IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

lauantai ^^Lauantai 12.04.2014 14:07

ihanaa kun voi nukkua pitkään. heräsin puolituntia sitten ja keitin kahvia että heräisin. eilenä tuli valvottua kaverin kanssa johonkin yhteentoista asti. tästä tulee hyvä päivä. poikaystävä tulee ehkä tänään käymään. odotan kovasti. käydään kaupasta hakemaan jotain mässyä ja katellaan leffaa. niin me ollaan yleensä tehty.
eilen illalla mulle tuli jotenkin surullinen olo. se kesti vaan onneksi hetken. sitten kun pääsi kaverin luokse illalla niin se olo tila onneksi katosi. sai ajatuksia muualle kun vitsailtiin kaverin kanssa.
meen taas tänäänkin illalla sen luokse.
Eilenä tuli katsottua taas sinkku elämää. katoin kolmatta kautta.
oon varmaan katsonut sen sata kertaa mutta aina niin hyvä.
animea en ole nyt katsonut viime päivinä. ajattelin huomenna katsella kun on aikaa. käyn taas kylillä varmaan huomenna. tulee samalla lenkkeiltyä. tänään ostan mässyksi varmaan suklaata. eilenä ei oikeen maistunut niin en ostanut. mutta tänään ajattelin ostaa.
ja mun tekee myös mieli irtokarkkeja. hmm..voisi kai ostaa?
aijon kohta maksaa noi pari laskua. sitten näkee taas paljon on tilillä rahaa. varmaan aika kivasti. mulle tulee vielä tässä kuussa rahaa. kohta on pääsiäinen. ajattelin ehkä mennä silloin kotona käymään. sen näkee sitten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.