IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ruoka ja nälkäLauantai 17.05.2014 18:30

vatsa vaivat jatkuvat..ei ole kivaa :( pitää nyt kestää. kävin äsken kylillä pyörällä. kiva ilma ulkona. ajattelin kohta taas mennä ulkoilemaan. ennen sitä ajattelin päivittää blogia. keitin juuri vihreää teetä jos se hiukan parantaisi vatsaa. päivä on mennyt skins sarjaa katsoessa. oon kohta katsonut sen kauden.
tänään varmaan alan katsomaan myöhemmin true bloodia.
aloitan ekasta kaudesta katsomisen. ja varmaan olen illan koneella. poikaytsävä ei tullut käymään mun luona tänään. ei se mitään. nähdään ehkä huomenna. saa nähdä.
huomenna näen taas mun parhaan kaverin. :)
olen huomannut mun syömishäiriössä yhden asian. nautin jotenkin siitä että vatsa on tyhjä ja on nälkä. jotenkin nautin siitä tunteesta. ja mä ahdistun siitä jos syön liikaa. hieman vaikeaa selittää.
mutta näin se on mun kohalla. kerroin jo siitä poikaystävälle ja kavereille. psykologille en ole vielä kertonut. kerron varmaan sillekkin.
mutta. tällainen on mun syömishäiriö. pitää nyt vaan elää sen kanssa.
välillä ruoka maistuu välillä taas ei. tänään ruoka ei ole kauheasti maistunut vatsan takia. eilenä jaksoin käydä suihkussa. ennen sitä en ole käynyt pariin päivään. ei vaan ole jotenkin jaksanut.
mutta kun jaksoi käydä suihkussa niin se hiukan piristi.
pitäisi pestä pyykkiä mutta ei jaksa. antaa olla nyt vaan. pesen taas ensi viikolla vaikka. kyllä mulla vaatteita riittää.
pitäisi myös tiskata. mutta sitäkään en nyt jaksa. mulla on tee kuppeja ympäriinsä pitkin kämppää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.