IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

salkkarit tulee !Tiistai 22.04.2014 16:23

vitsit tuolla ulkona on lämmin. meinasin sulaa kun kävi kylillä. törmäsin mun parhaaseen kaveriin kaupassa ja käveltiin yhtä matkaa.
näen tänään myös mun toisen kaverin. menen varmaan sen luokse tänään katsomaan lemmen viemää. jes. salkkarit tulee tänään. pitää katsoa. iida palasi. saa nähdä että mitä tapahtuu.
kävin myös seppälässä tänään. siellä oli vaikka mitä kivaa mutta en ostanut mitään. sain hillittyä itseni. odotan että pääsee ostamaan kesä vaatteita. vaikka joskus toukokuun lopulla tai kesä kuun alussa voisi lähteä shoppailemaan. mun budjetti on 200e sen verran ainakin kulutan shoppailessa tai vähemmän. ei sen enemmän.
eilenä katselin noita uusia anime sarjoja. ihan hyviä :3
odotan innolla uusia jaksoja. minamikea en ole jaksanut oikeen katsoa. mulla olisi Nisekoi myös katsomatta. unohdin sen sarjan täysin ja muistin vasta nyt. se pitää katsoa ihan kokonaan. olenkohan katsonut sitä 6 jaksoa. ai niin. uusin animelehti pitäisi tulla tällä viikolla. yay ^^ tänään aijon käydä lenkillä. on upea ilma :) hyvä ulkoilla. eilenä en käynyt ulkona ollenkaan. ei vaan jaksanut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.