IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Enjoy life :)Tiistai 29.04.2014 15:58

päivä mennyt mukavasti :) kävin äsken kylillä pyörähtämässä. kävin kaupassa ja seppälässä. ostin kaksi harmaata paitaa toisessa ei lue mitään ja toisessa lukee kultaisella: "Enjoy life" meni 20 euroa.
pitää jo alkaa pikku hiljaa ostella kesä vaatteita.
ajattelin ostaa uuden puhelimen. varmaan jonkun samsung merkkisen.
hinta saisi olla satanen tai alle. katsoo vaikka ensi kuussa jos olisi hieman ylimääräistä niin voisi ostaa. tai sitten teen niin että ostan sen ensi kuussa enkä enää osta mitään vaatteita tai jotain sen kuun aikana. tänään on vielä ohjelmassa illalla sähly. saa nähdä onko taas miehet vastaan naiset. ja että kuinka siinä käy. hävitäänkö vai voitetaanko? tänään ajattelin katsoa hieman animea. viikonloppuna ei tullut ollenkaan katsottua. nyt voisi taas katsoa. katon noita uusia jaksoja mitä on ilmestynyt.
pysyn perässä. huomaa joo että menkat on tuloillaan. pinna on hieman kireä tällä hetkellä. vapun olen täällä orimattilassa.
mun yksi kaveri on maisemissa niin vietän sen kanssa aikaa. ei nyt huvita juoda kun joi tuossa viikonloppuna. pidän nyt juomisesta taas taukoa. eikä mulla ole silleen mitään vappu perinteitä.
vielä en tiedä että mitä tekisin viikonloppuna. saa nähdä.
olen ehkä täällä orimattilassa. verikokeet mulla on taas ensi viikon maanantaina. päivällä. ajan pyörällä sinne terveys keskukseen.
ajattelin mennä äitien päivänä kotona käymään. aijon ostaa äidille suklaata lahjaksi. varmasti ilahtuu. sille maistuu aina suklaa.
ajattelin käydä robbarissa vielä tänään pyörähtämässä.
unohdin ostaa kivennäisvettä. tänään pitää kyllä hiukan siivota ja pestä pyykkiä jos kone on vapaa. :P ei sitten vappuna tarvi pestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.