IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

normi tiistai.Tiistai 18.03.2014 13:57

se olisi tiistai. ohjelmassa sähly illalla. lähden kohta kylille asioille saa samalla raitista ilmaa :) siellä on ihan kiva keli. Eilinen päivä vähän tökki. ruoka ei kauheasti maistunut. mutta sain juuri syötyä äsken.
pitäisi käydä kultasepän liikkeessä katsomassa uusia korviksia.
mun kaikki korvikset on melkee hukkunu jonnekkin.
Eilenä oli ihan pihalla oleva olo. en meinannut jaksaa lähteä salille mutta menin silti. kannatti mennä. hyvä tunti oli. :) olin vielä eilenä väsynyt viikonlopun jäljiltä. tuli silloin hiukan juotua.
no nyt kun meen kohta ulos niin ainakin herään :) en ole aikoihin käynyt lenkillä. viikonloppuna ei tullut ulkoiltua ollenkaan. mutta nyt mä meen ulos :) ai niin. lääkärille pitää soittaa että uusii leponexin. mulle riittää lääkkeet vielä ensi viikolle. e-pillereitä on onneksi vielä jäljellä. niitä ei tarvi vielä ostaa. sain katsottua Girls sarjan loppuun. odotan innolla kolmatta kautta. salkkarit menee taas ihan outoon suuntaan. mutta pitää katsoa :D vaikka sarjassa ei ole mitään järkeä.
mua kiinnostaisi katsoa sitä uutta mustat lesket sarjaa. mutta se tulee yhdeksältä illalla,niin olen jo silloin unten mailla niin en näe sitä.
arkisin mä valvon yhdeksään asti tai vähän yli. viikonloppusin tulee valvottua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.