaa sitä päivää olen niin innoissani. Mä siivosin jo osan mun kämpästä eilenä enää pitää mopata lattiat, siivota vessa ja pestä pyykit mitä on kertynyt kiva määrä sitten kun olen siivonnut niin maksan tuon mun vuokran pois rahaa on tullut kelalta tänään niin selviää.
Pitää käydä tässä lähiaikoina tuolla tokmannilla mun pitää löytää uudet sisäkengät tuonne töihin mä toivon että ne löytyy tokmannilta on mulla nuo yhdet pinkit crocs kengät käytän niitä alkuun jos en löydä vielä noita sisäkenkiä. Onneksi mulla on rahaa niihin kenkiin eikä ne varmaan ole sitten kamalan kalliita halvatkin kyllä käy kunhan ne sitten kestää mun pitää ostaa myös uusia sukkia ja ponnareita niitä tarvitsee aina. Olo ja fiilis on edelleen ollut hyvä todella mukava viikko vaikka olen jännittänyt ihan kauheasti mutta ahdistusta tai mitään masennusta ei ole onneksi ollut mun on nyt vaan pakko nauttia tästä olosta kun vaan pystyy. Otan nyt aamulääkkeet, hyvät musat soimaan, siivoan loppuun ja alan pesemään pyykkiä kun ne ole hoitanut niin loppupäivän voi ottaa ihan rennosti ajattelin nukkua varmaan päikkärit tänään kun on hyvin aikaa ihanaa kun huomenna on taas perjantai ja viikonloppu alkaa pakko sanoa että nää viikot menee nopeasti.