IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ihana ilma ^^Torstai 13.03.2014 15:23

upea ilma ulkona :) kävin taas kylillä. harmi vaan että ilmat kylmenee viikonloppuna :( mä niin luulin että ilmat pysyy tämmöisenä. mun piti nostaa pankki automaatilta 50 e säästöön mutta unohdin. Ajattelin tehdä silleen että nostan kerran kuussa 50 säästöön. Ennen tein niin. ja ajattelin tehdä taas. voisi alkaa kerätä rahaa tuohon moottoripyörätakkiin. kypärä ja hanskat mulla on. Mä haluisin ostaa myös uuden puhelimen. varmaa vähän yli sadalla eurolla voisi saada ihan hyvän puhelimen. jee. Huomenna tulee uusi animelehti :) pitää ostaa ^^ ja huomenna on perjantai. yay. En ole vielä täysin varma että mitä teen viikonloppuna. se selviää tänään tai huomenna.
kävin taas pyörimässä seppälässä kun kävin kylillä. kaikkea kivaa oli siellä mutta en ostanut onneksi mitään. odotan että kesä tulee niin voi vaikka vasta sitten ostaa uusia vaatteita.
Aloin pesemään taas pyykkiä. nyt kun on kuuma ja hikoilee niin tulee enemmän pyykkiä. Eilenäkin kuntosalilla oli hiostava ilma. ja kuuma.
Mutta ihan hyvä tunti oli. yksi kaveri tulee taas illalla kylään. ja menen vielä tänään samana iltana toisen kaverin luokse. Ainakin on seuraa. ja skypetän vielä illalla poikaystävän kanssa. tämä päivä varmaan menee taas aika nopeasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.