IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

mun uudet kengät <3Maanantai 28.04.2014 18:14

tiistai päivä mennyt mukavasti. kävin psykologilla tänään. aika oli kahdelta. juteltiin mun voinnista,menkoista,kavereista,animesta,parisuhteesta että miten se on mennyt. kerroin että olen kohta ollut mun poikaystävän kanssa 4 vuotta. ja että meidän suhde voi erittäin hyvin.
sanoin psykologille että tällä hetkellä on hyvä fiilis. ja siitä että loppu viikko on vähemmän mukava menkkojen takia. nautin tästä hyvästä tunteesta vielä kuin voin. seuraava psykologi aika on 20 toukokuuta klo 10. siihen on vielä jonkin aikaa.
illalla olen lähdössä kaverin kanssa lenkille. kiva nähdä sitä viikonlopun jälkeen. saadaan juteltua. salkkarit ja uusi päivä tulee taas tänään. pitää katsoa. lemmen viemää sarjassa olen ihan pihalla koska en nähnyt viime jaksoa. tänään näen osan siitä. kun tulen lenkiltä. tänään löysin vaatekaapista paidan mitä en ole käyttänyt kertaakaan. tänään käytin sitä. se on välillä ihanaa kun tekee löytöjä vaate kaapista. pitäisi siivota vaatekaappi ja laittaa järjestykseen kaikki vaatteet. talvi vaatteet vähän syrjään ja kesä vaatteet esiin.
mun pitäisi heittää vanhoja kenkiä roskikseen. pohjat on kulunut ja on reikiä. etenkin aijon päästä eroon vanhoista talvikengistä.

mun uudet kengät ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.